nije vratio evianu suskavac tuzili ga ljudiclub21 je napisao/la:Nemoj bgt suskavac, alergican sam na to zbog onog smoklje.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
nije vratio evianu suskavac tuzili ga ljudiclub21 je napisao/la:Nemoj bgt suskavac, alergican sam na to zbog onog smoklje.
gavran je napisao/la:nije vratio evianu suskavac tuzili ga ljudiclub21 je napisao/la:Nemoj bgt suskavac, alergican sam na to zbog onog smoklje.
Pa, vidi jako je nezahvalno meni reci zasto nije za trenera, isto kao sto je tebi tesko opravdat tezu da je on bas za trenera.Neko moje misljenje nije od danas jer Edis je tu puno vise od ovih priprema. Ako se sjecas njegovog dolazka i njegovih intervjua moglo se cuti kako on trazi borbenost, kako niko ko ne gine nece igrati, a to je opravdano samo u derbiju, ostalo je bilo vise nego mlohavo. Sad su dosle pripreme gdje vidim da svaku pripremnu igra isto, s istom taktikom i nista novo od odlazka Odovica se nije promjenilo. Kazem opet sad ima sirinu u igrackom kadru gdje zaista moze isprobati dosta taktika s dva ili tri napadaca, ili u krajnjem slucaju nesto deseto. Opet se vrti sve na isto, to je neko moje misljenje koje naravno ne mora znaciti da je ispravnoFKZ1921 je napisao/la:Kad je Joco doveden,ne sjecam se da je iko,ali bas iko pisao da on nije pojacanje. Ispravljajte me ako nisam u pravu.FKZ1921 je napisao/la:Da, slazem s tobom. Medjutim ako cemo uzeti opcenito pricu raje od prije kad se pisalo da djeca ne mogu napraviti neki uspjeh i da Joco i Kokot nisu pojacanja to se na kraju pokazalo da je tako. Isto tako su raja pisala da uspjeha nema dok se ne ulozi u igracki kadar i na kraju se to uradilo, odnosno moralo se uraditi. Isto tako ce se vrlo lahko ispostaviti da Mulalic nece moci ovo iznijeti jer nema dovoljno kvaliteta, osim srcanosti i ljubavi prema Zelji koja je u drugu ruku jako bitna. Opet kazem nas niko nista ne pita samo razmisljamo na glas...amazon je napisao/la:Realna prica je da mi mozemo samo pisati u prazno, ali isto tako cinjenica je da Edis najslabija karika trenutno u klubu, sto ne znaci da nece uraditi dobar posao. Po pripremni tekmama gdje moze probati igrati s dva spica, pa cak i tri, a u pitanju je pripremna i protivnik koji ce igrati bunker onda sam malo skeptik po tom pitanju. Kad imas dobar roster, kad imas dosta napadaca, ti trecu pripremnu utakmicu igras isto, mislim da je to odmah minus.
Opet na kraju mi se nista ne pitamo nego razmisljamo na glas, a sta ce biti na kraju vidjet cemo ko ce biti u pravu. Ja bih ga pustio da vidimo hocemo moci izboriti evropu, ako ne uspije naci nekog iskusnijeg trenera.
I dobro je sto se nista ne pitamo. Mi bi samo dovodili igrace i mijenjali trenere.
Na osnovu cega mozes tvrditi za Mulalica da nije kvalitet? Evo ne protivrjecim ti.Ne tvrdim da nisi u pravu.Samo pitam na osnovu cega dajes takvu ocjenu.
Pisali smo vec o tome nekoliko nas ali Burekovic je ja mislim prijeko potreban jer Mailson se ne smije planirati kao lijevi bek!AsharaK je napisao/la:Daj nam Burekovica i Ugljesu vise
Ako treniraju dva puta dnevno ne znaci da ne smije igrati sa dva spica.O taktici se moze diskutovati uzimajuci u obzir utakmice iz prosle polusezone na celu sa Edisom.EmirGz je napisao/la:Ja ne znam kako neki imaju obraza komentarisati Edisa, taktiku i ko zna jos kakve gluposti. Ko god misli da je lahko trenirati dva puta dnevno i odigrati utakmicu na najvecem nivou taj nikad nije šutnuo lopte. Opustite se, uzivajte imate u cemu poslije dugo vremena, ako Bog da imat cemo i na proljece u cemu uzivati, strpljenje strpljenje strpljenje!
Legendo tek 15 dana treniraju zajedno, nova je ekipa sta treba sad u 2-3 poluutakmice da isproba i dva spica, i tri stopera, i pet veznih i pet nazad, polahko imas jos cijelih mjesec dana do Širokog.Olympique je napisao/la:Ako treniraju dva puta dnevno ne znaci da ne smije igrati sa dva spica.O taktici se moze diskutovati uzimajuci u obzir utakmice iz prosle polusezone na celu sa Edisom.EmirGz je napisao/la:Ja ne znam kako neki imaju obraza komentarisati Edisa, taktiku i ko zna jos kakve gluposti. Ko god misli da je lahko trenirati dva puta dnevno i odigrati utakmicu na najvecem nivou taj nikad nije šutnuo lopte. Opustite se, uzivajte imate u cemu poslije dugo vremena, ako Bog da imat cemo i na proljece u cemu uzivati, strpljenje strpljenje strpljenje!
seremoAsharaK je napisao/la:Previše pametujete
Krenuo sam napisati, i zaustavim seAsharaK je napisao/la:Previše pametujete
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.