daj i sam vidis da su linije krive, u sirokom barem onaj treci nije trebao bit ponisten, drugi gol ne znam pravilo nit cu se miješati,Vorovus je napisao/la: ↑08 okt 2025, 00:11Pazi, to za stomak, ja nigdje nisam rekao da su golovi u Prijedoru regularni niti mi pada na pamet da ono branim. Napisao sam da je Kesic idiot, mozes naci taj moj post.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑08 okt 2025, 00:03Ma vidi lafe tebi ako je ovo cilj da **** u zdrav mozak ljude, čestitam dobro ti ide, ja ne mogu da vjerujem da neko ovo brani, pa svaka tebi čast, ni stida ni srama izjavit IMAT HRABROSTI reci da ono je ofsajd, vjerovatno su te ucili na biologiji da je i stomak dio ruke jel tako
Ali ovo za Bijeljinu, ja nisam vidio dokaz da je Zeljo ostecen. Ako imas neki dobar screenshot postavi. U Sirokom Brijegu sam ispratio sve detaljno i kukali ste bez razloga, vjerujem da to i sad pokusavate.
isto ko sto cu rec da smo profitirali od greske sudije sad smo u ovih 10 kola mnogo vise izgubili neg profitirali i cim odemo na -6
(sto se nadam da se nece desit samo da vidim dokle ce lakrdija trajat),sudjenje prema nama ce prestat bit ocajno.