adisice je napisao/la:A što pozva Tina dragi Sušiću a što ne Prcića koji svako kolo igrač utakmice

adisice je napisao/la:A što pozva Tina dragi Sušiću a što ne Prcića koji svako kolo igrač utakmice
Tvoj problem je sto citas izmedju redova, umjesto da citas ono sto pise u redovima.pinoglavi je napisao/la: Nije pritisak već opraštanje od reprezentacije![]()
![]()
Koji si ti lik.I vidi se u izjavi da se malo nadao da bi mogao dobiti poziv za Brazil,al vjerovatno ne mogu to svi razumijeti,nije baš napisano nego se mora izmedju redova čitati,tako da ti to ne mogu dokazati nego treba imati nešto u glavi.Igrač koji je '93 godište,da sad kaže da zahvaljuje savezu jer njegove igre nisu zapažene(boga ti zovu ga u U21,a ne u A rep.),je veoma bahato i prepotentno,od starta sam rekao da vedad,pjanić i ekipa nisu davali ovakve izjave.Šuti igraj i nadaj se pozivu,kao što je Hadžić.Ako si zaslužio poziv,znaj da će doći osim ako ne misliš da si ronaldo.
Ako me nisi shvatio,volio bi ja više nego išta da Prcić igra za nas,al da se ljuti što nije pozvan,a '93 godište,još igra poziciju gdje smo najjači? Neće ići.
Ja sam u svakoj kritici najglasniji, i nikad nisam na istoj strani već na strani pravde i istine.... Papetu sam pio krv poslije Argentine i bio sam upravu...DonCorleone je napisao/la:Batko hem se prodo za dzabaluka hem je sada najglasniji...dzabe tebi trud kada si za Papetovce samo jedan mali balijaBatko je napisao/la:Kao sto sam i mislio niti jedan seronja se nije izvinuo za dvo mjesečno kenjanje po savezu i Papetu zbog Tanksona... Sram da vas bude..
Sent from my iPhone using Tapatalk, a kod nas nema nazad
.
Au ništa onda,ja u najmanju ruku mislio igrač kola bude.mirza_it je napisao/la:adisice je napisao/la:A što pozva Tina dragi Sušiću a što ne Prcića koji svako kolo igrač utakmice![]()
Otice on u pasju guzicu. Cuj ChelseaDonCorleone je napisao/la:
Nema vremena ode u Chelsea.
sta rec tek o MancinijuPonos Torina je napisao/la:Bitno je da ce Ibricic ici u Brazil posto "igra u jakom klubu,i standardan je u svojoj ekipi"![]()
![]()
Safet stvarno ne zna sa omladinom i tu mu najvise zamjeram,a sto se tice Tina nek zaigra i nek se proda u Tursku....
Klasicna odlika disidenata. Kao nekad Đilas, Čosić i ostaliDonCorleone je napisao/la:Batko hem se prodo za dzabaluka hem je sada najglasniji...dzabe tebi trud kada si za Papetovce samo jedan mali balijaBatko je napisao/la:Kao sto sam i mislio niti jedan seronja se nije izvinuo za dvo mjesečno kenjanje po savezu i Papetu zbog Tanksona... Sram da vas bude..
Sent from my iPhone using Tapatalk, a kod nas nema nazad
.
Pa sve dublje se kopaš moj mozambikMozambik je napisao/la:Tvoj problem je sto citas izmedju redova, umjesto da citas ono sto pise u redovima.pinoglavi je napisao/la: Nije pritisak već opraštanje od reprezentacije![]()
![]()
Koji si ti lik.I vidi se u izjavi da se malo nadao da bi mogao dobiti poziv za Brazil,al vjerovatno ne mogu to svi razumijeti,nije baš napisano nego se mora izmedju redova čitati,tako da ti to ne mogu dokazati nego treba imati nešto u glavi.Igrač koji je '93 godište,da sad kaže da zahvaljuje savezu jer njegove igre nisu zapažene(boga ti zovu ga u U21,a ne u A rep.),je veoma bahato i prepotentno,od starta sam rekao da vedad,pjanić i ekipa nisu davali ovakve izjave.Šuti igraj i nadaj se pozivu,kao što je Hadžić.Ako si zaslužio poziv,znaj da će doći osim ako ne misliš da si ronaldo.
Ako me nisi shvatio,volio bi ja više nego išta da Prcić igra za nas,al da se ljuti što nije pozvan,a '93 godište,još igra poziciju gdje smo najjači? Neće ići.
Normalno je da Pjanic nije davao izjave kad je sa 17 godina pozvan u A tim, a on je tada igrao u Metzu, koji je takodjer bio fenjeras, pa nikome nije smetalo da ga kao klinca koji je tek spoznao cari mastrubiranja pozove u A tim.
Normalno je da se ljuti momak jer ga je selektor otpisao 4 mjeseca prije SP, samo njega, nikoga drugog.
Samo sto ti to, usljed nedostatka inteligencije, ne mozes shvatiti nikako.
Realno ne mora nigdje ni ići jer trenutno igra u boljoj ligi od 75% reprezentativaca, i u boljoj ekipi od istog broja navedenih.emir79 je napisao/la:Otice on u pasju guzicu. Cuj ChelseaDonCorleone je napisao/la:
Pa gdje je taj stav? Sto ne postavis ovdje izjavu koja dokazuje to sto ti govoris.pinoglavi je napisao/la: Pa sve dublje se kopaš moj mozambik![]()
![]()
![]()
Ajd vidi malo konkurenciju na toj poziciji tad i sada?
Moja poenta je da se stavom 'bolidi jedni veze nemate,igram svaku drugu utakmicu za sošo,a vi me ne zovete u A repku nego u U21' ne može i ne smije ući u reprezentaciju.Pa nije ovo neka organizacija il bilo šta pa da se ti tako šprdaš.I Džeko da se zayebaje i daje izjave da je glavni treba napolje,a ne prcić.
A to čitanje izmedju redova.. ti izgleda kad čitaš sve bukvalno shvataš? nekad je bolje ne odgovorit prijatelju,a ne da se ovako brukaš
Pa neće to reć u medije.Jel može izjavit trudim se da izborim prvu postavu u francuskom fenjerašu i nadam se da ću dobiti svoju priliku i u A reprezentaciji jer smatram da imam kvalitet i itekako mogu da to pokažem.A ne vi mene ne zovete,ja ljut na vas,neću U21,hoću A rep.,nadam se brazilu,neću ovako da se igram.Mozambik je napisao/la:Pa gdje je taj stav? Sto ne postavis ovdje izjavu koja dokazuje to sto ti govoris.pinoglavi je napisao/la: Pa sve dublje se kopaš moj mozambik![]()
![]()
![]()
Ajd vidi malo konkurenciju na toj poziciji tad i sada?
Moja poenta je da se stavom 'bolidi jedni veze nemate,igram svaku drugu utakmicu za sošo,a vi me ne zovete u A repku nego u U21' ne može i ne smije ući u reprezentaciju.Pa nije ovo neka organizacija il bilo šta pa da se ti tako šprdaš.I Džeko da se zayebaje i daje izjave da je glavni treba napolje,a ne prcić.
A to čitanje izmedju redova.. ti izgleda kad čitaš sve bukvalno shvataš? nekad je bolje ne odgovorit prijatelju,a ne da se ovako brukaš
Prcic i Besic posjeduju potencijal, dok odredjeni igraci koji se pozivaju u A tim nemaju ni potencijal ni kvalitet, Chelsea vam il tam, kontas?emir79 je napisao/la:Otice on u pasju guzicu. Cuj ChelseaDonCorleone je napisao/la:
Znaci ti citas misli ljudima, tacno znas sta je neko mislio, sto nije to izjavio, sta je htio time reci itd..pinoglavi je napisao/la: Pa neće to reć u medije.Jel može izjavit trudim se da izborim prvu postavu u francuskom fenjerašu i nadam se da ću dobiti svoju priliku i u A reprezentaciji jer smatram da imam kvalitet i itekako mogu da to pokažem.A ne vi mene ne zovete,ja ljut na vas,neću U21,hoću A rep.,nadam se brazilu,neću ovako da se igram.
Ti si jedan od onih,kad ti kaže neko da si glup ko noć,ti pitaš što je noć glupa.Mozambik je napisao/la:Znaci ti citas misli ljudima, tacno znas sta je neko mislio, sto nije to izjavio, sta je htio time reci itd..pinoglavi je napisao/la: Pa neće to reć u medije.Jel može izjavit trudim se da izborim prvu postavu u francuskom fenjerašu i nadam se da ću dobiti svoju priliku i u A reprezentaciji jer smatram da imam kvalitet i itekako mogu da to pokažem.A ne vi mene ne zovete,ja ljut na vas,neću U21,hoću A rep.,nadam se brazilu,neću ovako da se igram.
Puno citas izmedju redova, sustina je u onome sto je napisano u redovima. Momak nije pricao u siframa, nije on partizanski kurir. Jasno je rekao sta misli, i koji su razlozi njegove odluke.
To sto ti mislis da svoje insinuacije moze postavljati kao cinjenice i da niko nece prepoznati tvoje bezocno laganje, grdno se varas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.