master44 je napisao/la:Djeca vam se smiju !!!
A meni se ovaj forum zgadi zbog prisustva djece, baš kao što mi se gade i ovakvi komentari.

Ovo je onako otprilike komentar jednog 12-godišnjaka.
Da se nešto ovdje pitam, likove sa ovakvim komentarima bih trajno banovao.

--------------------------------------------------------------------------------
Dobro, vratimo se utakmici. Nisam gledao, mislio United će to istiha riješiti, a znate da to mene strašno živcira.

Tek kad vidjeh 1:5, pođoh da se osladim i ugledah gol Džeke.
Stvarno neočekivan rezultat, ali kada pogledamo postavu Uniteda može nam sve biti puno jasnije. Kako Ferguson može vjerovati u Evansa, inače jedan mi od najmržih igrača, onaj okorjeli mesar, koji pojma o fudbalu nema.

Smalling nije za desnog beka, taman se riješili jednog O'Shea, a Ferguson vam eto pokušava natovariti drugog.
Da se razumijemo, Wellbeck, Macheda, Diouf, Gibson, Fabio, Cleverly jesu nekakvi talenti, ali daleko je to od onoga što Manchesteru treba, jedino tu od Hernandeza nešto može biti,
Inače moram priznati da mi odavno trulije nije izgledao roster Manchestera. Mislim da dijelite moje mišljenje.
Evans, Fabio, Cleverly, Gibson, Owen, Macheda, Diouf, Welbeck, po mom skromnom mišljenju previše za ovakav klub. Dodao bih još imena, ali ne smijem.