FC Bayern München

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Dilah
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Dilah » 25 jan 2025, 03:31

MostarskiSin je napisao/la:
24 jan 2025, 22:55
I kao takva, Barca opet ima bolje sklopljenu ekipu od Bayerna. Jedina pozicija gdje je Bayern jaci od Barce je lijevi bek i spic samo iz razloga jer je Lewandowski star. Inace bi i to bilo 50/50. Sve ostalo je na strani Barcelone. Yamal ubija po krilu, Rafinha takodjer, u veznom redu Pedri, Gavi, sve momci koji znaju igrati lopte. Kod vas u veznom redu i dalje igra rahmetli Goretzka, pozadi dvije rupetine, desnog beka nemate i krila koja su zavrsila s ozbiljnim fudbalom. U citavoj ekipi vrijedi Musiala, Kane, Kimmich kad mu se digne ona stvar i eventualno Davies.

Imate vi mudo Marjanovo, prosralo vas par puta protiv Bayerna u misijoj rupi prvo poluvreme, protiv Reala prvu jos gore, Mbape i onaj gubacar u prvom trebali vam peticu uvaliti...Cuj imaju tim bolji od Bayerna. Yebo ovu koja se ne pika kad bude na ispadanje opet ce biti 8:2 ili 7:0
Zadnja izmjena: Dilah, dana/u 25 jan 2025, 03:47, ukupno mijenjano 1 put.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 25 jan 2025, 03:32

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 25 jan 2025, 03:56

Saurman je napisao/la:
24 jan 2025, 22:54
Nema potrebe da odgovaraš kad znam unaprijed kakve gluposti ćeš izvaliti.Nisi ti kriv takav si rođen.Ah da i nije Kompany kriv što su ispred nas Monaco,Brest,Lille,Aston.V,Atalanta sama evropska krema.
Ja necu da te samaram, a ti se poturas li poturas...pa da te onda nesto pitam. Veli mi jedan u PP: "ostavi tu budalu, on je proglasen najglupljim forumasem cijelog foruma", kao imali ste neko glasanje za neku kantu, tavu ili lonac foruma i ti ubjedljivo pobjedio?? Je li to istina?? Ako jeste krivo mi je sto je jedan Bayernovac dobio tu negativnu titulu, ali ne brini sinovac, sad sam ja tu, ako te budu dirali ove lopine iz drugih liga, tu sam ja da ih razbucam ko Bayern Barcu u videu iznad.

toa
Kontakt:

Post Postao/la toa » 25 jan 2025, 06:58

Nije trener kriv što nismo dali golove, ali je kriv što smo ih primili!
U svakom slučaju pustiti ga do kraja sezone, pa vidjeti šta onda. Valjda se dozove i stabilizuje, prilagodi protivniku, bude pametniji.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 jan 2025, 08:37

Izgubio se u branjenju ovog čobana sa klupe pa sad spominje kante i sl gluposti misleći da će to nešto značiti. :rol:
Prošao sam ja sve ove forumske imbelcile sa milion acc pa ću i tebe preći kao plitak potok.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 jan 2025, 08:43

toa je napisao/la:
25 jan 2025, 06:58
Nije trener kriv što nismo dali golove, ali je kriv što smo ih primili!
U svakom slučaju pustiti ga do kraja sezone, pa vidjeti šta onda. Valjda se dozove i stabilizuje, prilagodi protivniku, bude pametniji.
Teško to možeš objasniti pojedincima.Njegova samoubilačka taktika nam se obila od glavu već nekoliko puta ove sezone od nižerazrednih ekipa ali čovjek ostaje dosljedan tj ne zna kako ispraviti ove stvari.

Ispao je iz Kupa a u CL je pitanje vremena kad će ga opet neka ekipa demolirati ostaje još liga i ukoliko i ona dođe u pitanje dobiće otkaz.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 jan 2025, 09:00

Freund insistira na dovodjenju dva igraca do kraja mjeseca, krilo i rezervni napadac dok Eberl smatra da je ekipa kvalitetno popunjena i da nema potrebe za novitetima.

Neka se nadju na sredini i dovedu pravo krilo jer je ocigledno da ovo sto imamo u ekipi ne pomaze.

Valjda je naprave greske kao prosla uprava pa u drugom dijelu sezone povuku katastrofalne poteze.

Kompany treba ostati, oscilacije su ocekivane pogotovo ako znamo da mu je ostao sav skart koji je prethodne dvije sezone samo propadao.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 25 jan 2025, 13:19

Naravno da će Kompa ostati do kraja sezone, pa ko mijenja trenera vodeće momčadi. Mislim da ćete bundes osvojit premoćno, a za CL ne treba imati prevelikih očekivanja, iako ćete baraž svakako proć (pa makar igrali sa Cityjem, ili možda baš zato jer ovaj City je itekako prolazan). Ne vjerujem da će bit nekih prinova u zimskom roku, osim možda Ubriga, i to mi se čini dobra odluka. Ne zato što nema potrebe nego zato što je to loše vrijeme za ozbiljne akvizicije.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 jan 2025, 13:38

Danas se ocekuje reakcija protiv jakog Freiburga.

Elber111
Kontakt:

Post Postao/la Elber111 » 25 jan 2025, 14:43

Mislim da se morq drugacije pristupiti novim igracima i da definitivno treba detaljnija analiza igraca i njegovog stanja posebno mentalnog.Bayern je izgubio itekako na tom polju.
Ako pogledate Atletiko,Real Barcu to su klubovi koji u velikom broju teskih utakmica pobjedjuju koristeci se i prljavim trikovima i prgavim potezima
Nama fali taj dio u igri jer jednostavno nemamo igrace fajtere kao sto su bili nekada i Svajni i Ballak i rrako bih cijeli defanzivni dio tima.
Cak i Ribery je znao biti itekako prgav sjetite se samo onog samara Carvahalu u utakmici sa Realom.
Sada je tu neka generacija bez tog smeka i prgavosti.
A upravo ta vrsta pritiska i stavranja teske atmosfere za protivnika je cesto kljucna u neizvjesnim utakmicama.
Druga strana je sto igraca sposobnih da jedan na jedan rjesw utakmicu gotovo i nemamo vise.
Coman osim brzine nema nista u svom arsenalu da kazem Ganabry isto.
Sane samo ako ima svoju noc a to je rijetko moze postici gol i sa 30 metara i proci igraca.
Od veznjaka Kimich sa onim svojim loptama preko odbrane koje u 90 posto slucajeva ne prolaze i to je to.
Cak i ova imena koja se povezuju s nama su po meni nastavk lose politike.
Gittens jos jedan Englez koji ce prije ili kasnije pozeljeti Liverpol ili City
Ima 20 godina i sigurno nije igrac koji ce nas odmah unaprijediti.
Nico Wiliams po meni 60 miliona previse za igraca koji ove sezone ne igra ni upola kao prosle
PSG doveo Qvarascwliu iz Napolija ili kako se zove za 70 pa bolje da su njega doveli
I na kraju od veznjaka ni nema nekih ideja jer ono sto nam treba trenutno i ne postoji na trzistu rekao bih.
Ako je BVB nazadovao i ide prema tome da postane neki novi Werder ili HSV....onda mi nekako lagano idemo ka tome da postanemo BVB sa ovim borbama za igrace od 19 20 godina
Pa onda borba kao sa Musialom ili prodaja.
Ja se nadam ostanku Companya jer realno ovo s trenrrima je lose uticalo na klub i nekako mi se cini da je ono s Nagelsmanom greska koja ce nas proganjati jos dugo dugo
Ako pogledamo rezultate i igru s njim nije on bio nista losiji ni od Companya a posebno Tuchela.
Ali hajde da se nadamo dolasku nekih bolji igraca i nekim novim erama sa Wirtzom i Musialom

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 25 jan 2025, 15:15

Elber111 je napisao/la:
25 jan 2025, 14:43
Mislim da se morq drugacije pristupiti novim igracima i da definitivno treba detaljnija analiza igraca i njegovog stanja posebno mentalnog.Bayern je izgubio itekako na tom polju.
Ako pogledate Atletiko,Real Barcu to su klubovi koji u velikom broju teskih utakmica pobjedjuju koristeci se i prljavim trikovima i prgavim potezima
Nama fali taj dio u igri jer jednostavno nemamo igrace fajtere kao sto su bili nekada i Svajni i Ballak i rrako bih cijeli defanzivni dio tima.
Cak i Ribery je znao biti itekako prgav sjetite se samo onog samara Carvahalu u utakmici sa Realom.
Sada je tu neka generacija bez tog smeka i prgavosti.
A upravo ta vrsta pritiska i stavranja teske atmosfere za protivnika je cesto kljucna u neizvjesnim utakmicama.
Druga strana je sto igraca sposobnih da jedan na jedan rjesw utakmicu gotovo i nemamo vise.
Coman osim brzine nema nista u svom arsenalu da kazem Ganabry isto.
Sane samo ako ima svoju noc a to je rijetko moze postici gol i sa 30 metara i proci igraca.
Od veznjaka Kimich sa onim svojim loptama preko odbrane koje u 90 posto slucajeva ne prolaze i to je to.
Cak i ova imena koja se povezuju s nama su po meni nastavk lose politike.
Gittens jos jedan Englez koji ce prije ili kasnije pozeljeti Liverpol ili City
Ima 20 godina i sigurno nije igrac koji ce nas odmah unaprijediti.
Nico Wiliams po meni 60 miliona previse za igraca koji ove sezone ne igra ni upola kao prosle
PSG doveo Qvarascwliu iz Napolija ili kako se zove za 70 pa bolje da su njega doveli
I na kraju od veznjaka ni nema nekih ideja jer ono sto nam treba trenutno i ne postoji na trzistu rekao bih.
Ako je BVB nazadovao i ide prema tome da postane neki novi Werder ili HSV....onda mi nekako lagano idemo ka tome da postanemo BVB sa ovim borbama za igrace od 19 20 godina
Pa onda borba kao sa Musialom ili prodaja.
Ja se nadam ostanku Companya jer realno ovo s trenrrima je lose uticalo na klub i nekako mi se cini da je ono s Nagelsmanom greska koja ce nas proganjati jos dugo dugo
Ako pogledamo rezultate i igru s njim nije on bio nista losiji ni od Companya a posebno Tuchela.
Ali hajde da se nadamo dolasku nekih bolji igraca i nekim novim erama sa Wirtzom i Musialom
Dosta objektivno vidi se da je odmjerena navijačka kritika, a ne lična frustracija. Ja se i pored svega rečenog nadam tituli BL i finalu na AA, tiket blizu lože kaoarisan :opaopa:

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 25 jan 2025, 15:26

Neutral je napisao/la:
25 jan 2025, 13:38
Danas se ocekuje reakcija protiv jakog Freiburga.
E jesi se uspandrco, ja mislim da bi dao godinu života da Bayo danas ne pobjedi :mrgreen:

CrvenoCrnaArmija
Kontakt:

Post Postao/la CrvenoCrnaArmija » 25 jan 2025, 15:29

Ima vas par komada, dosadni ste ko proljev… :guz:

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 25 jan 2025, 15:41

ledar je napisao/la:
25 jan 2025, 13:19
Mislim da ćete bundes osvojit premoćno...
Na čemu temeljiš to?

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 jan 2025, 15:48

Konačno da i Kane pročepi iz igre.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 25 jan 2025, 16:32

Igra onako, više loše nego dobro, jedva. Čarolije Wirtza u Lajpzigu, drugi gol Leverguzena neregularan, nakon gaženja protivničkog igrača, je li počelo natezanje za seosku ekipu??

CrvenoCrnaArmija
Kontakt:

Post Postao/la CrvenoCrnaArmija » 25 jan 2025, 17:02

Neuer svaki utakmicu najmanja ocjena. 😆

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 25 jan 2025, 17:34

Fudbalski paradoks: pobjeda i odvajanje na +6 posle najgore igre nakon Maniza. Prve ozbiljne zamjerke Kompaniju su Sane i Musiala. Prvi ne zasluzuje ni na tribinama bude, a drugi stroga klupa pa nekada kada gubimo i ostane 5-6 minuta ga uvesti ako upale one neke idiotske kretnje, svakako se nema sta izgubiti. Ne zna se ko je od njih dvoice bio opasniji za nas go danas. Od kada ga vrati u prvu postavi raspali smo se!

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 25 jan 2025, 17:37

Bodovi važni za +6. Slijede 3 utakmice za redom kući, protiv relativno slabijih ekipa i onda 15.02. možda i odlučujuća utakmica sa Leverkusenom za titulu u domaćem prvenstvu.

Raduje povratak Stanišića i Palhinhe, trebati će nam širi kadar u nastavku takmičenja.
Nadam se skorijem potpisivanju nekog vrhunskog golmana za narednu sezonu

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 25 jan 2025, 18:10

Slobodanpad1945 je napisao/la:
25 jan 2025, 17:37
Bodovi važni za +6. Slijede 3 utakmice za redom kući, protiv relativno slabijih ekipa i onda 15.02. možda i odlučujuća utakmica sa Leverkusenom za titulu u domaćem prvenstvu.

Raduje povratak Stanišića i Palhinhe, trebati će nam širi kadar u nastavku takmičenja.
Nadam se skorijem potpisivanju nekog vrhunskog golmana za narednu sezonu
Da, u ovom momentu je to najvaznije, jedna od onih pobjeda kojoj se mnogo ne "gleda u zube", ipak se nadam da ce se igra popraviti jer sa ovakvom tesko da mozemo mnogo napraviti. Sve su prilike da cemo Nojera gledati jos neko vrijeme posto ce dovesti jedino onog, kazu mnogo perspektivnog, iz Kelna i davati mu poneku sansu na laksim utakmicama. Navadno je to "a'la Nojer project".

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Poligon10 i 4 gosta.