Greska moja pogresno sam se izrazio, al opet fasista je sebi nije meni, nema potrebe da se hajka dižeDamirT je napisao/la: ↑08 okt 2025, 18:35Pozdrav fasista, kakvog njegovog naroda. Ispade svi Hrvati se pozdravljaju sa ZDS.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑08 okt 2025, 18:02Ajmo realno, covjek iznio misljenje vi se primili ko budale, i onda se jos nadju neki da ga prijave, radi čega, sto je iskoristio pozdrav njegovog naroda... a da se ne lazemo 80% je upravu covjekjurisicduska je napisao/la: ↑08 okt 2025, 17:34
Misljenje se moze istaknuti i bez fasistickih pozdrava i govora mržnje. To nije mišljenje.
Čak i u demokratskim nakaradnim sistemima imas pravo bit slobodan dok tvoja sloboda ne ugrožava slobodu drugog. Tako da mani se tog iznio mišljenje.
Nedo nije skokovan to mu je osnovni problem pri iznošenju mišljenja.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
nek crknu dusmani, najjaci smo
Ustaski pozdrav mora biti zestoko sakncionisan (dobro ga novcano klepiti po usima), a onda Stimca odstraniti iz BIH. Pa nek materi svojoj u lipoj njihovoj fura ta fasisticka sranja.
Sve drugo bi bilo poraz ove drzave.
Sve drugo bi bilo poraz ove drzave.
Gdje će sa parama, tribinu prave kanton i savez. Koji su to lopovi, tito dragi.
Cuj misljenje. Kazes Sieg Heil i to je "misljenje"
Nedo se provaljuje.
Deportovati Stimca degenerika.
Deportovati Stimca degenerika.
+1
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Grbavica s novim jugom, ubjedljivo najbolji stadion lige.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
U ovim zdenkama zbog semafora stadion ce izgubiti sig 500 mjesta. Zar se oni ne mogu na krov ko u svakom stadionu normalnom ili pod krov iza tribine.
A jok nego ce uradit privatnoj prčiji Ismira Mirvića.
Dobro to izgleda, moj Nodi. Iskreno, svaka cast komsijama. Opet pokazali zajednistvo i izgurat ce i juznu tribinu. Kad upakuju zapad, bice vrhunski stadion.
Kad su svima moraju i nama zasto da ne? Znam da boli sto vas je.bu godinama ko stigne od nacelnika petog desetog. Nema veze bitno je da za Evropu bude 25k!!
Fk Željezničar.
Hvala brate
Zelim da i ti docekas, jer s takvim pristupom i zasluzujes to
U ovim zdenkama zbog semafora stadion ce izgubiti sig 500 mjesta. Zar se oni ne mogu na krov ko u svakom stadionu normalnom ili pod krov iza tribine.
[/quote]
Sta ces brate
Tako je, kako je
I ovo je odgroman iskorak prema finalnom projektu tribini zapad za koji se vec pripremaju
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
- tutankamon1905
- Kontakt:
Teško je ne primijetiti ironiju kad klub koji je bez ikakvih moralnih dilema doveo Zorana Mamića za savjetnika uprave, čovjeka pravomoćno osuđenog u Hrvatskoj zbog izvlačenja novca iz Dinama, sada nastupa kao čuvar časti i pristojnosti.
Mamić je iz Hrvatske pobjegao kako bi izbjegao izvršenje kazne, a sada formalno savjetuje upravu kluba. Taj isti klub sada prijavljuje Štimca zbog objave na društvenim mrežama.

Mamić je iz Hrvatske pobjegao kako bi izbjegao izvršenje kazne, a sada formalno savjetuje upravu kluba. Taj isti klub sada prijavljuje Štimca zbog objave na društvenim mrežama.
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Sta se ti javljas,politicki klub.Jedan rusi drzavu,drugi ubija nevin narod.
Ti naso nekom pisat ko je bjegunac
Ti naso nekom pisat ko je bjegunac
Stimac ispo vise levat nego bilo kakav fasista. Slazem se sa 90% onoga sto je napisao i bespotrebno se pridaje toliko paznje njegovim postovima na drustvenim mrezama. Mislim da je htio da ukaze na nakaradni utjecaj woke kulture i lgbt nakarade koji se gura pod nos djeci, a tradicionalne i prave vrijednosti se demoniziraju. Opet kazem, ispao je levat i glup zbog dijela o islamizaciji zbog nacina na koji je sve formulisao i zacinio sa ZDS. Mislim da uopste nije zelio nista lose reci ni o Gazi, genocidu koji se desava nego ukazati na licemjerje tih istih koji koriste sve to kao alat za manipulaciju masama dok se zanemaruju stvari koje ti isti ljudi guraju nasoj djeci pod nos i normalizuju bolescuge i nakarada duginog lobija.
Al poenta mog posta je da je misljenje ko guzica, svako ga ima...
- LondonBlues
- Kontakt:
Prijavili Stimca po istom naputku po kojem je dao placeni intervju samo da moze spomenut da Zrinja ima najbolje sudjenje u ligi i sta ga boli kuki osiguro si kup smirio navijace sad moze sa Maminjom u miru da pere.tutankamon1905 je napisao/la: ↑08 okt 2025, 19:46Teško je ne primijetiti ironiju kad klub koji je bez ikakvih moralnih dilema doveo Zorana Mamića za savjetnika uprave, čovjeka pravomoćno osuđenog u Hrvatskoj zbog izvlačenja novca iz Dinama, sada nastupa kao čuvar časti i pristojnosti.
![]()
![]()
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ
MO=HSKZ
- LavoviGabela
- Kontakt:
Bejker je napisao/la: ↑08 okt 2025, 19:58Stimac ispo vise levat nego bilo kakav fasista. Slazem se sa 90% onoga sto je napisao i bespotrebno se pridaje toliko paznje njegovim postovima na drustvenim mrezama. Mislim da je htio da ukaze na nakaradni utjecaj woke kulture i lgbt nakarade koji se gura pod nos djeci, a tradicionalne i prave vrijednosti se demoniziraju. Opet kazem, ispao je levat i glup zbog dijela o islamizaciji zbog nacina na koji je sve formulisao i zacinio sa ZDS. Mislim da uopste nije zelio nista lose reci ni o Gazi, genocidu koji se desava nego ukazati na licemjerje tih istih koji koriste sve to kao alat za manipulaciju masama dok se zanemaruju stvari koje ti isti ljudi guraju nasoj djeci pod nos i normalizuju bolescuge i nakarada duginog lobija.
Zanimljivo, prijavio ga klub zbog upisa na statusu, a isti klub zapošljava bjegunce odbjegle
Welcome to BiH
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
**** ce vas maminjo hercegovci
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, lisander, rishovski i 18 gostiju.