NK Zvijezda Gradačac

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la MortemHz » 03 mar 2015, 13:47

NKZ07 je napisao/la:Ako prodjemo dalje a zajedno s nama i Siroki B Sarajevo i Zrinjski onda idemo u Evropu bez obzira kako igrali polufinale :D ali se naravno moraju poklopit stvari u ligi
Ne idete nazalost,4. ekipa u ligi dobija prednost
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 03 mar 2015, 13:48

Ides u evropu samo ako osvojite kup.u bilo kojem drugom scenariju u evropu ide ekipa sa pozicije 4

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 mar 2015, 13:48

NKZ07 je napisao/la:Ako prodjemo dalje a zajedno s nama i Siroki B Sarajevo i Zrinjski onda idemo u Evropu bez obzira kako igrali polufinale :D ali se naravno moraju poklopit stvari u ligi
ne :nene:

NKZ07
Kontakt:

Post Postao/la NKZ07 » 03 mar 2015, 13:53

Ma nema veze svakako cemo mi u finale sa Saraj'vom :D
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 03 mar 2015, 13:57

Sto se mene tice moze :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 03 mar 2015, 14:24

dobar žrijeb,može se ovo proći u prvom dijelu sezone na sreću su odnijeli bod sa Banje.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 03 mar 2015, 15:50

Ma ovo gospodski rijesiti, Olimpiku kup, Zvijezdi tri boda sa Otoke i svi zadovoljni :mrgreen:

Olimpik je sigurno favorit, naravno Zvijezda ima svoje sanse, ali ne znam koliko je pametno trositi se u kupu u ovom trenutku
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 03 mar 2015, 18:12

Ja sam vise volio da smo dobili Sarajevo da makar napunimo tribinu a samim tim i kasu. A Olimpic je izuzetna ekipa opasan gost uvijek bio a nije toliko atraktivan ,mada bilo bi nam i bolje da ispadnemo da se posvetimo PL i borbi za opstanak.
A vidim kazu neki da se Olimpic provukao na Banji u prvoj PS pokazanom igrom i nije bas bilo tako ali rezultatski jest greska Brkica nas je kostala tri boda mada je Olimpic odigrao vrlodobro. :kafa:
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 03 mar 2015, 18:17

batigol777 je napisao/la:Ja sam vise volio da smo dobili Sarajevo da makar napunimo tribinu a samim tim i kasu. A Olimpic je izuzetna ekipa opasan gost uvijek bio a nije toliko atraktivan ,mada bilo bi nam i bolje da ispadnemo da se posvetimo PL i borbi za opstanak.
A vidim kazu neki da se Olimpic provukao na Banji u prvoj PS pokazanom igrom i nije bas bilo tako ali rezultatski jest greska Brkica nas je kostala tri boda mada je Olimpic odigrao vrlodobro. :kafa:
ja sam davno pisao da se moramo riješiti kupa da nebi zaplakali u prvenstvu,a Olimpic po meni nikad lošiji i stvarno su se provukli na Banji...

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 03 mar 2015, 18:37

protivnik po mjeri ,prolaz dalje preko olimpica,i najveci uspjeh kluba u novijoj istoriji,tome treba tezit ,stepenicu po stepenicu,koja europa pollako doce ali ima stepenica i prije toga,i opet treba bit zadovoljan a to je izbacit olimpic pa sta bude ..pozz

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 03 mar 2015, 18:44

Prolazimo Olimpic bez vecih problema.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 03 mar 2015, 21:03

Tesko da dvije dodatne utakmice mogu naskoditi ovakvoj ekipi Zvijezde kakva je sad. Mislim sto se kondicije tice. Tu je Petar odradio posao ;)

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 03 mar 2015, 21:48

Ova ekipa Zvijezde mozda nije po imenima kao sto je nekada bila,ali nikada kao do sada nije bila spremnija.Bas ta spremnost,odnosno nespremnost je nas dosta puta kostala kada smo dobivene utakmice gubili.Mislim,ruku na srce,onakvo Sarajevo je zasluzilo pobjedu,ali sa golom razlike najvise.Momci su od prve do posljednje minute igrali u kontinuitetu trkački,ali ni taktika koju je Segrt postavio nije za podcijeniti.Ne moze od Zvijezde napraviti čudo,ali lično mislim da je ovo prvi i posljednji poraz na Banji bez obzira sto nam dolaze ekipe iz vrha, jer su svi oni kilometrima iza Sarajeva, a metar dva ispred nas. ;)

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 03 mar 2015, 22:14

Jedan naslova novinskih bio je segrtova izjava....od ekipe iz gradacca cu napraviti malo cudo....opstanak i sto dalje u kupu ...to je to

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 03 mar 2015, 22:21

desetkamarakane je napisao/la:Jedan naslova novinskih bio je segrtova izjava....od ekipe iz gradacca cu napraviti malo cudo....opstanak i sto dalje u kupu ...to je to
jedva ja drug skonta,šta si napisao :) što se tiče Šegrta on je za mene već napravio čudo,on da nije došao kod nas bi sada bilo pravo rasulo...

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 03 mar 2015, 23:12

Uzimajuci u obzir da je ova stranica sport.ba Sarajevska kao i vecina novinara, ne treba da bude za cudo sto nazivaju stadion NK Zvijzda krompiristem! Teren koji je bio neuslovan za igru zbog nevremena i nemarnosti ili neznanja je kriva Zvijezda i dolazi delegacija iz Sarajeva koja inzistira da se odigra tekma :oops: ! U pravilniku je lijepo naglaseno ,u kakvom stanju treba biti teren prije pocetke tekme, i ko je kriv opet Zvijezda , jer iz Sarajeva dolazi par stotina navijaca!To isto fk Sarajevo je doskora bilo na rubu propasti i igralo na neuslovnom terenu duzno bogu i narodu pa se sutilo ZASTO!!?? TO FK Sarajevo je do sad nanijelo naj vise zla Zvijezdi od kad je usla u PL BIH, da ne zaboravimo i Zelju!!! Smijala se citava BiH sto i sad ima dokumentovano na YOUTUBE!
Da se podsjetimo lakrdije na Kosevu kad je zvijezda vodila 2:0, jer da nije bilo tzv. sudija bilo bi svega ! Sreca pa pobijedi Sarajevo 3:2!!! Ponovo Sarajevo dolazi na banju sa sudijama , al nije im pomoglo 2 crvena kartona za Zvijezdu i izgubise ! Sledece godine opet dolaze sa ljudima u crnom i nama dobro poznati maestralni padovi, penali prekidi na ivici 16 metara ,citava zemlja se smije od lakrdije i kradje al dzaba opet izgubise bodove! Ove godine se pojacali i za svaki slucaj poveli nama dobro znanog JAKUPOVICA !? Naj postenija pobjeda Sarajeva nad Zvijezdom !?
Neka mi niko ne zamjeri ovo su samo argumenti i nista bitno!
PS: Aj budite prvi klub iz BIH KOJI JE U TOP 200 GIGANTI!

odevingi
Kontakt:

Post Postao/la odevingi » 04 mar 2015, 01:07

Kvota je napisao/la:Uzimajuci u obzir da je ova stranica sport.ba Sarajevska kao i vecina novinara, ne treba da bude za cudo sto nazivaju stadion NK Zvijzda krompiristem! Teren koji je bio neuslovan za igru zbog nevremena i nemarnosti ili neznanja je kriva Zvijezda i dolazi delegacija iz Sarajeva koja inzistira da se odigra tekma :oops: ! U pravilniku je lijepo naglaseno ,u kakvom stanju treba biti teren prije pocetke tekme, i ko je kriv opet Zvijezda , jer iz Sarajeva dolazi par stotina navijaca!To isto fk Sarajevo je doskora bilo na rubu propasti i igralo na neuslovnom terenu duzno bogu i narodu pa se sutilo ZASTO!!?? TO FK Sarajevo je do sad nanijelo naj vise zla Zvijezdi od kad je usla u PL BIH, da ne zaboravimo i Zelju!!! Smijala se citava BiH sto i sad ima dokumentovano na YOUTUBE!
Da se podsjetimo lakrdije na Kosevu kad je zvijezda vodila 2:0, jer da nije bilo tzv. sudija bilo bi svega ! Sreca pa pobijedi Sarajevo 3:2!!! Ponovo Sarajevo dolazi na banju sa sudijama , al nije im pomoglo 2 crvena kartona za Zvijezdu i izgubise ! Sledece godine opet dolaze sa ljudima u crnom i nama dobro poznati maestralni padovi, penali prekidi na ivici 16 metara ,citava zemlja se smije od lakrdije i kradje al dzaba opet izgubise bodove! Ove godine se pojacali i za svaki slucaj poveli nama dobro znanog JAKUPOVICA !? Naj postenija pobjeda Sarajeva nad Zvijezdom !?
Neka mi niko ne zamjeri ovo su samo argumenti i nista bitno!
PS: Aj budite prvi klub iz BIH KOJI JE U TOP 200 GIGANTI!
bravo :thumbup:

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 04 mar 2015, 10:35

Zmaj 348 nemas pravo da izjavis da se treba ispasti iz kupa,ni ti ni itko iz kluba ,tko nije sposoban da prati netreba na tribini ,tko nije sposoban da igra nek ide kuci gledat utakmice na moja tv,zar treba da nam se smiju kao u vitezu kad smo namjerno ispali iz kupa,zar treba nekim radnjama tjerati raju sa tribine,imali su sasvim dovoljno vremena da se posvete cilju a to je opstanak u premier ligi i sto dalje u kupu...

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 04 mar 2015, 10:47

Treba se dogovorit s Olimpicom da im mi damo kup oni nama bodove na otoci, svi sretni i zadovoljni jer treba razmisljat razumno, mozda nas bas taj bod ili tri spase od ispadanja a ako se upustimo u avanturu u kupu moze nas kostati debelo...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 04 mar 2015, 10:56

desetkamarakane je napisao/la:Zmaj 348 nemas pravo da izjavis da se treba ispasti iz kupa,ni ti ni itko iz kluba ,tko nije sposoban da prati netreba na tribini ,tko nije sposoban da igra nek ide kuci gledat utakmice na moja tv,zar treba da nam se smiju kao u vitezu kad smo namjerno ispali iz kupa,zar treba nekim radnjama tjerati raju sa tribine,imali su sasvim dovoljno vremena da se posvete cilju a to je opstanak u premier ligi i sto dalje u kupu...
pa zar ti misliš da mi možemo osvojiti kup? ili ispao sada ili polufinalu kupa isto dođe,samo što rizikujemo da se neko povrijedi a zbog širine klupe i da premorimo ekipu..a to ko treba da prati a ko ne ti neodlučuješ,jer ja Zvijezdu pratim svaku utakmicu bez obzira na vremenske prilike ili neke "druge" razloge koje ti navodiš.pozz..

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.