FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
mjenjaj Čala dok ih držimo na konopcima....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Marko Mihojević je najjači štoper lige. Kako momak igra, nevjerovatno.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
I nismo bas ako Zrinjski veceras dobije, nerijeseno nam jedino odgovaramoj uzor-S.G je napisao/la:S ovom eventualnom pobjedom smo anulirali kiks protiv Radnika.
Posalji neko link u PP ako imate i meni
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Još kad bi mađari odigrali neriješenomoj uzor-S.G je napisao/la:S ovom eventualnom pobjedom smo anulirali kiks protiv Radnika.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Izdrzite momci 
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Marko kapitenska i trazit za njega milione a ne za duljevica..sticem dojam da je ova sloboda prosli mec protiv nas imala neki trenutak inspiracije jer ovo mi nismo nista bolji nego inace..et na hajr da izguramo do kraja
taman čovjek pomisli omaklo mu seuNbx je napisao/la:Nije dobar bio što je najgore, umjesto po zemlji, on po zraku ubacio, i to sa takvim efejom da je beskoristan bio centaršut u svakom smislu.Derdiyok je napisao/la:Evo ga i Bekić poludio.broj6 je napisao/la:70' Dobar centaršut Almira Bekića, ali Ahmetović glavom šutira daleko od gola.
![]()
![]()
79' Mersudin Ahmetović napušta teren, a umjesto njega je u igri Amer Bekić.
Zadnja izmjena: Rahma, dana/u 05 apr 2017, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
Amer Dupovac!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Nebitno i ako covketovi pobijede, otrest cemo mi njih u sljedecem kolu. Samo da skretnicari ne dobiju
ZZ
Evo Veselinovića, evo ludila 
- PitarBordo
- Kontakt:
Niko me ne može ubjediti da Hadžić nije mogao sad umjesto Ahmeta 10 minuta. Ali eto kaže nema kila.
Samo Saraj'vo.
Većeras je najveći dobitak igra para mladih centarhalfova. mnogo znaći stvarni povratak Kove u roster.skoroalen je napisao/la:Marko Mihojević je najjači štoper lige. Kako momak igra, nevjerovatno.
Sta je bilo?uNbx je napisao/la:Yebem ti MUP. Fuj.
siđi do klupe pa reci ovom što kako ti kažeš "nema muda"PitarBordo je napisao/la:Niko me ne može ubjediti da Hadžić nije mogao sad umjesto Ahmeta 10 minuta. Ali eto kaže nema kila.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Marko je doktor igre
Ahmeta istrpiti do ljeta i nabit nogom u guzicu, najgori igrac u ovom proljetnom dijelu uz standardne invalide Rustema i Almira, daje sad jednog Benku boze
Ahmeta istrpiti do ljeta i nabit nogom u guzicu, najgori igrac u ovom proljetnom dijelu uz standardne invalide Rustema i Almira, daje sad jednog Benku boze
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- PitarBordo
- Kontakt:
Zar nije naš klub rekao da su riješili to? Lolboxbosna je napisao/la:Sta je bilo?uNbx je napisao/la:Yebem ti MUP. Fuj.
Samo Saraj'vo.
Čovićeve kurtizane otresti o zemlju kad nam budu gostovali!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 15 gostiju.