Safet Sušić - Pape

gringobih
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la gringobih » 04 mar 2014, 00:08

drummer je napisao/la:Nikad vise ne treba dozvoliti da neki bivsi igrac Sarajeva bude selektor reprezentacije.
Masinerija su,prava propagandna masinerija :mrgreen:
SDA klub, SDA su mediji, sta ocekujes mozda kritike Safeta???Ma daj...
Ali dok oni mudruju na minderu gradski rival izbacuje igrace i bere titule... ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 04 mar 2014, 00:10

gringobih je napisao/la:
drummer je napisao/la:Nikad vise ne treba dozvoliti da neki bivsi igrac Sarajeva bude selektor reprezentacije.
Masinerija su,prava propagandna masinerija :mrgreen:
SDA klub, SDA su mediji, sta ocekujes mozda kritike Safeta???Ma daj...
Ali dok oni mudruju na minderu gradski rival izbacuje igrace i bere titule... ;)
Dobro si,SDA demokratija :mrgreen:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 mar 2014, 00:13

ako je to problem sto je bio igrac FKS e onda smo dno ,pa i dzeko je u zelji igrao pa kad zabije za repku ja se radujem .izgleda da baš vecini smeta sto je pitar

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 04 mar 2014, 00:19

bordobijeli je napisao/la:ako je to problem sto je bio igrac FKS e onda smo dno ,pa i dzeko je u zelji igrao pa kad zabije za repku ja se radujem .izgleda da baš vecini smeta sto je pitar
Ma nije problem prijatelju ali imate brate pravu masineriju za odbranu svakog Sušićevog poteza,ne moze da ne valja,Pape je savrsen ;)

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 04 mar 2014, 00:19

bordobijeli je napisao/la:ako je to problem sto je bio igrac FKS e onda smo dno ,pa i dzeko je u zelji igrao pa kad zabije za repku ja se radujem .izgleda da baš vecini smeta sto je pitar
Ma ne to covjece radi se sutnji medija na sva ova desavanja...
U jednoj demokratskoj zemlji sve ide na pretres pa u javnost a ovdje nista...

A vala kako se Safet odnosi i odnosio (poslije rata) prema vasem klubu trebali bi se zapitati jeli on uopste zna ko ga je napravio igracem...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 mar 2014, 00:23

drummer je napisao/la:
Ma nije problem prijatelju ali imate brate pravu masineriju za odbranu svakog Sušićevog poteza,ne moze da ne valja,Pape je savrsen ;)
nije tacno ,puno vise je pozitivni stvari u reprezentaciji nego loših .i umjesto da budemo ponosni što smo na sp mi amo pljujemo i kritikujemo .daleko od toga da safet ne grijesi

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 mar 2014, 00:27

gringobih je napisao/la:

A vala kako se Safet odnosi i odnosio (poslije rata) prema vasem klubu trebali bi se zapitati jeli on uopste zna ko ga je napravio igracem...
a sta se to toliko cudno desava ,pa on je sad selektor ima uspjeh i poziva koga zeli ,kad ne bude rezultata i bude se gubilo moze on pozvati i Prcica i Ibrahimovica on ce da leti s klupe to je tako .

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 04 mar 2014, 00:27

;) Nesto mi naum palo, u 0:29 ! Pape, mamu ti, kad ti je najdraza bila ! i za ove komentare, da sam znao da je igrao za Sarajevo, nikad ne bih ni pogledao taj klub, al srecom nisam ! Nisam znao da znam da mrzim, od kad nisam vidio ovu budalu od covjeka ! Molim Boga, da nas samo puno ne upropasti !
Max Allegri

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 mar 2014, 00:36

Mig_Mig je napisao/la:;) Nesto mi naum palo, u 0:29 ! Pape, mamu ti, kad ti je najdraza bila ! i za ove komentare, da sam znao da je igrao za Sarajevo, nikad ne bih ni pogledao taj klub, al srecom nisam ! Nisam znao da znam da mrzim, od kad nisam vidio ovu budalu od covjeka ! Molim Boga, da nas samo puno ne upropasti !
svega u Bozijoj bašti :oops:

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 04 mar 2014, 00:37

bordobijeli je napisao/la:
gringobih je napisao/la:

a sta se to toliko cudno desava ,pa on je sad selektor ima uspjeh i poziva koga zeli ,kad ne bude rezultata i bude se gubilo moze on pozvati i Prcica i Ibrahimovica on ce da leti s klupe to je tako .
E hebaji ga sad.....
Pa ko je kad od novinara upitao za Germaniju, ono novinar si, interesuju te neke koincidencije vezano za spomenutu agenciju itd

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 mar 2014, 00:43

gringobih je napisao/la:Pa ko je kad od novinara upitao za Germaniju, ono novinar si, interesuju te neke koincidencije vezano za spomenutu agenciju itd
To me podsjeća na ono kada su forumaši putem Sportsport.ba postavljali pitanja Hasanu Salihamidžiću, svako drugo pitanje je glasilo 'što si otišao' ili 'kad ćeš nam reći istinu'.

Normalno je da ga to niko neće pitati, a i ako pita, dobit će neki diplomatski odgovor.

Kad bi već mogli birati pitanja, ja bih ga upitao zašto je dao ovako nepromišljenu izjavu za Prcića. To već nije toliko škakljivo i mogao bi dobiti odgovor, pa možda i priznanje da je pogriješio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 04 mar 2014, 01:45

Susic ne zna diplomatski odgovoriti.
Dvije su opcije u igri:
-suti, crveni se i bulji..
-izvali totalnu glupost koje bi se postidio zmaj od Sipova

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 04 mar 2014, 01:49

Virtu4l je napisao/la:
gringobih je napisao/la:Pa ko je kad od novinara upitao za Germaniju, ono novinar si, interesuju te neke koincidencije vezano za spomenutu agenciju itd
To me podsjeća na ono kada su forumaši putem Sportsport.ba postavljali pitanja Hasanu Salihamidžiću, svako drugo pitanje je glasilo 'što si otišao' ili 'kad ćeš nam reći istinu'.

Normalno je da ga to niko neće pitati, a i ako pita, dobit će neki diplomatski odgovor.

Kad bi već mogli birati pitanja, ja bih ga upitao zašto je dao ovako nepromišljenu izjavu za Prcića. To već nije toliko škakljivo i mogao bi dobiti odgovor, pa možda i priznanje da je pogriješio.
Safet diplomata.

[youtube][/youtube]

Nastup pocinje od 7:29.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 04 mar 2014, 01:54

ZutiMrav je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

Safet diplomata.

[youtube][/youtube]

Nastup pocinje od 7:29.
Da nisi zaslijepljen mrznjom prema Papetu, skontao bi da se to za diplomatski odgovor odnosilo na Salihimadzica i intervju s njim ;) .

Pape nikad nije bio diplomata niti ce to biti. Covjek kaze ono sto misli u datom trenutku i to se nama moze svidjati ili ne, ali on je takav i sigurno se nece mijenjati zbog forumasa. On nije angazovan da bude nas PR niti bilo kakav govornik, nego da vodi ovaj tim i hvala Bogu vodi ga s uspjehom ;) .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 04 mar 2014, 01:58

Covjece..ovo nisam gledao prije, haha...u jednom trenutku umalo da se zaleti na novinara..a novinar pic.ketina usuti..trebao mu je sasuti u lice da je primitivac i seljacina koja se ne zna ponasati i nositi sa pitanjima jer je ogranicen jako.
E, golemo oca mi..

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 04 mar 2014, 02:06

Ne brini Mostarac, dobice i Vaha svoju priliku. On je svakako olicenje diplomacije i stalozenosti ...

velez_mostar
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la velez_mostar » 04 mar 2014, 02:14

samson je napisao/la:Ne brini Mostarac, dobice i Vaha svoju priliku. On je svakako olicenje diplomatije i stalozenosti ...
Kad vec Vahu spominjes, on vise ima problem sa jezikom, sve mu "naginje" na francuski pa se ne zna izrazit, jer je trener koji je u francuskoj i radio.:-)

Mada ne znam kakve veze Vaha ima sa osvrtom na pressicu gdje se selektor jedne reprezentacije ponasa kao traktorista koji je svratio na pivu nakon obradjivanja zemlje.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 04 mar 2014, 02:16

Safet odveo nas na SP.
Kralj strucnjak, cudo :shock: moze da sere koliko hoce
. Posle SP ne postoji rep.BIH.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 04 mar 2014, 02:23

ZutiMrav je napisao/la:Safet odveo nas na SP.
Kralj strucnjak, cudo :shock: moze da sere koliko hoce
. Posle SP ne postoji rep.BIH.
Najjaca mu je analiza, haha, ovo spada u kategoriju smijesnih videa, na kobajagrande odmah staviti :-)

Kad vidis njega, skontas kakvi su ostali u savezu i u njegovom strucnom stabu.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 04 mar 2014, 02:34

velez_mostar je napisao/la:Kad vidis njega, skontas kakvi su ostali u savezu i u njegovom strucnom stabu.
slika

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.