Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

UK_Gee
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la UK_Gee » 23 okt 2011, 16:52

Ovaj poraz me je zaista neugodno iznenadio jer ove godine ste se isticali kao glavni favoriti, ali nakon ovog poraza vaš koeficijent će sigurno pasti. Poraz u derbyu će te još dugo pamtiti i sigurno je da će igračima padati polako motiv nakon ovog meča što je pozitivno za neke momčadi kojima ste već sada pobjegli nekoliko bodova (Liverpool, Chelsea & Tottenham).

Mislim da je kap koja je prelila čašu u ovom meču bio trenutak kada je vaš branič Evans dobio izravni crveni karton, te je nakon toga Mancini bacio sve karte u napad što mu je bio pametan potez nakon nekoliko grešaka u prethodnim mečevima sa Unitedom. Od vašeg napada sam više očekivao, ali kada vidiš da jedan Chicharito sjedi na klupi sve ti je jasno .. :roll:

Flop meča po mom izboru jeste Jonny Evans koji je poslan van igre prije ostalih zbog oštrog starta u prvom poluvremenu!
"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.

IN DELUSION WE TRUST.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 23 okt 2011, 16:52

Ovo je najveća pobjeda Liverpoola u posljednjih 20 godina, zato je razumljivo da to proslave na adekvatan način :lol:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 23 okt 2011, 16:52

eric_cantona je napisao/la:samo me zanima je li opet Carrick kriv?
Dobro ih pitas Erice ;) .

Manco je u prvom poluvremenu dominirao sredinom terena, Flecer i Anderson su nadjacali mnogobrojniji Sitijev vezni red. Al' sta to vrijedi kad su Nani i Jang zakucani za liniju, a Velbeka nema kao da su ga oteli vanzemaljci. I kad krila dobiju loptu ne mogu nista napraviti pored bekova Sitija.

Da su napadaci bolji, Manco je komotno mogao povesti u prvom poluvremenu, a onda bi ishod bio sasvim drugaciji.

Al' na kraju katastrofa, mozda najveca bruka u istoriji kluba.

Hvala Evansu :mrgreen: . Hvala igracima koji su odigrali bezdusno i dopustili da Siti utrpa bezveze tri gola :mrgreen: .

Da mi je sad vidit Fergija,.. Tesko da bi ga prepoznao :mrgreen: :lol: .

P.S. Vidi ovih liverpulski kompleksasa sto su se razgoropadili :mrgreen: ,.. Vecina ih nije bila rodjena kada je Liverpul osvojio posljednju titulu u Engleskoj ligi :mrgreen: .

Nek' se raja raduje,.. :mrgreen: ,..
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 23 okt 2011, 16:52

Kad ce drugi set :? :mrgreen: :mrgreen:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 okt 2011, 16:54

Narin je napisao/la:Pa i nula je velika ocjena,kad su Breno i Badstuber dobili keca kao ocjenu protiv Intera,onda je i Evans zaslusio,i to jednog velikog!
A i Ferdinand nije nista bolji.
Realo ocjene moje :
De Gea : 4,5 (nije nista mogao kod golova,jedino odbrana kod dzekinog suta).
Smalling : 3,5 (preslaba utakmica,kriv kod jednog ili dva gola)
Ferdinand : 2 (cista katastrofa)
Evans : 1 (sve je jasno)
Anderson 4 (borio se,nista posebno,imao gresaka,ali ne toliko kobnih)
Fletcher 5 (uglavnom zbog gola)
Young 3 (nista nije uradio skoro,na pocetku izborio faul ili dva,poslije toga slabo)
Nani 2,5 (jos gori od Younga)
Rooney 4,5 (covjek se borio svaka mu cast,ali nije imao pomoc saigraca)
Chicharito 2 (nisam ga ni vidio da igra od kada je usao,samo sam primjetio da je izborio korner cim je usao)
Jones 3 (onako,nista posebno,u takvoj smo situaciji bili da nije mogao doci do izrazaja ni on ni Chicharito,i mislim da je Jonesa trebao ubaciti cim je Evans crveni dobio,a ne cekati da primimo jos koji)
Welbeck 3 (cisto radi truda)
Previse si blag brate moj.

De Gea - 2 (Rasirio noge ko Paris Hilton kod jednog gola. Slab je i on bio iako nije bilo kardinalnih gresaka)
Smalling - 1 (Najgora utakmica otkad je u Unitedu)
Rio - 1 (Drzi se Twittera i trazi staracki dom)
Evans 1 (Mrzim te iz dna duse)
Evra 1 (Tradicionalno los. U svakoj utakmici ocekujem najmanje jedan kiks, danas ih je bilo 10)
Nani 1 (Katastrofa, ali njemu mogu oprostit)
Anderson 1 (Sramota. 4 godine ga cekamo, i nacekat cemo se)
Fletcher 1 (Dao gol, ali odigrao kriminalno. Tehnika kao u zida)
Young 1 (Moron, ne bi predriblao ni Stephena Hawkinga)
Rooney 2 (Jedini kao nesto probao)
Welbeck 1 (Yebo ti Berbatov mamu)

Fergie, molim te ko Boga, KUPI DVA VEZNA IGRACA
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 23 okt 2011, 16:54

Valencia je napisao/la:
eric_cantona je napisao/la:samo me zanima je li opet Carrick kriv?
Dobro ih pitas Erice ;) .

Manco je u prvom poluvremenu dominirao sredinom terena, Flecer i Anderson su nadjacali mnogobrojniji Sitijev vezni red. Al' sta to vrijedi kad su Nani i Jang zakucani za liniju, a Velbeka nema kao da su ga oteli vanzemaljci. I kad krila dobiju loptu ne mogu nista napraviti pored bekova Sitija.

Da su napadaci bolji, Manco je komotno mogao povesti u prvom poluvremenu, a onda bi ishod bio sasvim drugaciji.

Al' na kraju katastrofa, mozda najveca bruka u istoriji kluba.

Hvala Evansu :mrgreen: . Hvala igracima koji su odigrali bezdusno i dopustili da Siti utrpa bezveze tri gola :mrgreen: .

Da mi je sad vidit Fergija,.. Tesko da bi ga prepoznao :mrgreen: :lol: .

P.S. Vidi ovih liverpulski kompleksasa sto su se razgoropadili :mrgreen: ,.. Vecina ih nije bila rodjena kada je Liverpul osvojio posljednju titulu u Engleskoj ligi :mrgreen: .

Nek' se raja raduje,.. :mrgreen: ,..
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 23 okt 2011, 16:55

Ovo sto sam Dzeko spominjao nek me pogresno ne shvate,drag mi je,Bosanac je,Željovac je,ali me nerviraju ovi sto pojma nemaju o fudbalu,i pisu sve Dzeko,Dzeko,a da odigra lose protiv Portugala,svi bi mu jeb... mater.
Sta bih dao da imamo jednog Roy Keana sada,covjek je bio igrac i pol.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 23 okt 2011, 16:56

Six and City. 8-) :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 23 okt 2011, 16:56

[youtube][/youtube]

Armaaa
Kontakt:

Post Postao/la Armaaa » 23 okt 2011, 16:57

Alex vrijeme je!

Klare

Post Postao/la Klare » 23 okt 2011, 16:58

master44 je napisao/la:Djeca vam se smiju !!!
A meni se ovaj forum zgadi zbog prisustva djece, baš kao što mi se gade i ovakvi komentari.slika Ovo je onako otprilike komentar jednog 12-godišnjaka. ;)
Da se nešto ovdje pitam, likove sa ovakvim komentarima bih trajno banovao.slika
--------------------------------------------------------------------------------
Dobro, vratimo se utakmici. Nisam gledao, mislio United će to istiha riješiti, a znate da to mene strašno živcira. :mrgreen: Tek kad vidjeh 1:5, pođoh da se osladim i ugledah gol Džeke.
Stvarno neočekivan rezultat, ali kada pogledamo postavu Uniteda može nam sve biti puno jasnije. Kako Ferguson može vjerovati u Evansa, inače jedan mi od najmržih igrača, onaj okorjeli mesar, koji pojma o fudbalu nema.slika
Smalling nije za desnog beka, taman se riješili jednog O'Shea, a Ferguson vam eto pokušava natovariti drugog. :roll:

Da se razumijemo, Wellbeck, Macheda, Diouf, Gibson, Fabio, Cleverly jesu nekakvi talenti, ali daleko je to od onoga što Manchesteru treba, jedino tu od Hernandeza nešto može biti,

Inače moram priznati da mi odavno trulije nije izgledao roster Manchestera. Mislim da dijelite moje mišljenje. ;)
Evans, Fabio, Cleverly, Gibson, Owen, Macheda, Diouf, Welbeck, po mom skromnom mišljenju previše za ovakav klub. Dodao bih još imena, ali ne smijem. :)
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 23 okt 2011, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 okt 2011, 16:58

Građani vas rastaviše na proste faktore.

Lucky number six... :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 23 okt 2011, 16:58

Megamon je napisao/la:Six and City. 8-) :mrgreen:
LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 okt 2011, 16:59

Jes' mi Evra pomog'o na Fantasy-ju. :lol:

Šalu na stranu, ovome se nisam nadao. Kao što @Johny napisa, ovo je haman zbog svih onih preokreta Uniteda u mečevima kontra City-ja. :mrgreen:

Dugo nisam gled'o slabiji Manchester (jbg, kako je krenulo počećemo Manchesterom zvati City, a za Crvene isključivo upotrebljavati termin United :mrgreen: ). S druge strane, City je odlično odradio ovih 90 minuta. Ovim su pokazali da ipak u njima ima dovoljno žestine i znanja da budu broj 1. Naravno, pitaće se dosta United ( :lol: ), pitaće se i Chelsea, al' vala pitaju se i Građani.

SAF je nadigran od Mancinija (i to se desilo), a Talijan haman uči iz svih onih poraza i loših partija svog kluba. Danas je to naplatio s kamatama.

Budimo realni, poraz nije sramota. Al' ovako biti izbušen na domaćem terenu jeste. :mrgreen: Manchesteru je ovo prvi poraz u prvenstvu, tako da su sada samo City i Newcastle ostali sa nulom u toj statističkoj kategoriji.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 23 okt 2011, 17:00

slika

Čuj six and City :lol: :lol: :lol: :lol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Zomby
Kontakt:

Post Postao/la Zomby » 23 okt 2011, 17:00

Zomby je napisao/la:Imam filing da ce ManU danas očepiti samo tako :mrgreen: tj. poniziti City...

:lol: :lol: Sramota me :oops:

Neki dan Arsenal a danas je ManU osjetio okus poniženja... :mrgreen:

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 23 okt 2011, 17:01

Dobro smo prosli mogli smo 10 primit :oops:

Evans - kako ovaj bot moze igrat u jednom ovakvom klubu meni nikad nece biti jasno :evil:

I SAF je poceo malo da kaki. Gdje je Berbatov, Chicharito, Vidic, Jones pa i Giggs?!

Treba ovo sto prije zaboravit :arrow:
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 23 okt 2011, 17:03

Katasrofa,i et,...Pored Interove,i u nasoj odbrani se vidi rupa sa mjeseca,...Igramo u zadnje vrijeme,slabo,al sto je jos interesantno,nismo se nakon tri nula zatvorili,jes da smo jos tri primili,ali nismo picke,pokusali smo nesto nije nas islo.,nista ovu tekmu,..Razloge ovakvog izdanja vidim ko vrhunac prijasnjih desavanja,a to su:Nemamo adekvatne zamjene za Scholesa,Giggs u poznim godinama,Vide nema nikak ove sezone,dosli Jones,i Young kojima jos treba da se uigraju,i EVANS...
Zadnja izmjena: trxel, dana/u 23 okt 2011, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 23 okt 2011, 17:03

Gdje mogu vidjet golove ?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 okt 2011, 17:03

Ona tri gola pred kraj su nas ubila psihicki. Ogromna je razlika izgubit 1:3 i 1:6. Kad smo imali karaktere poput Keane to se nije moglo desavat na Old Traffordu. Sad ocito da moze i svaka ekipa vidi da imamo slabosti. A i svaki igrac Uniteda to isto zna. Samo smo 5 bodova iza, ali to je kao more za nas kad vidimo kako igramo. Sve se bojim sad neke katastrofalne serije tipa Chelsea prosle sezone, iako je sad malo laksi raspored. Sljedeca je utakmica protiv Evertona u gostima, iskreno vrlo tesko mogu vjerovat u pobjedu. Psihicki unistena ekipa, a tamo je uvijek tesko igrat. I bod je dobar.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.