Safet Sušić - Pape

mirza_it
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la mirza_it » 03 mar 2014, 19:31

adisice je napisao/la:A što pozva Tina dragi Sušiću a što ne Prcića koji svako kolo igrač utakmice :mrgreen:
:lol: :lol:

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 03 mar 2014, 19:32

pinoglavi je napisao/la: Nije pritisak već opraštanje od reprezentacije :lol: :lol: :lol: Koji si ti lik.I vidi se u izjavi da se malo nadao da bi mogao dobiti poziv za Brazil,al vjerovatno ne mogu to svi razumijeti,nije baš napisano nego se mora izmedju redova čitati,tako da ti to ne mogu dokazati nego treba imati nešto u glavi.Igrač koji je '93 godište,da sad kaže da zahvaljuje savezu jer njegove igre nisu zapažene(boga ti zovu ga u U21,a ne u A rep.),je veoma bahato i prepotentno,od starta sam rekao da vedad,pjanić i ekipa nisu davali ovakve izjave.Šuti igraj i nadaj se pozivu,kao što je Hadžić.Ako si zaslužio poziv,znaj da će doći osim ako ne misliš da si ronaldo.

Ako me nisi shvatio,volio bi ja više nego išta da Prcić igra za nas,al da se ljuti što nije pozvan,a '93 godište,još igra poziciju gdje smo najjači? Neće ići.
Tvoj problem je sto citas izmedju redova, umjesto da citas ono sto pise u redovima.

Normalno je da Pjanic nije davao izjave kad je sa 17 godina pozvan u A tim, a on je tada igrao u Metzu, koji je takodjer bio fenjeras, pa nikome nije smetalo da ga kao klinca koji je tek spoznao cari mastrubiranja pozove u A tim.

Normalno je da se ljuti momak jer ga je selektor otpisao 4 mjeseca prije SP, samo njega, nikoga drugog.

Samo sto ti to, usljed nedostatka inteligencije, ne mozes shvatiti nikako.

Batko
Kontakt:

Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Batko » 03 mar 2014, 19:32

DonCorleone je napisao/la:
Batko je napisao/la:Kao sto sam i mislio niti jedan seronja se nije izvinuo za dvo mjesečno kenjanje po savezu i Papetu zbog Tanksona... Sram da vas bude..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Batko hem se prodo za dzabaluka hem je sada najglasniji...dzabe tebi trud kada si za Papetovce samo jedan mali balija :lol:, a kod nas nema nazad :lol: .
Ja sam u svakoj kritici najglasniji, i nikad nisam na istoj strani već na strani pravde i istine.... Papetu sam pio krv poslije Argentine i bio sam upravu...

A sto se tiče Gudelja Tanksona i tu sam upravu....

Dok vi kad ustanete ujutro, pickarate Papeta jer se niste naspavali...

Mislim da je fer i korektno da pojedete sva **** ste ste izasrsli zbog Tankovica...

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 mar 2014, 19:33

mirza_it je napisao/la:
adisice je napisao/la:A što pozva Tina dragi Sušiću a što ne Prcića koji svako kolo igrač utakmice :mrgreen:
:lol: :lol:
Au ništa onda,ja u najmanju ruku mislio igrač kola bude.
Nad tobom sunce najljepše sja

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 03 mar 2014, 19:33

Nema vremena ode u Chelsea.
Otice on u pasju guzicu. Cuj Chelsea :lol:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 03 mar 2014, 19:34

Ponos Torina je napisao/la:Bitno je da ce Ibricic ici u Brazil posto "igra u jakom klubu,i standardan je u svojoj ekipi" :mrgreen: :mrgreen:

Safet stvarno ne zna sa omladinom i tu mu najvise zamjeram,a sto se tice Tina nek zaigra i nek se proda u Tursku....
sta rec tek o Manciniju
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 03 mar 2014, 19:37

Batko je napisao/la:Kao sto sam i mislio niti jedan seronja se nije izvinuo za dvo mjesečno kenjanje po savezu i Papetu zbog Tanksona... Sram da vas bude..

Batko hem se prodo za dzabaluka hem je sada najglasniji...dzabe tebi trud kada si za Papetovce samo jedan mali balija :lol:, a kod nas nema nazad :lol: .
Klasicna odlika disidenata. Kao nekad Đilas, Čosić i ostali

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 mar 2014, 19:39

Mozambik je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la: Nije pritisak već opraštanje od reprezentacije :lol: :lol: :lol: Koji si ti lik.I vidi se u izjavi da se malo nadao da bi mogao dobiti poziv za Brazil,al vjerovatno ne mogu to svi razumijeti,nije baš napisano nego se mora izmedju redova čitati,tako da ti to ne mogu dokazati nego treba imati nešto u glavi.Igrač koji je '93 godište,da sad kaže da zahvaljuje savezu jer njegove igre nisu zapažene(boga ti zovu ga u U21,a ne u A rep.),je veoma bahato i prepotentno,od starta sam rekao da vedad,pjanić i ekipa nisu davali ovakve izjave.Šuti igraj i nadaj se pozivu,kao što je Hadžić.Ako si zaslužio poziv,znaj da će doći osim ako ne misliš da si ronaldo.

Ako me nisi shvatio,volio bi ja više nego išta da Prcić igra za nas,al da se ljuti što nije pozvan,a '93 godište,još igra poziciju gdje smo najjači? Neće ići.
Tvoj problem je sto citas izmedju redova, umjesto da citas ono sto pise u redovima.

Normalno je da Pjanic nije davao izjave kad je sa 17 godina pozvan u A tim, a on je tada igrao u Metzu, koji je takodjer bio fenjeras, pa nikome nije smetalo da ga kao klinca koji je tek spoznao cari mastrubiranja pozove u A tim.

Normalno je da se ljuti momak jer ga je selektor otpisao 4 mjeseca prije SP, samo njega, nikoga drugog.

Samo sto ti to, usljed nedostatka inteligencije, ne mozes shvatiti nikako.
Pa sve dublje se kopaš moj mozambik :lol: :lol: :lol:
Ajd vidi malo konkurenciju na toj poziciji tad i sada?
Moja poenta je da se stavom 'bolidi jedni veze nemate,igram svaku drugu utakmicu za sošo,a vi me ne zovete u A repku nego u U21' ne može i ne smije ući u reprezentaciju.Pa nije ovo neka organizacija il bilo šta pa da se ti tako šprdaš.I Džeko da se zayebaje i daje izjave da je glavni treba napolje,a ne prcić.
A to čitanje izmedju redova.. ti izgleda kad čitaš sve bukvalno shvataš? nekad je bolje ne odgovorit prijatelju,a ne da se ovako brukaš

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 03 mar 2014, 19:39

emir79 je napisao/la:
Realno ne mora nigdje ni ići jer trenutno igra u boljoj ligi od 75% reprezentativaca, i u boljoj ekipi od istog broja navedenih.
DRUG NEBI TI PUNCA

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 03 mar 2014, 19:42

pinoglavi je napisao/la: Pa sve dublje se kopaš moj mozambik :lol: :lol: :lol:
Moja poenta je da se stavom 'bolidi jedni veze nemate,igram svaku drugu utakmicu za sošo,a vi me ne zovete u A repku nego u U21' ne može i ne smije ući u reprezentaciju.Pa nije ovo neka organizacija il bilo šta pa da se ti tako šprdaš.I Džeko da se zayebaje i daje izjave da je glavni treba napolje,a ne prcić.
A to čitanje izmedju redova.. ti izgleda kad čitaš sve bukvalno shvataš? nekad je bolje ne odgovorit prijatelju,a ne da se ovako brukaš
Pa gdje je taj stav? Sto ne postavis ovdje izjavu koja dokazuje to sto ti govoris.

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 03 mar 2014, 19:43

Pa ako se Pape bude pridržavao svojih kriterija koje je primjenio na Prciću i rekao da mu je slab klub,i da će vjerovatno ispasti u drugu ligu,te zbog toga ne računa na njeg za SP... onda lako može da se desI da zbog loših klubova Brazil ne vidi Mujdža,Ibišević,Vranješ,Ibričić,Višća je svakako druga liga Turske te kao takav ne može ući uopće u listu kandidata za SP
slika

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 03 mar 2014, 19:48

Sta ce biti ako Prcic napravi dobru karijeru,ako nastavi sa dobrim partijama i ostvari veliki transfer??

Ovde ce se pricati kako je savez kriv sto on ne igra za Reprezentaciju,kako smo izgubili odlicnog igraca itd...

Kao sto se uvijek i prica i jos neko spominje Prcic igra na poziciji gdje smo najjaci :shock: :shock: :shock:

Misimovic je gotov nakon SP koga to imamo na CM-ACM jos pored Kvalitetnih Pjanica,Salihovica???

Ili sto Safet lupi cesto"imamo mi dosta takvih igraca,ne treba nam takav tip igraca,imamo mi kvalitetnije,igra u slaboj ligi,nije standardan" :shock: :shock: :shock: :cry: :cry:

Jos Prcic moze igrati i na drugim pozicijama sto se tice veznog reda...

Stvarno mi nije jasno kako pojedinci ne razumije momka,koji je trpio sva moguca sranja u mladoj repki...Svi dobro znamo kako stvari funkcionisu u nasoj drzavi,pogotovo kada je futbal u pitanju i kad su u pitanju mlade selekcije....

Prcic je zasluzio da igra u prvih 11 sto se tice mlade reprezentacije i da bude lider te ekipe,i zasluzio je sansu da se pokaze i u A Repci a ne da Safet daje seljacke izjave i da podrzava Jagodica koji ce sutra letiti i nece imati dodir sa mladom Reprezentacijom,ne znam sta je Safetu trebalo da daje glupe izjave i da stoji rame uz rame sa idiotom kakav je Jagodic...

Sve treba ocistiti i distancirati od Reprezentativnih selekcija,razne seljacine se pojavljuju svaki dan nudeci svoje sinove,unuke,klijente Jagodicu isto je bilo i sa njegovim prethodnicima i tako ce biti i u buduce sve dok se tome ne stane u kraj jednom zauvijek...

I Safet sam od sebe pravi idiota slusajuci kojekakve tzv"savjete,preporuke" kad cujem da je dobio preporuku za nekog igraca tacno mi se smuci sve....
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 03 mar 2014, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 03 mar 2014, 19:53

Pape zna nekada malo da prolupa ali hajdemo ovako,koju poziciju igra Prcić..koliko imamo igrača na njegovoj poziciji koji su kao on ili bolji od njega,treba li nam Mujdža,,pa da igra i za Podgrmeč ,ako ne treba onda OK...itd...itd...itd...
Problem kod svih mladih igrača je taj što nemaju strpljenja,i što preko repke kontaju odmah napraviti relativno dobre transfere u jače klubove nego u kojima igraju...Glavni problem Papeta je taj što čovjek misli jedno ali jednostavno ne zna reći to napravi način,i kada nešto izjavi raja to skonta kao nešto sasvim treće...šta ćeš nije svako dobar govornik,,,ali raja ne treba odmah sa se pali i da svaku njegovu riječ uzima zdravo za gotovo..

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 mar 2014, 19:54

Mozambik je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la: Pa sve dublje se kopaš moj mozambik :lol: :lol: :lol:
Pa gdje je taj stav? Sto ne postavis ovdje izjavu koja dokazuje to sto ti govoris.
Pa neće to reć u medije.Jel može izjavit trudim se da izborim prvu postavu u francuskom fenjerašu i nadam se da ću dobiti svoju priliku i u A reprezentaciji jer smatram da imam kvalitet i itekako mogu da to pokažem.A ne vi mene ne zovete,ja ljut na vas,neću U21,hoću A rep.,nadam se brazilu,neću ovako da se igram.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 03 mar 2014, 19:56

Jos kada skontas da je Pjanic vise centralni vezni a Misimovic vjerovatno prestaje sa profesionalnim fudbalom, onda ti bude jasno da osim Prcica i nema niko drugi da zauzme poziciju AMF-a :lol: .

Kod Papeta moras za poziv igrati u renomiranom klubu i redovno igrati ili biti dio Germania Sportagenture ili Hajduka. inace nemas sanse za poziv, njega potencijalni razvoj uopste ne zanima, nego tu dje si danas, to je sve sto se pika, zato smo se mi ukljucili u borbu za Tankovica pet iza 12 ili ti na gotovo, ko konta skontace. Bitno je da savez i selektor nisu krivi a sto djeca bosanska igraju za druge repezentacije ili je bojkotiraju, to je vise zato sto su oni ludi i bezobrazni :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 03 mar 2014, 19:59

emir79 je napisao/la:
Prcic i Besic posjeduju potencijal, dok odredjeni igraci koji se pozivaju u A tim nemaju ni potencijal ni kvalitet, Chelsea vam il tam, kontas?
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 03 mar 2014, 20:00

Ma dzaba @risha kralju moj ti njima argumente.. Oni takve postove preskacu jer nemaju odgovore.. samo u postove trpaju hrpe smajlija.. valjda to neka nova naucna metoda dokazivanja neke cinjenicne radnje.. mada moram priznati da mi nije jasno sta se sa njom postize al eto.....

Ja ovdje nigdje ne vidim neki argumentovani post da su oni napisali.. Susic i Savez se opravdavaju iako nista za privodjenje Muje nisu uradili.. Evo nek neko napise ili nek postavi sliku ili intervju gdje se jasno vidi da je neko iz Saveza ili Suli otisli Muji.. Nema, al oni to opravdavaju.... Jer ne zele pojesti ono sto su nasr.ali...
Jos sjecam se kad je @Virtu prije desetak dana pisao da cemo se iznenaditi odzivom igraca na teferic u Insbruk :lol: :lol: :lol: Pa sta bi, jos jedan metak u prazno... I jos jedan po ko zna koji put dokaz nerada i nemara, znamo koga...

Radi poluigraca kakav je Tino, gubimo naseg igraca kojeg smo imali, koji je prosao sve nase selekcije i koji uz to igra u francuskoj Ligue 1, koja je za HNL- svemirski brod.... izvinite al to se ne moze opravdati.. neka on ne dobije poziv nema veze, al onda neka ni Tino ne dobije jer sa BiH, osim amidze nema veze, a ako ce vec on dobijati sto se onda nas omladinac nije probao ranije.. valjda se zna neki redoslijed i ko ima prednost.....

Davno je ovaj forum prestao biti rat sa argumentima... jedna strana sve argumentira i dokazuje, a dr. znamo koja vrijedja i trpa u postove bruku smajlija i lijepi copy paste izlizane tekstove.... A odgovori su im obicno: ''Mnogo seres'' , ''Ne vidim dobro, pravi razmake'', ''Velika slova ne citamo'' itd....
Svi poceli kopirati @harisahp-a on je barem za mene ljudina kolika-tolika, jer je jedini od pocetka za Papeta i brani sve njegove poslove i radnje, ovi ostali su prelivode epskih razmjera.... Pogotovo @batko... al hajd'... Nema veze...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 03 mar 2014, 20:04

Uopšte nije poenta u tome koliko mi imamo igrača na poziciji Sanjina Prcića... Nego je poenta da je momka trebalo stavit na spisak A tima zajedno sa Bešićem,i dati im dodatni motiv za budućnost...

Evo vam primjer iz Engleske,momak je pozvan,a ne igra ni za CITY,ARSENAL,CHELSEA ili nešto veliki klub u Europi...a neće ga 1000% voditi na SP... Al mu selektor želi kao mladom igraču dati ono što naši seljaci ne znaju,motiv i pažnju!!! Čovjek je pozvao još 2 lijeva beka,Baines i Cole,i nema šanse da će mali igrati prije njih.. i to ništa neće umanjiti njegovu stručnost.. al Englezi nemaju Germaniju...
slika

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 03 mar 2014, 20:07

pinoglavi je napisao/la: Pa neće to reć u medije.Jel može izjavit trudim se da izborim prvu postavu u francuskom fenjerašu i nadam se da ću dobiti svoju priliku i u A reprezentaciji jer smatram da imam kvalitet i itekako mogu da to pokažem.A ne vi mene ne zovete,ja ljut na vas,neću U21,hoću A rep.,nadam se brazilu,neću ovako da se igram.
Znaci ti citas misli ljudima, tacno znas sta je neko mislio, sto nije to izjavio, sta je htio time reci itd..

Puno citas izmedju redova, sustina je u onome sto je napisano u redovima. Momak nije pricao u siframa, nije on partizanski kurir. Jasno je rekao sta misli, i koji su razlozi njegove odluke.

To sto ti mislis da svoje insinuacije moze postavljati kao cinjenice i da niko nece prepoznati tvoje bezocno laganje, grdno se varas.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 mar 2014, 20:11

Mozambik je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la: Pa neće to reć u medije.Jel može izjavit trudim se da izborim prvu postavu u francuskom fenjerašu i nadam se da ću dobiti svoju priliku i u A reprezentaciji jer smatram da imam kvalitet i itekako mogu da to pokažem.A ne vi mene ne zovete,ja ljut na vas,neću U21,hoću A rep.,nadam se brazilu,neću ovako da se igram.
Znaci ti citas misli ljudima, tacno znas sta je neko mislio, sto nije to izjavio, sta je htio time reci itd..

Puno citas izmedju redova, sustina je u onome sto je napisano u redovima. Momak nije pricao u siframa, nije on partizanski kurir. Jasno je rekao sta misli, i koji su razlozi njegove odluke.

To sto ti mislis da svoje insinuacije moze postavljati kao cinjenice i da niko nece prepoznati tvoje bezocno laganje, grdno se varas.
Ti si jedan od onih,kad ti kaže neko da si glup ko noć,ti pitaš što je noć glupa.
Kad Ronaldo kaže jednom smo nogom u 1/4 poslije 1-6,naravno da on a i svi znaju da smo sa obje noge u 1/4 finala,al neće reći 'al smo im yebali znanje sastavit se nisu mogli,nemaju šanse u uzvratu' nego će bit kulturan i reći ono što i treba za medije.Nadam se da sam ti do nekih tvojih granica ovo približio,jer očito dalje ne može.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.