Pp. Add me, block sam. Lijepa si, poyy.Arhitekt je napisao/la:
Brate koji ti je ovo manager? jel 2017
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pp. Add me, block sam. Lijepa si, poyy.Arhitekt je napisao/la:
Brate koji ti je ovo manager? jel 2017
bacio balica na aparatemoj uzor-S.G je napisao/la:Kakav je bio Lelic
pitic je napisao/la:Išibat Mađare i dovesti filozofe na 1 poziciju.
Vidis koga su uhljebili tamo, i odmah skontas da nema smisla. Vise ce raja sa ovog foruma dovuci ljudi na stadion, nego klupski marketing.Rahma je napisao/la:Kada već imate dobrih ideja za taj marketing, skupite ih sve pa pošaljite na: [email protected]. Ako ništa barem treba pokušati.
E majstore ako i ovo pogodis onda si doktor za kladaruEvander je napisao/la:Dobijamo skretnicare na Grbavici

Zadnje tekme pred titulu i jedva da je toliko biloBordomen je napisao/la:Ja mislim da uz malo truda bi moglo biti oko 12/15 milja
jos ako bi Krupa uzela bod![]()
ma idemo mi na prvo mjesto u nedelju![]()
![]()
fico je napisao/la:E majstore ako i ovo pogodis onda si doktor za kladaruEvander je napisao/la:Dobijamo skretnicare na Grbavici![]()
I svaka cast za pogođenu dvicu na tušnju![]()
Netreba nam izmišljene euforija, socialna tribina ...pitic je napisao/la:Koliko je Sarajevo veliko pokazuje činjenica da je potrebano samo par dobrih poteza protiv Sarajeva da te kvazistručnjaci u medijima dižu u nebesa, a kada Sarajevo uguši Slobodu u faraonovom vještačkom jezeru slabo se piše, kao očekivano je to, ipak je Sarajevo u pitanju.
to je tacno aliMortemHz je napisao/la:Zadnje tekme pred titulu i jedva da je toliko biloBordomen je napisao/la:Ja mislim da uz malo truda bi moglo biti oko 12/15 milja
jos ako bi Krupa uzela bod![]()
ma idemo mi na prvo mjesto u nedelju![]()
![]()
Hvala razabufranklampard8 je napisao/la:Svinjski kuci u nedjeljuscudetto89 je napisao/la:Svaka cast nasim igracima na ovoj pobjedi, samo ovako nastaviti!! Edit: sa kim igramo sljedecu abd ?
Trenutno korisnika/ca: MostarReds22 i 10 gostiju.