Ne bore se za opstanak. Peti su u njihovoj ligi Bajic recimo zaradjuje u prvoj sezoni kod njih pola miliona KM u drugoj bi trebao vise a u trecoj jos vise. To su cifre sa kojima se ne mozes takmiciti. Oni su najvece iznenadjenje turske lige i mi smo im dobro trziste prilicno jeftino ocigledno su zadovoljni Bajicem i traze jos. Bore se za evropu nam je bitnije da su redovan platisa i da imamo dobra iskustva sa njima.UltrasNotRed je napisao/la:Hadziahmetovic je potencijal, al'jeb.es taj potencijal koji sa 18 ode u klub koji ima za cilj opstanak u Turskoj ligi. Malog su krivo savjetovali, dobro da nije u 2 Svedsku ligu otisao. Sve u svemu Zeljo je dobro prosao, zatvori je konstrukciju za ovu polusezonu. To je velika stvar i tako se to radi kada uzmes u obzir da je mali do prije tri godine placao da igra u Zelji, ovo je strasan posao, bez rizika.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Lupas,lupas...delinjo je napisao/la:Nadam se da ce neko Zubanu zabraniti vise da prismrdi klubu...a njegove ihrace **** sto salje od zelje...ja ne mogu vkerovati da frajer radi protiv zelje...**** mu konjaspor i cijela turska mater
Ne mogu samo da shvatim ljude koji misle da je Zubanovic prevario Zelju na neki nacin, pa da mu je bilo ko drugi agent bio mi ne bi ni 100 hiljada vidjeli od ovog transfera, da je bogdo svim igracima Zuban agent
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Pogledaj ti, u onaj vakat kada je Željo bio najgori naši igrači (Dialiba i Štilić) su napravili odlične transfere gledajući klubove gdje su otišli. Primjera radi Murcia je te godine kada je dovela Dialibu igrala drugu ligu a samo sezonu prije igrali su Primeru...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pozitivna stvar u zadnjih 5 godina 4 igraca iz vlastite skole, negativna jos nije napravljen iskorak sa visinom transfera. Ali raste mic po micsajo10 je napisao/la:
nije prevario Zelju ali vise je prevario Amira ...Turska liga nema nikakvu perspektivu tamo ides da uzmes pare ili da propadnes...ne sjecam se kada se neko iz te lige prodao za vece pare ...posebno ako taj klub nije iz velike trojke ...tamo se samo peru pare ....to je problem sto ovaj postotak od 20 % nece igrati ulogu ako Amira ubiju u pojam...pa imas primjer Visce gdje frajer 5 godina najbolji igrac u svom klubu a ne mogu ga nigdje prodatiirfo je napisao/la:Ne mogu samo da shvatim ljude koji misle da je Zubanovic prevario Zelju na neki nacin, pa da mu je bilo ko drugi agent bio mi ne bi ni 100 hiljada vidjeli od ovog transfera, da je bogdo svim igracima Zuban agent

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Sve je to lijepo i fino, ali da li možda znaš koliko para smo dobili za njih? Kad je u pitanju prodaja igrača. meni je Željo na prvom mjestuFaraonTM je napisao/la:Pogledaj ti, u onaj vakat kada je Željo bio najgori naši igrači (Dialiba i Štilić) su napravili odlične transfere gledajući klubove gdje su otišli. Primjera radi Murcia je te godine kada je dovela Dialibu igrala drugu ligu a samo sezonu prije igrali su Primeru...
on radi ono što je najbolje za njega. moglo bi mnogo gore biti po želju...ali bogami i bolje.irfo je napisao/la:Ne mogu samo da shvatim ljude koji misle da je Zubanovic prevario Zelju na neki nacin, pa da mu je bilo ko drugi agent bio mi ne bi ni 100 hiljada vidjeli od ovog transfera, da je bogdo svim igracima Zuban agent
Pa zato sam i napisao "gledajući klubove gdje su otišli" a ne koliko je Željo dobio love za njihove transfere. I meni je Željo na prvom mjestu ali bih volio kada bi naši omladinci odlazili na Zapad a ne u Tursku ili van Europe (doduše to mahom rade igrači iz naše lige koji više nisu toliko mladi).mavi je napisao/la:Sve je to lijepo i fino, ali da li možda znaš koliko para smo dobili za njih? Kad je u pitanju prodaja igrača. meni je Željo na prvom mjestuFaraonTM je napisao/la:Pogledaj ti, u onaj vakat kada je Željo bio najgori naši igrači (Dialiba i Štilić) su napravili odlične transfere gledajući klubove gdje su otišli. Primjera radi Murcia je te godine kada je dovela Dialibu igrala drugu ligu a samo sezonu prije igrali su Primeru...
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- PlavaPorodica
- Kontakt:
Amir je otišao,neka mu je sa srećom,a mi moramo krenuti dalje..Ako Uglješa u narednim danima potpiše,mi imamo adekvatnu zamjenu,ali u svakom slučaju ne brinem se toliko za tu poziciju.Vjerujem da i Jovan može sasvim korektno odraditi,kao što je i do sad,a ubrzo nam se i Dado vraća.
Izgubili smo dosta njegovim odlaskom,ali to ne bi trebalo utjecati na našu igru.
Svi smo mi svjesni da se nećemo nagledati u ovoj polusezoni fudbala kojeg svi ocekujemo,jer je ovo sve novo i neukomponovano.
I dalje ce biti muka sa svim ekipama,ali da cemo biti jaci nego u prosloj polusezoni,to je sigurno,bas kao sto je @fkz1921 napisao.
Meni veci problem od ovog ne stvara ni odlazak Memije,na desnoj strani imamo tri provjerena igraca,ali i tu je problem sto su sva trojica novi u timu.
Ova ekipa ce tek biti spremna u Ligi12, a do tad ne ocekujte mnogo,europa kroz kup i ova sezona ispunjena.
Izgubili smo dosta njegovim odlaskom,ali to ne bi trebalo utjecati na našu igru.
Svi smo mi svjesni da se nećemo nagledati u ovoj polusezoni fudbala kojeg svi ocekujemo,jer je ovo sve novo i neukomponovano.
I dalje ce biti muka sa svim ekipama,ali da cemo biti jaci nego u prosloj polusezoni,to je sigurno,bas kao sto je @fkz1921 napisao.
Meni veci problem od ovog ne stvara ni odlazak Memije,na desnoj strani imamo tri provjerena igraca,ali i tu je problem sto su sva trojica novi u timu.
Ova ekipa ce tek biti spremna u Ligi12, a do tad ne ocekujte mnogo,europa kroz kup i ova sezona ispunjena.
Bravo @pile87.. S ljudima nemamo nikakvih problema, posteni i korektni, imas saradnju s jednim od trenutno najboljih klubova u turskoj. Mozemo i mi lagat cifre transfera, iznosit neke nenormalne cifre, a ustvari mu.do labudovo.. Dobro si ovo objasnio @pile87, jos jednom bravo..pile87 je napisao/la:Ne bore se za opstanak. Peti su u njihovoj ligi Bajic recimo zaradjuje u prvoj sezoni kod njih pola miliona KM u drugoj bi trebao vise a u trecoj jos vise. To su cifre sa kojima se ne mozes takmiciti. Oni su najvece iznenadjenje turske lige i mi smo im dobro trziste prilicno jeftino ocigledno su zadovoljni Bajicem i traze jos. Bore se za evropu nam je bitnije da su redovan platisa i da imamo dobra iskustva sa njima.UltrasNotRed je napisao/la:Hadziahmetovic je potencijal, al'jeb.es taj potencijal koji sa 18 ode u klub koji ima za cilj opstanak u Turskoj ligi. Malog su krivo savjetovali, dobro da nije u 2 Svedsku ligu otisao. Sve u svemu Zeljo je dobro prosao, zatvori je konstrukciju za ovu polusezonu. To je velika stvar i tako se to radi kada uzmes u obzir da je mali do prije tri godine placao da igra u Zelji, ovo je strasan posao, bez rizika.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- amazon
- Kontakt:
Ne znam sta mi imamo raspravljati ako je samom Amiru bolje u Konji nego mozda u nekom drugom jacem klubu. Veliku ulogu u ovome je imao Amar jer je bilo fula u ugovoru tako da je moglo biti da dobijemo 0 konvertibilni maraka. Ali s druge strane mozda je trebalo Amiru dati 7-8 hiljada maraka mjesecnu platu ali ugovor do 2019, a sad zasto se nije to uradila je druga prica.
Po mom nekom misljenju Amir je dobro odigrao evropu i derbi, ostalo nista specijalno za neke milione o kojima svi sanjamo. Mogli smo zaraditi nesto malo vise ali isto tako smo mogli da popusimo foru...
Po mom nekom misljenju Amir je dobro odigrao evropu i derbi, ostalo nista specijalno za neke milione o kojima svi sanjamo. Mogli smo zaraditi nesto malo vise ali isto tako smo mogli da popusimo foru...
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Naravno, i ja bih to volio, ali je činjenica da mi, a Boga mi ni repka, konkretno od njihovog odlaska u navedene klubove nismo ništra profitirali. A upućeniji znaju pod kakvim uslovima su i Štila i Dialiba otišli vani. Bilo, ne ponovilo se.FaraonTM je napisao/la:Pa zato sam i napisao "gledajući klubove gdje su otišli" a ne koliko je Željo dobio love za njihove transfere. I meni je Željo na prvom mjestu ali bih volio kada bi naši omladinci odlazili na Zapad a ne u Tursku ili van Europe (doduše to mahom rade igrači iz naše lige koji više nisu toliko mladi).mavi je napisao/la:Sve je to lijepo i fino, ali da li možda znaš koliko para smo dobili za njih? Kad je u pitanju prodaja igrača. meni je Željo na prvom mjestuFaraonTM je napisao/la:Pogledaj ti, u onaj vakat kada je Željo bio najgori naši igrači (Dialiba i Štilić) su napravili odlične transfere gledajući klubove gdje su otišli. Primjera radi Murcia je te godine kada je dovela Dialibu igrala drugu ligu a samo sezonu prije igrali su Primeru...
Ako dobro pamtim brojke, u zadnjih pet godina ukupno došli do cifre koju je Amidža uložio u FKS.Gator je napisao/la:Pozitivna stvar u zadnjih 5 godina 4 igraca iz vlastite skole, negativna jos nije napravljen iskorak sa visinom transfera. Ali raste mic po micsajo10 je napisao/la:
ne mogu sad traziti,ali ja kad sam prije oko mjesec i po ovo najavio(da Amir ode),napadose me neki.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvi ja reko da si bombašgavran je napisao/la:ne mogu sad traziti,ali ja kad sam prije oko mjesec i po ovo najavio(da Amir ode),napadose me neki.

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Ja drugi, halaliDooVe je napisao/la:Prvi ja reko da si bombašgavran je napisao/la:ne mogu sad traziti,ali ja kad sam prije oko mjesec i po ovo najavio(da Amir ode),napadose me neki.

Iako mislim da je ovo tek od nedavno aktuelno, svejedno, izvinjavam se

Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 01 feb 2016, 14:57, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ljudi ovo je jako dobro. Vjerujem da mnogi ne bi bili zadovoljni i sa 2 miliona. 'Iscupali' smo puno u odnosu sta smo mogli dobiti. Da ne idemo puno u detalje. Imamo tim, da se ovo desilo pred ovu sezonu sa timom koji smo imali e to bi bio problem ovako i nije.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Pa dobro dugoročno nismo, mislim nije ni riječ o tome koliko je ko profitirao, samo želim reći da nije tako nemoguće otići na Zapad iz naše lige, i da nije to do kluba koliko je do igrača.mavi je napisao/la:
Naravno, i ja bih to volio, ali je činjenica da mi, a Boga mi ni repka, konkretno od njihovog odlaska u navedene klubove nismo ništra profitirali. A upućeniji znaju pod kakvim uslovima su i Štila i Dialiba otišli vani. Bilo, ne ponovilo se.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, bvsic i 40 gostiju.