NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
U koliko je sati utakmica ?
Svaka vam cast imate sposobne ljude u upravi, ekipu strasnu, ali imamo i mi neke dobre stvari to je trener i borbenost da je 10 kolo rekao bih glad pobjeda par razlike Sarajeva , ali posto su noge teske divovi padaju u Subotu.
Cijene karata? Hvala.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
5 KmHigh je napisao/la:Cijene karata? Hvala.
-
- Kontakt:
Slažem se ovi sadašnji iz uprave izgleda ne znaju ni gdje je savez kantonalni nisu u stanju igrača registrovat a onaj mali umišljeni sekretarčić ko da ga je pravio Husein Kapetan bravo malivijestifriske je napisao/la:Toliko pljujete staru i bivsu upravu, mislim mene zaboli neka stvar i za bivsom i sadasnjom upravom, ja sam tu da dam podrsku momcima u treneru i klubu opcenito, a za mene uprava nije klub(bilo stara ili nova) pogotovo oni koji gledaju svoj interes(tu mislim vecinom na staru mogu ih i nabrojati koji su to) ili na novu(nesposobnu da registruju 3 4 jedina i prijeko potrebma pohacanja za prvo kolo) hocu da kazem sledece, puno pljujemo staru upravu a nikad nismo imali problema sa ovako sitnim parama, a sigurno da je bilo i prije problema uvijek se rjesavalo unutar kluba i to veoma efikasno. Ovo zasad mi nedaje neki optimizam makar sto se tice uprave, al zato ce nas igraci u sub bodom ilu tri dici iznad svega... Ako Bog da...

Zadnja izmjena: BiberBiber, dana/u 25 feb 2015, 10:45, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
14.30GradKamena je napisao/la:U koliko je sati utakmica ?
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
zanimljivo kako se pojedini forumaši vraćaju na temu ako nešto ne štima u klubu.Što se mene tiče ni ona stara a ni ova nova garnitura ljudi ne radi svoj posao kako treba(ovi prvi su donosili više para ali i više se zaduživali,ovi drugi očigledno nemaju dovoljan kapacitet da isprate sve troškove)... što se tiče Radovanovića,čeka se na certifikat iz Srbije(čini mi se iz Smedereva) oni nešto zatežu...
combe kako vidim slabo znaš brojat,ja sam postavljao stolice na staroj tribini i u jednom redu ima 126 stolica a redova je 10 pa izračunajcombe je napisao/la:Onda slabo znaš, ja sam imao priliku da brojim sjedalice kada su tek postavljene na staru tribinu i njih ima oko 850, ništa više.theboss_RD07 je napisao/la:Ja kako znam ona tribina ima kapacitet 1500, tako da je to daleko od pola?
A što se tiče igrača znali neko jesu li uspjeli registrovati Radovanovića??? Šegrt u novinama spominje još jedno ili dva pojačanja a oni nisu uspjeli registrovati ni one što su došli prije mjesec i po.
I znali neko jeli se uspjela smiriti situacija. sigurno je bilo nešto ozbiljno kada su i Alija i Fadil dolazili.
Ovaj ugovor je jednim dijelom i potpisan ove sedmice da se malo skinu oci sa ekipe i da se skine pritisakbatigol777 je napisao/la:najbolje da nema golova nikako.Sarajevo je ponijelo ovo sa TA treba to iskoristit

Sto se posjete tice 3-4 hiljade je nerealno, hiljada maksimalno.
Ti si opet šampion !
Eto vrijedjanja i zelje "gradske djece" koja su bila upucena prema doticnom "seljaku" sada nas klub kostaju 400 000 KM koje doticni "seljak" potrazuje sudskim putem od "naseg" kluba a koje je on u svoje vrijeme dao "nasem" klubu.....
Sad nas samo dobra vila moze spasit da ovaj odustane od tuzbe ili da nas neka budala kupi ali kakvi smo ljudi nerealno je ocekivat niti jedno.....
hebo nas svako pojavila se informacija da je segrt dao pare a covjek fino rece ako treba on ce dat samo da se igra utakmica i odma se pojavise pljuvaci a do tad dok je sve bilo bajno nigdje nikog.... sad bas imate o cemu pricat dolazi nam kraj sam se nadam da se desi neko cudo
Sad nas samo dobra vila moze spasit da ovaj odustane od tuzbe ili da nas neka budala kupi ali kakvi smo ljudi nerealno je ocekivat niti jedno.....
hebo nas svako pojavila se informacija da je segrt dao pare a covjek fino rece ako treba on ce dat samo da se igra utakmica i odma se pojavise pljuvaci a do tad dok je sve bilo bajno nigdje nikog.... sad bas imate o cemu pricat dolazi nam kraj sam se nadam da se desi neko cudo
Zamolio bih sve pljuvace da ne bacaju lafo price ovdje znaci sve sto prenosite ovdje je neistina.Ne znam kako vas nije stid unosit nemir ovdje jel vam ovo hobi ili ? Pozz
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~
~~~RD07~~
Dugo se Nurdo ljupci nisu javljali, evo dolaze pred prvenstvo u pravi vakat. Ne mogu da se ne javim i da ne napisem post. Nurdinu svaka cast i hvala mu na svemu sto je dao, ali taj isti covjek sada se zakacio sa pola grada sa izjavom: " Ne trebaju nam navijaci itd...". Sjedi u Savezu u izvrsnom odboru sigurno su ga primili gore jer je samo uspjesan privrednik, a ne predsjednik jednog od najuredjenijih klubova dok nije dosao od istog rodjak i ukaljao obraz na svim mogucim relacijama sto kod igraca time sto je ostajao duzan pa raskid ugovora itd... Drugo potpisivanje nekih astronomskih i ne mogucih ugovora tipa Ordagic itd... Kad se to sabre i oduzme to je jedna nula, valjo on Zvijezdi - Zvijezda njemu valjala, Fadil i kompanija tako da bih trebalo tu temu jednom za sva vremena zatvoriti. Jer po meni covjek koji ne gleda utakmice Zvijezde nije nikakav navijac niti simpatizer Zvijezde a gospodina Nurdina nisam vidio na utakmici Zvijezde vise od pola godine prema tome hvala mu na svemu i cao proslo je njegovo vrijeme sada su neki novi ljudi. Cinjenica da nas klub nema nikakvog programa niti statuta niti politike koja je vrijedna ulaganja zato smo tu gdje jesmo, ne moze mi niko pricati da nemamo privrednika koji su spremni da ulazu u klub. Pogledajte Sarajevo od milionskog minusa do milionskog plusa ali samo zato jer imaju sposobne ljude u stolicama uprave kojima nije cilj reklamirati sebe nego klub, ne interes nego ljubav. I sto se tice utakmice sve osim pobjede Sarajeva je ravno senzaciji. Lijep pozdrav iz Stuttgarta.Tkanton je napisao/la:Eto vrijedjanja i zelje "gradske djece" koja su bila upucena prema doticnom "seljaku" sada nas klub kostaju 400 000 KM koje doticni "seljak" potrazuje sudskim putem od "naseg" kluba a koje je on u svoje vrijeme dao "nasem" klubu.....
http://sportsport.ba/bh_fudbal/radovano ... eva/154889" onclick="window.open(this.href);return false;
znaci ima pravo nastupa,steta piska sto si u njem. bilo bi dobro da koji interviju se moze dobit od igraca trenera jer ovako smo u zabludi nezz tacno sta nam se desaje oko kluba
znaci ima pravo nastupa,steta piska sto si u njem. bilo bi dobro da koji interviju se moze dobit od igraca trenera jer ovako smo u zabludi nezz tacno sta nam se desaje oko kluba
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Ja mislim da se ovde najmerno sire dezinfomracije kako bi se narusila kompletna atmosfera oko kluba a da pritom te iste nemaju veze sa istinom, sve se to poziva na mahalske price xD Idemo svi na Banju u subotu pokazat pravo lice naseg kluba i zacepit usta ovim misevima koji poiskacu iz svojih rupa i krenu pljuvat kad god se pojavi neka losa vijest iz ko zna kojih sumnjivih izvora 

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
-
- Kontakt:
ma toga ce uvijek biti, ko je tu sta kome Bog zna. Treba dati podrsku Segrtu Hamzi i ekipi a zanemariti price i gluposti. Hajmo mi u sububotu na Banju u sto vecem broju i ako Bog da pokusat odigrat dobro i uzet makar bod.

Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Mnogo srece u nastavku sezone i da izborite opstanak u PL.Bilo bi dobro da za pocetak dobijete "divove"
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Mozda sam malo neozbiljno napiso tekst al sam ozbiljno mislio da ce tuzit Zvijezdu za 400 000 KMTalenat je napisao/la:Dugo se Nurdo ljupci nisu javljali, evo dolaze pred prvenstvo u pravi vakat. Ne mogu da se ne javim i da ne napisem post. Nurdinu svaka cast i hvala mu na svemu sto je dao, ali taj isti covjek sada se zakacio sa pola grada sa izjavom: " Ne trebaju nam navijaci itd...". Sjedi u Savezu u izvrsnom odboru sigurno su ga primili gore jer je samo uspjesan privrednik, a ne predsjednik jednog od najuredjenijih klubova dok nije dosao od istog rodjak i ukaljao obraz na svim mogucim relacijama sto kod igraca time sto je ostajao duzan pa raskid ugovora itd... Drugo potpisivanje nekih astronomskih i ne mogucih ugovora tipa Ordagic itd... Kad se to sabre i oduzme to je jedna nula, valjo on Zvijezdi - Zvijezda njemu valjala, Fadil i kompanija tako da bih trebalo tu temu jednom za sva vremena zatvoriti. Jer po meni covjek koji ne gleda utakmice Zvijezde nije nikakav navijac niti simpatizer Zvijezde a gospodina Nurdina nisam vidio na utakmici Zvijezde vise od pola godine prema tome hvala mu na svemu i cao proslo je njegovo vrijeme sada su neki novi ljudi. Cinjenica da nas klub nema nikakvog programa niti statuta niti politike koja je vrijedna ulaganja zato smo tu gdje jesmo, ne moze mi niko pricati da nemamo privrednika koji su spremni da ulazu u klub. Pogledajte Sarajevo od milionskog minusa do milionskog plusa ali samo zato jer imaju sposobne ljude u stolicama uprave kojima nije cilj reklamirati sebe nego klub, ne interes nego ljubav. I sto se tice utakmice sve osim pobjede Sarajeva je ravno senzaciji. Lijep pozdrav iz Stuttgarta.Tkanton je napisao/la:Eto vrijedjanja i zelje "gradske djece" koja su bila upucena prema doticnom "seljaku" sada nas klub kostaju 400 000 KM koje doticni "seljak" potrazuje sudskim putem od "naseg" kluba a koje je on u svoje vrijeme dao "nasem" klubu.....
- theboss_RD07
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/navijaci ... eve/154972" onclick="window.open(this.href);return false;
Tu smo. I prije i poslije Nurde.
Tu smo. I prije i poslije Nurde.
⭐
Ne vjerujem da će nas tužiti,u tom slučaju u klub ulaze mnoge inspekcije a mislim da to njemu i neće baš odgovarati...
molim da neko od vas ko ide na utakmicu bude ljubazan, pa sa vase tribine slika Horde zla i koji video snimak da se napravi minut dva dosta 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.