FC Bayern München

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

CrvenoCrnaArmija
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la CrvenoCrnaArmija » 25 jan 2025, 18:28

Dilah je napisao/la:
25 jan 2025, 18:10
Slobodanpad1945 je napisao/la:
25 jan 2025, 17:37
Bodovi važni za +6. Slijede 3 utakmice za redom kući, protiv relativno slabijih ekipa i onda 15.02. možda i odlučujuća utakmica sa Leverkusenom za titulu u domaćem prvenstvu.

Raduje povratak Stanišića i Palhinhe, trebati će nam širi kadar u nastavku takmičenja.
Nadam se skorijem potpisivanju nekog vrhunskog golmana za narednu sezonu
Da, u ovom momentu je to najvaznije, jedna od onih pobjeda kojoj se mnogo ne "gleda u zube", ipak se nadam da ce se igra popraviti jer sa ovakvom tesko da mozemo mnogo napraviti. Sve su prilike da cemo Nojera gledati jos neko vrijeme posto ce dovesti jedino onog, kazu mnogo perspektivnog, iz Kelna i davati mu poneku sansu na laksim utakmicama. Navadno je to "a'la Nojer project".
Jel ovo isti dilah od prije 7 dana ili? 🤣

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 25 jan 2025, 18:41

Kakav je bio Cupo Moting Vol.2 ili ti ga Cangalasti Muschiala

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 25 jan 2025, 18:54

Dilah je napisao/la:
i davati mu poneku sansu na laksim utakmicama.
Dobra :rol:

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 25 jan 2025, 19:28

Bayo je napisao/la:
25 jan 2025, 18:54
Dilah je napisao/la:
i davati mu poneku sansu na laksim utakmicama.
Dobra :rol:
Teško za povjerovat', jelde :mrgreen:
Dobro, ovo su njegove pretpostavke ili želje. Ne znam ni ja ništa o malcu, osim da je talent i da igra za njemačke juniore.
No, nebitno to sad, prevalismo teško gostovanje i odmičemo guzenu. Valjda je to dobra vijest. :?
Nisam gledao utakmicu i ne znam šta se zbivalo. Ovdje se upisuju isti ili slični komentari. Dakle, grdne rane :D
Samo mogu reći teško onom kome ne godi liderska pozicija i uvećana prednost.
Ja, ja, kome je bitna Bundesliga i to sve, ali kad se desi kiks i izmakne ti to, onda jauci na sva usta :lol:
Kako to, kako to, mili brate.

Idemo dalje da se mrljamo sa ovim fenjerašima. Nekog valjda i odalamimo, ono za samopouzdanje.
I samim tim pojedinima naprave novu boru na licu, jer nije to sve kako treba :opaopa:
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 25 jan 2025, 19:34

CrvenoCrnaArmija je napisao/la:
25 jan 2025, 18:28
Jel ovo isti dilah od prije 7 dana ili? 🤣
Naravno, ista osoba...vatreni navijac Bayerna koji prije svega preferira dobru igru, pressing, posjed, dominaciju... na osnovu koje prije ili kasnije mora doci rezultat. Cupanje i prilicno slabu igru kao danas ne voli i ne libi se to reci (Evome ko Muuurris za sebe pricam u trecem licu :rol: ). Nekako smo se iscupali, mada je bilo povuci-potegni do zadnjih sekundi.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 25 jan 2025, 19:41

armando je napisao/la:
25 jan 2025, 19:28
Nisam gledao utakmicu i ne znam šta se zbivalo. Ovdje se upisuju isti ili slični komentari. Dakle, grdne rane :D
Klasika, igraju dobro pa onda opuštanje i panika.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 25 jan 2025, 19:44

armando je napisao/la:
25 jan 2025, 19:28
Teško za povjerovat', jelde :mrgreen:
Dobro, ovo su njegove pretpostavke ili želje. Ne znam ni ja ništa o malcu, osim da je talent i da igra za njemačke juniore.
No, nebitno to sad, prevalismo teško gostovanje i odmičemo guzenu. Valjda je to dobra vijest. :?
Samo mogu reći teško onom kome ne godi liderska pozicija i uvećana prednost.
Ja, ja, kome je bitna Bundesliga i to sve, ali kad se desi kiks i izmakne ti to, onda jauci na sva usta :lol:
Kako to, kako to, mili brate.

Idemo dalje da se mrljamo sa ovim fenjerašima. Nekog valjda i odalamimo, ono za samopouzdanje.
I samim tim pojedinima naprave novu boru na licu, jer nije to sve kako treba :opaopa:
Tako je receno kada se pricalo o skijasevom produzenje, da ce tu zadnju godinu ujedno biti i mentor novom prospektu, a to je ovaj malac...e sad ako znamo Nojera (udruzenog sa Topalovicem) koji Nubelu nije dao ni priviriti na gol, sumnje su opravdane. U svakom slucaju ako sve prodje sa malcem, mislim da je to konacan znak da se ne racuna sa pomenutim Nubelom. Jakako da je bitna BL, ja na iglama bio, ovaj put nisam nista sutirao jer i nije bilo nekih sansi...ali sam tamam dokusurio polovku kad ga Leverguze zabi sam sebi :opaopa: :opaopa: Zena osla svojima, za svaki slucaj :rol:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 25 jan 2025, 20:03

Dilah je napisao/la:
25 jan 2025, 19:44
Zena osla svojima, za svaki slucaj :rol:
Svaka čast, znači sve je prošlo u najboljem redu :salut:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 25 jan 2025, 20:08

Pomno se prati nastavak feljtona :lol:
Shvatili smo da je žena u sigurnim rukama i ovako i onako, ali Bundesligu interesuje koja polovka je u pitanju.
Detalji su bitni :mrgreen:

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 25 jan 2025, 20:25

armando je napisao/la:
25 jan 2025, 20:08
Pomno se prati nastavak feljtona :lol:
Shvatili smo da je žena u sigurnim rukama i ovako i onako, ali Bundesligu interesuje koja polovka je u pitanju.
Detalji su bitni :mrgreen:

slika

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 jan 2025, 21:18

Demonstracija sile protiv ekipe koja ima -10 gol razliku. Pobjeda nije niti u jednom trenutku dolazila u pitanje, odbrana cvrsta, samo jedan primljen gol.

Istakao bih Sanea, jos jedna u nizu utakmica u kojima pokazuje zasto mora igrati od prve minute, Neuer sinonim za sigurnost, a raduje stamenit vezni red sa Goretzkom i Pavlovicem.

Izdvojio bih Kimmicha koji je klasa igrac utakmice, sa kakvim debilima igra, bit ce cudo ako potpise novi ugovor. Ovako se Kroos prozivao, pa znamo epilog istog.

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 25 jan 2025, 23:30

Dilah je napisao/la:
25 jan 2025, 03:31
MostarskiSin je napisao/la:
24 jan 2025, 22:55
I kao takva, Barca opet ima bolje sklopljenu ekipu od Bayerna. Jedina pozicija gdje je Bayern jaci od Barce je lijevi bek i spic samo iz razloga jer je Lewandowski star. Inace bi i to bilo 50/50. Sve ostalo je na strani Barcelone. Yamal ubija po krilu, Rafinha takodjer, u veznom redu Pedri, Gavi, sve momci koji znaju igrati lopte. Kod vas u veznom redu i dalje igra rahmetli Goretzka, pozadi dvije rupetine, desnog beka nemate i krila koja su zavrsila s ozbiljnim fudbalom. U citavoj ekipi vrijedi Musiala, Kane, Kimmich kad mu se digne ona stvar i eventualno Davies.

Imate vi mudo Marjanovo, prosralo vas par puta protiv Bayerna u misijoj rupi prvo poluvreme, protiv Reala prvu jos gore, Mbape i onaj gubacar u prvom trebali vam peticu uvaliti...Cuj imaju tim bolji od Bayerna. Yebo ovu koja se ne pika kad bude na ispadanje opet ce biti 8:2 ili 7:0
Ko smo mi? Nisam navijac Barcelone

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 jan 2025, 09:30

Perec. :wave:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 26 jan 2025, 10:33

Sad će ga Neuer naučiti kako da mirno sjedi na klupi kao Ulreich i Peretz.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 26 jan 2025, 12:52

Meni dovoljno sto su ovim pokazali da ne racunaju na Nübela ili onog cirkusanta Peretza.

10 miliona se ne daje za rezervnog golmana a Neuer ce braniti jos 1, max. 2 godine.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 26 jan 2025, 13:23

Dižem ruke od ove generacije. Titula LP na Allianz Areni ostaje nedosanjani san.

Svi su izgorili u toj želji. Od uprave koja je napravila inicijalni plan sa Kahnom, pa brzo razyebala i to i još par strateških odluka svaka gora od prethodne, pa smo završili sa Kompanyem da ganjamo cilj postavljen prije 5 godina. Ali nije samo ni do njih, generacije igrača nema muda i pokazali su to 100 puta.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 jan 2025, 15:16

Urbig se nije ni dokazao u Kolnu a nece tek tako mijenjati Neuera.

U nastavku sezone, Stana na desnom beku, ne bih se zacudio da ga stavi kao stopera.

Pavlovic u veznom redu sa Kimmichom.

Hoce li Jamal poceti igrati ozbiljan fudbal? Wirtz realno nosi Leverkusen iz utakmice u utakmicu, Jamal uzasan svaku 2-3 utakmicu.

Ja vjerujem da ce Bayern izvaliti 100+ mil za Wirtza, prije svega sto je Nijemac da se DNA vrati u tim.

I dalje zalim za Haalandom, Judeom pa i sa upitnim Havertzom.

Gittens je jako zanimljiv igrac a ima ugovor do 2028. godine.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 26 jan 2025, 15:22

Drugovi, slobodno udrite po ovom gore, neće vam Admin ništa :crazy: :roll:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 jan 2025, 19:09

Tel ima 7 ponuda za posudbu. :roll:
Pretpostavljam da ce se ipak odluciti za promjenu sredine s obzirom da Kompany skoro pa i ne racuna na njega.
S druge strane, njegov eventualni odlazak povlaci moguci dolazak jos jednog igraca.
Nkunku se najvise spominje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 26 jan 2025, 20:30

Nkuku je logičan izbor jer klubu kronično fali drugi strijelac (to u kakvom stanju je druga stvar,) ali ono kako se odnose prema Telu je sramotno, dok druge pajace mole da produže dok oni lažno ili ne otvoreno koketiraju s drugim klubovima, on dobija klupu i ignoriranje.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.