FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hajmo mudonje, neka neko postavi tabelu 
Mene ne bi cudilo da uzmemo Zrinjskog Derbi i onda izgubimo od Krupe kuciPitarBordo je napisao/la:I samo da kažem... Da smo pobjedili Radnik bili bi na diobi prvog mjesta pred susret sa Zrinjskim.
PitarBordo je napisao/la:Pa možda smo i mi pogurali da bude dole X.
Mrzim te teorije zavjere, isto kao što danas tuzlaci izlaze sa stadiona i govore da je navlačio za nas sudija... u većini slučajeva to je u očima posmatrača, barem zadnjih 2-3 sezone.
U svakom slučaju odličan rasplet situacije, obzirom da smo mi sada u nekoj "prednosti" jer prva dva imaju samo još jedan međusobni, a sa nama po dva. To je za mene prednost jer ako pobjedimo sve do kraja uzimamo titulu.
Sa dvije pobjede za 10 dana smo na prvom mjestu
Ne znam šta je, ali znam da će me u grob poslati!Bosniacum Lilium je napisao/la:To je manicna depresija ili bipolarni poremecajjoker90 je napisao/la:Ne daju ti da ih u miru pratiš, a ne daju ti ni da se ohladiš! Kakva smo mi shiofrenična ekipa..Iduće kolo opet čupanje kose, pa onda uzimamo pogan!
Seljo očigledno mora uzeti titulu ove godine, pa nebitno kako. Hadzi-Senad naš prepošteni!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nikad!!!fico je napisao/la:Balić umjesto Bekića!!!LegendKiller je napisao/la:Stoperski par Mihojevic - Kovačević, meni nekako sigurnije djeluje nego Novaković - Balić. Sljedeću tekmu treba izvesti istu ekipu.
- PitarBordo
- Kontakt:
Najrealniji ishod za sada.adodbr je napisao/la:Mene ne bi cudilo da uzmemo Zrinjskog Derbi i onda izgubimo od Krupe kuciPitarBordo je napisao/la:I samo da kažem... Da smo pobjedili Radnik bili bi na diobi prvog mjesta pred susret sa Zrinjskim.
Samo Saraj'vo.
Zrinjski igrao bolje, to stoji. MORAMO ih pomest na Koševu, da onda napunimo i zdenku i paštetu i salamu na Sergijici. Be obzira što su nam rivali, drago mi je što su oba sarajevska kluba u vrhu. To je tradicija, yebo mađare i ove umjetne klubove.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Znaci sad kad budemo isli u Evropu molim boga da uvijek izvucemo najjtezeg moguceg protivnika i onda imamo fine sanse za grupnu fazuPitarBordo je napisao/la:Najrealniji ishod za sada.adodbr je napisao/la:Mene ne bi cudilo da uzmemo Zrinjskog Derbi i onda izgubimo od Krupe kuciPitarBordo je napisao/la:I samo da kažem... Da smo pobjedili Radnik bili bi na diobi prvog mjesta pred susret sa Zrinjskim.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Joj kad bi dobili i Zrinjskog 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Danas nakon duže vremena utakmica u kojoj je svaki pojedinac odigrao na zavidnom nivou.
Hodžić mi izgleda odlično zaista.
Danas dosta napada po lijevoj strani gdje je Duljević, i Sarić se pridodavao te se dosta viška stvaralo i na desnoj strani gdje je Hebib možda mogao bolje odigrati i iskoristiti par lijepih situacija.
U svakom slučaju svaka čast momcima, Mihojević me oduševio u svakom pogledu. Srčano odigrana utakmica, rukovodio odbranom, te nekoliko sjajnih izbijanja glavom i povlačenja lopte do sredine terena.
Danas dosta napada po lijevoj strani gdje je Duljević, i Sarić se pridodavao te se dosta viška stvaralo i na desnoj strani gdje je Hebib možda mogao bolje odigrati i iskoristiti par lijepih situacija.
U svakom slučaju svaka čast momcima, Mihojević me oduševio u svakom pogledu. Srčano odigrana utakmica, rukovodio odbranom, te nekoliko sjajnih izbijanja glavom i povlačenja lopte do sredine terena.
Je li vakat da pocnemo hajcati i spremati se za nedjelju. SVI SVI SVI

Sta je to kapiten odigrao osim sto je opucao po golu i lopta se odbila do hebibovica??haris004 je napisao/la:Danas nakon duže vremena utakmica u kojoj je svaki pojedinac odigrao na zavidnom nivou.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Mihojević mora bit naredni kapiten. Ima nešta u tim Trebinjcima, prvo Semjon, pa Cimi, sad Marko... sportisti jedan kroz jedan, oko takvih momaka treba gradit ekipu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- sarajevo46
- Kontakt:
Da ja pravim plakat 'anti mađari' već?Lakoste je napisao/la:Je li vakat da pocnemo hajcati i spremati se za nedjelju. SVI SVI SVI
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Eh da su invalidi iz kluba pametni pa sad da bace strasan marketing pred zrinjski, prilagode cijenu karti da ljudi zijane kad vide, nekakve dodatne pogodnosti uvedu i privuku masu
Po gradu svaki dan s vuckom setat i pozivat ljude..
Ja u kakvom sam bedu bio nakon radnika mislio sam da se dugo vise necu ovako osjecat..
Ja u kakvom sam bedu bio nakon radnika mislio sam da se dugo vise necu ovako osjecat..
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Realno gledajući, Dulja je ponajbolji igrač lige. Kontrola lopte na zavidnom nivou, trkački je mnogo uradio i konstantno je imao barem dva igrača na sebi. Na njemu je napravljeno dosta prekršaja, na kraju krajeva i onaj iz kojeg smo pogodili za 0:2. Za mene dovoljno.esprit24 je napisao/la:Sta je to kapiten odigrao osim sto je opucao po golu i lopta se odbila do hebibovica??haris004 je napisao/la:Danas nakon duže vremena utakmica u kojoj je svaki pojedinac odigrao na zavidnom nivou.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.