Elber111 je napisao/la: ↑25 jan 2025, 14:43
Mislim da se morq drugacije pristupiti novim igracima i da definitivno treba detaljnija analiza igraca i njegovog stanja posebno mentalnog.Bayern je izgubio itekako na tom polju.
Ako pogledate Atletiko,Real Barcu to su klubovi koji u velikom broju teskih utakmica pobjedjuju koristeci se i prljavim trikovima i prgavim potezima
Nama fali taj dio u igri jer jednostavno nemamo igrace fajtere kao sto su bili nekada i Svajni i Ballak i rrako bih cijeli defanzivni dio tima.
Cak i Ribery je znao biti itekako prgav sjetite se samo onog samara Carvahalu u utakmici sa Realom.
Sada je tu neka generacija bez tog smeka i prgavosti.
A upravo ta vrsta pritiska i stavranja teske atmosfere za protivnika je cesto kljucna u neizvjesnim utakmicama.
Druga strana je sto igraca sposobnih da jedan na jedan rjesw utakmicu gotovo i nemamo vise.
Coman osim brzine nema nista u svom arsenalu da kazem Ganabry isto.
Sane samo ako ima svoju noc a to je rijetko moze postici gol i sa 30 metara i proci igraca.
Od veznjaka Kimich sa onim svojim loptama preko odbrane koje u 90 posto slucajeva ne prolaze i to je to.
Cak i ova imena koja se povezuju s nama su po meni nastavk lose politike.
Gittens jos jedan Englez koji ce prije ili kasnije pozeljeti Liverpol ili City
Ima 20 godina i sigurno nije igrac koji ce nas odmah unaprijediti.
Nico Wiliams po meni 60 miliona previse za igraca koji ove sezone ne igra ni upola kao prosle
PSG doveo Qvarascwliu iz Napolija ili kako se zove za 70 pa bolje da su njega doveli
I na kraju od veznjaka ni nema nekih ideja jer ono sto nam treba trenutno i ne postoji na trzistu rekao bih.
Ako je BVB nazadovao i ide prema tome da postane neki novi Werder ili HSV....onda mi nekako lagano idemo ka tome da postanemo BVB sa ovim borbama za igrace od 19 20 godina
Pa onda borba kao sa Musialom ili prodaja.
Ja se nadam ostanku Companya jer realno ovo s trenrrima je lose uticalo na klub i nekako mi se cini da je ono s Nagelsmanom greska koja ce nas proganjati jos dugo dugo
Ako pogledamo rezultate i igru s njim nije on bio nista losiji ni od Companya a posebno Tuchela.
Ali hajde da se nadamo dolasku nekih bolji igraca i nekim novim erama sa Wirtzom i Musialom