NK Zvijezda Gradačac
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Zvijezda pravi klub, stanovnici Gradačca prava raja 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I ja da se pridruzim ovome..ako neko moze da ovo uradi bilo bi superaS_Roma je napisao/la:molim da neko od vas ko ide na utakmicu bude ljubazan, pa sa vase tribine slika Horde zla i koji video snimak da se napravi minut dva dosta

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Biće vasih ovamo dosta,oni će to uraditi.Najbolje bi bilo da Ibraković snima,on će biti u vip lozi,najnolja preglednostMortemHz je napisao/la:I ja da se pridruzim ovome..ako neko moze da ovo uradi bilo bi superaS_Roma je napisao/la:molim da neko od vas ko ide na utakmicu bude ljubazan, pa sa vase tribine slika Horde zla i koji video snimak da se napravi minut dva dosta

- theboss_RD07
- Kontakt:
http://gradacac.org/2015/02/navijacima- ... -gradaccu/" onclick="window.open(this.href);return false;
evo jedan video za nase fudbalere momci sutra samo hrabro
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
U koliko pocinje prodaja ulaznica sutra
vjerovatno 13-13.30hsamobrastvoooOoOO je napisao/la:U koliko pocinje prodaja ulaznica sutra
Danas nas prije svega ocekuje tezak teren koji bi mogao nama vise da odgovara. Sretno momci danas i da ispunimo cilj ostanemo neporazeni.
djaba ste uništili teren, danas nema utakmicezmajevac je napisao/la:Danas nas prije svega ocekuje tezak teren koji bi mogao nama vise da odgovara. Sretno momci danas i da ispunimo cilj ostanemo neporazeni.
-
- Kontakt:
Molim nekog objektivnog i Gradačca da mi kaze imali šanse da se igra utakmica,?
Nema šanse. Utakmica protiv Olimpica se jedva odigrala, a tada je teren bio puno bolji.GradKamena je napisao/la:Molim nekog objektivnog i Gradačca da mi kaze imali šanse da se igra utakmica,?
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Ne lupetajte gluposti kako smo mi mogli unistit teren kad kisa pada cijelu sedmicu nije nama sponzor turkish airlines da imamo krov nemamo mi amidzu u lozi al imamo Segrta na klupi zato 
Ne vidim razlog zasto se utakmica ne bi odigrala

~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~
~~~RD07~~
Ovakvom terenu nije mjesto u prvoj ligi. Sramota.NKZ07 je napisao/la:Ne lupetajte gluposti kako smo mi mogli unistit teren kad kisa pada cijelu sedmicu nije nama sponzor turkish airlines da imamo krov nemamo mi amidzu u lozi al imamo Segrta na klupi zato
Aljegri, out!
Zasluzili ste kartu u jednom smjeru, i to prema ligi Federacije... Bez mogucnosti povratnee..
Sramota za vas, Gradacac i Zvijezdu... Ovakav spektakl vi pokusavata sabotirati.. jbte, nista manje niste ni zasluzili...
Sramota za vas, Gradacac i Zvijezdu... Ovakav spektakl vi pokusavata sabotirati.. jbte, nista manje niste ni zasluzili...
Mi makar imamo svoj stadion za razliku od vas koji iznajmljujete Kosevo koje se raspadaVelaHavle je napisao/la:Ovakvom terenu nije mjesto u prvoj ligi. Sramota.NKZ07 je napisao/la:Ne lupetajte gluposti kako smo mi mogli unistit teren kad kisa pada cijelu sedmicu nije nama sponzor turkish airlines da imamo krov nemamo mi amidzu u lozi al imamo Segrta na klupi zato

Drug nije priča o vlasništvu stadiona nego o pripremljenom terenu za utakmicu. Neću da se vrijeđamo ali po onakvom terenu nogomet će sve ostalo biti samo ne kvalitetan.Kapetan je napisao/la:Mi makar imamo svoj stadion za razliku od vas koji iznajmljujete Kosevo koje se raspadaVelaHavle je napisao/la:Ovakvom terenu nije mjesto u prvoj ligi. Sramota.NKZ07 je napisao/la:Ne lupetajte gluposti kako smo mi mogli unistit teren kad kisa pada cijelu sedmicu nije nama sponzor turkish airlines da imamo krov nemamo mi amidzu u lozi al imamo Segrta na klupi zato
Aljegri, out!
Mijesas se u bozije kisa pada sedmicu dana sta smo trebali uraditZip je napisao/la:Zasluzili ste kartu u jednom smjeru, i to prema ligi Federacije... Bez mogucnosti povratnee..

Uništili ste teren, nas optužujete zbog toga što vam novi igrači nisu papire dobili, al nema veze ipak bi volio da ostanete u ligi, ovo će nama svaka ekipa da radi ove sezone.
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
-
- Kontakt:
Sram vas bilo, sto ste Boga natjerali da natopi teren. Samo da meleci sa Koseva nemogu razvaliti Zvijezdu usred Gradacca. Jel to se moglo vidjeti u Turskoj da ce Sarajevo prosetati se do titule ovog proljeca.
Neobracajte paznju na euforicare. Izlapit ce oni poslije prvog poraza. Sretno Zvijezdi u nastavku sezone.
Neobracajte paznju na euforicare. Izlapit ce oni poslije prvog poraza. Sretno Zvijezdi u nastavku sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.