a ništa toto i taleAjzea je napisao/la:Umjesto da posjete Otrov, oni idu u mekdolenc gdje je hamburger ko cuna od komarca..

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
a ništa toto i taleAjzea je napisao/la:Umjesto da posjete Otrov, oni idu u mekdolenc gdje je hamburger ko cuna od komarca..
Za mene to nije glupost, jer fudbaleri trebaju paziti sta jedu, ako vec koriste one suplemente trebali bi da se zdravo i hrane, čisto sumnjam da im je nutricionista preporucio hamburger, kolu, nargile itd..arelinho je napisao/la:Nismo mi pitari da ih kaznjavamo za takve gluposti sto ti navodis.Brkoo je napisao/la:Zar je teško kad ih vidite da to jedu ili kad puše one nargile da ih fino slikate i pošaljete klubu koji ce ih uvjeren sam u to adekvatno kazniti..
Edis ih za to nece nikad kazniti.
Stanica je jednom u Retru uhvatio mislim..Elegant je napisao/la:Kad je Amar obilazio kafice u svoje vrijeme, kaze ima li onih mojih jesu li na sokovima.
I nije glupost. To je disciplina. Hrana i to uredu zbog toga se ne kažnjava.arelinho je napisao/la:Nismo mi pitari da ih kaznjavamo za takve gluposti sto ti navodis.Brkoo je napisao/la:Zar je teško kad ih vidite da to jedu ili kad puše one nargile da ih fino slikate i pošaljete klubu koji ce ih uvjeren sam u to adekvatno kazniti..
Edis ih za to nece nikad kazniti.
Ne bih se igrao trenera...Neumjesno je to. Uprava procijeni situaciju i donese odluku.Postavi trenera i on je za mene neprolokosnoven. Ko god bio. Treneru suđe rezultati i ne trebaju mu druge sudije.IvanOsim je napisao/la:@FKZ1921
Sto ce Dino ostajati kad ce Edis ubaciti prije njega Enisa??
Dzabe nam sto Kemo dobro igra kad je igracina Bogicevic (34 god) potpisao ugovor na dvije god, koji kad je bio na vrhuncu karijere skrivi 3 gola u evropi, izbaci Hodzurdu iz prve postave iako momak odigro bez greske, a poznavajuci Edisa jos samo fali da i Bogdanovic ostane na klupi zbog bogija.
Oda nije imao muda kupiti igraca ali je imao muda ubaciti mladje igrace, bojim se da Edis nema muda za mladje igrace, jer da ima ne bi insistirao na Bogiju (i to ugovor na 2 god, hajd da je na pola godine i da se udara nogom u guzicu) kad imas u juniorima 2-3 mlada stopera, velikog potencijala, a bas odavno stopera nismo promovisali.
prošle godine u ova doba bukvalno nije imao izbora. a ovu sezonu su obojica jednako gurala kokota do besvijesti, enisa na svaku poziciju gdje zafali umjesto juniora na njegovoj prirodnoj, i tu nikakve razlike nije bilo.IvanOsim je napisao/la:@FKZ1921
Sto ce Dino ostajati kad ce Edis ubaciti prije njega Enisa??
Dzabe nam sto Kemo dobro igra kad je igracina Bogicevic (34 god) potpisao ugovor na dvije god, koji kad je bio na vrhuncu karijere skrivi 3 gola u evropi, izbaci Hodzurdu iz prve postave iako momak odigro bez greske, a poznavajuci Edisa jos samo fali da i Bogdanovic ostane na klupi zbog bogija.
Oda nije imao muda kupiti igraca ali je imao muda ubaciti mladje igrace, bojim se da Edis nema muda za mladje igrace, jer da ima ne bi insistirao na Bogiju (i to ugovor na 2 god, hajd da je na pola godine i da se udara nogom u guzicu) kad imas u juniorima 2-3 mlada stopera, velikog potencijala, a bas odavno stopera nismo promovisali.
Ko je desni bek iz juniora ?IvanOsim je napisao/la:FKZ1921
Rezultati jesu najbolje mjerilo, samo mi je krivo sto je na Bogiju toliko insistirao.
Cwilla
Upravu si, gurali su Enisa na desnog beka a imas momka iz juniora, na lijevog beka a imas momka iz juniora (a pri tom i najbolji Memijin drug)
Kao i Kokota sirovinu, al eto Oda je gurnuo Amira zato sam ga spomenuo.
Sehic, mislim godinu ranije je zavrsio sa juniorima..pile87 je napisao/la:Ko je desni bek iz juniora ?IvanOsim je napisao/la:FKZ1921
Rezultati jesu najbolje mjerilo, samo mi je krivo sto je na Bogiju toliko insistirao.
Cwilla
Upravu si, gurali su Enisa na desnog beka a imas momka iz juniora, na lijevog beka a imas momka iz juniora (a pri tom i najbolji Memijin drug)
Kao i Kokota sirovinu, al eto Oda je gurnuo Amira zato sam ga spomenuo.
On je krilo, odigrao je jednu utakmicu u juniorima na beku i to jako kvalitetno ali to su juniori.IvanOsim je napisao/la:Sehic, mislim godinu ranije je zavrsio sa juniorima..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.