FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Ufff kako bih ja volio da Pato dodje. Mada cisto sumnjam al eto nek se pise...
Veceras ne vjerujem da ce bit lako. Ocekujem Bardia u "Buffon mode" i odma ce bit belaja.
Necu gledat prvih dvadesetak minuta i nadam se da ce kad udjem vec bit nacet Livorno.
FORZA INTER !!!
Veceras ne vjerujem da ce bit lako. Ocekujem Bardia u "Buffon mode" i odma ce bit belaja.
Necu gledat prvih dvadesetak minuta i nadam se da ce kad udjem vec bit nacet Livorno.
FORZA INTER !!!
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Ja ocekujem neki kiks Bardija s obzirom koliko su ga zadnjih dana hvalili 
Imamo i sastave:
Inter: Handanovic; Ranocchia, Rolando, Samuel; Jonathan, Taider, Cambiasso, Alvarez, Nagatomo; Guarin; Palacio.
Subs: Carrizo, Castellazzi, Zanetti, Andreolli, Belfodil, Kovacic, Mudingayi, Kuzmanovic, Wallace, Puscas, Donkor, Olsen.
Coach: Walter Mazzarri.
Livorno: Bardi; Gemiti, Paulinho, Luci, Mbaye, Ceccherini, Emerson, Siligardi, Schiattarella, Valentini, Duncan.
Subs Anania, Aldegani, Piccinni, Decarli, Belingheri, Lambruhi, Emeghara, Benassi, Borja.
Coach: Davide Nicola.
Očekivano s Interove strane.Kad bi ranije to rijesili pa da vidimo Matea makar 30-ak minuta i Zanettija malo...
Imamo i sastave:
Inter: Handanovic; Ranocchia, Rolando, Samuel; Jonathan, Taider, Cambiasso, Alvarez, Nagatomo; Guarin; Palacio.
Subs: Carrizo, Castellazzi, Zanetti, Andreolli, Belfodil, Kovacic, Mudingayi, Kuzmanovic, Wallace, Puscas, Donkor, Olsen.
Coach: Walter Mazzarri.
Livorno: Bardi; Gemiti, Paulinho, Luci, Mbaye, Ceccherini, Emerson, Siligardi, Schiattarella, Valentini, Duncan.
Subs Anania, Aldegani, Piccinni, Decarli, Belingheri, Lambruhi, Emeghara, Benassi, Borja.
Coach: Davide Nicola.
Očekivano s Interove strane.Kad bi ranije to rijesili pa da vidimo Matea makar 30-ak minuta i Zanettija malo...
Jbt. kakav faul nam nisu dosudili
Pa ako Ricky bude povrijedjen, necu to halaliti Duncanu.
Pa ako Ricky bude povrijedjen, necu to halaliti Duncanu.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- TonnyMontana
- Kontakt:
DAJTE NEKI LINK
IZBACI ME SA OVOG JEDNOG SITE-A ZBOG ANTIVIRUSA..
Interista al 100 %
Bardi kiks
Forza Francesco !
Forza Francesco !
Call the coroner!
Kao što rekoh.SiamoNoi je napisao/la:Ja ocekujem neki kiks Bardija s obzirom koliko su ga zadnjih dana hvalili
http://www.feed2all.eu/watch/220153/4/w ... vorno.html" onclick="window.open(this.href);return false;TonnyMontana je napisao/la:DAJTE NEKI LINKIZBACI ME SA OVOG JEDNOG SITE-A ZBOG ANTIVIRUSA..
Bardi uno di noi!!Najvece radosti najsramotnije patnje..18 godina upravljanja(klubom) z
atvorenih u onih 12 pitanja..
Cesto smo vas napadali ali nikad napustili..Nakon svega,nesto nas veze,ljubav za Interom,ne moze se negirati(to se ne moze negirati)..Biti previse navijac ponekad je i stetno..
sad cekamo zantizeljni..U medjuvremenu hvala na svemu Predsjednice,zasluzujete to.Nakon svega,voljeli smo vas..
Ranocchia zuti karton:ne igra sledecu utakmicu!
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Penal ko suza
Al Interu se ne sviraju penali...
- TonnyMontana
- Kontakt:
Koje?Duel Nagatomo-Mbaye?Po meni nije ni blizu.Mago je napisao/la:Penal ko suza![]()
Znao sam da će Bardi danas neki kiks napravit,jednostavno su ga previše sa svih strana ovaj tjedan hvalili.
Duncan solidan.Mbaye odličan,Nagatomo naprijed ne moze nista pored njega.
Kod Intera Nagatomo prilično slab.Ostalo ništa posebno za sada,solidno i može to puno bolje.
Na Palaciu kasnije. Htio da sutne loptu i Luci(cini mi se) ga s ledja po nogoma udari...
Bardi momacki, bas momak zeli da bude nasa jedinica sljedece sezone..
Penal nad Palaciom vise nego ocit, naravno Interu je zabranjeno svirati penale..
Penal nad Palaciom vise nego ocit, naravno Interu je zabranjeno svirati penale..
To moguće da je bilo.Nadat se da nećemo žalit za tim kasnije nego rijesit ovo sto prije.Mago je napisao/la:Na Palaciu kasnije. Htio da sutne loptu i Luci(cini mi se) ga s ledja po nogoma udari...
duncan jako dobar, treba ga vratiti na ljeto, a evo i benasia
Mislim da ga je zbog žutog izvadio.Da vidimo i Benassija...
Ajde vadi Taidera da Matea vidimo.Ne znam sta mu je u drugom dijelu.Prvo se igrač prošeta kraj njega,pa izgubi loptu na sredini terena pa glupi faul blizu 16.
Ajde vadi Taidera da Matea vidimo.Ne znam sta mu je u drugom dijelu.Prvo se igrač prošeta kraj njega,pa izgubi loptu na sredini terena pa glupi faul blizu 16.
- TonnyMontana
- Kontakt:
Baš i ja htio to prokomentirat
Alvarez van,nije danas ništa posebno odigrao...neka se malo odmori,zaslužio je igrama do sada.Ovo se ne bi smjelo uprskat do kraja...
Kovačić je unutra kako sam i priželjkivao (30-ak minuta).Mislim da ćemo vidjeti i Zanettija zadnjih 10-ak minuta.Možda lijevo umjesto Nagatoma...ili odmoriti Jonathana.
Alvarez van,nije danas ništa posebno odigrao...neka se malo odmori,zaslužio je igrama do sada.Ovo se ne bi smjelo uprskat do kraja...
Kovačić je unutra kako sam i priželjkivao (30-ak minuta).Mislim da ćemo vidjeti i Zanettija zadnjih 10-ak minuta.Možda lijevo umjesto Nagatoma...ili odmoriti Jonathana.
Il Capitanoooooooooooo!!! 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Srce k'o Meazza

Call the coroner!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.