Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kuadio je bolji igrač od svih ofanzivaca Sarajeva izuzev Benke.
Dovedi ga Zeljo
!
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
On je igrac Sarajeva na posudbi Travniku ?
Sto je dobio crveni ?
Sto je dobio crveni ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
sta bi ovo hahaha
- firefirefirely
- Kontakt:
2. zuti, skinuo dres a imao zutiElegant je napisao/la:On je igrac Sarajeva na posudbi Travniku ?
Sto je dobio crveni ?
Ko ce koga nego svoj svoga, sad ce ga vratiti u Sarajevo. 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
sto bi kolega Head rekao FK Odbaceni FK Divovi 1:0
Kuadio danas je dobio svaki duel 1 na 1... Uzimali su mu je samo kad su ga udvajali. Prava zvjerka što jest jest!
-
flagrantus
- Kontakt:
Drugi zuti,prvi dobio u 87 minutu.Jos skinuo dres i raduje se.Ja sam neutralan u ovoj utakmici,ali za njega vise ne bi smjelo biti mjesta u Sarajevu.Elegant je napisao/la:On je igrac Sarajeva na posudbi Travniku ?
Sto je dobio crveni ?
U redu profesionalac si,dao gol svome klubu.AlI da skidas dres i skaces kao da si dobio sedmicu na lotu!?
možda zato što je sjedio na tribinama, a danas pokazao da mu pola ovih "imena" može pofamflat njegov crni?flagrantus je napisao/la:Drugi zuti,prvi dobio u 87 minutu.Jos skinuo dres i raduje se.Ja sam neutralan u ovoj utakmici,ali za njega vise ne bi smjelo biti mjesta u Sarajevu.Elegant je napisao/la:On je igrac Sarajeva na posudbi Travniku ?
Sto je dobio crveni ?
U redu profesionalac si,dao gol svome klubu.AlI da skidas dres i skaces kao da si dobio sedmicu na lotu!?
- firefirefirely
- Kontakt:
a sto ga J*** 2 godine minute mu nisu dali, bukvalno ga mucili .. nek je valaflagrantus je napisao/la:Drugi zuti,prvi dobio u 87 minutu.Jos skinuo dres i raduje se.Ja sam neutralan u ovoj utakmici,ali za njega vise ne bi smjelo biti mjesta u Sarajevu.Elegant je napisao/la:On je igrac Sarajeva na posudbi Travniku ?
Sto je dobio crveni ?
Zasluzena pobjeda Travnika. Svaka im cast
Memic je u potpunosti nadmudrio Uscuplica... Kouadio.Sta reci. 
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Teško da će on ponoviti ovakvu utakmicu
-
flagrantus
- Kontakt:
Sve to stoji,ali on je i dalje zvanicno clan Sarajeva.To se ne radi kada das gol klubu ciji si clan,bez obzira da li je trebao da igra za ove dvije godine ili ne!samoplavo je napisao/la:možda zato što je sjedio na tribinama, a danas pokazao da mu pola ovih "imena" može pofamflat njegov crni?flagrantus je napisao/la:Drugi zuti,prvi dobio u 87 minutu.Jos skinuo dres i raduje se.Ja sam neutralan u ovoj utakmici,ali za njega vise ne bi smjelo biti mjesta u Sarajevu.Elegant je napisao/la:On je igrac Sarajeva na posudbi Travniku ?
Sto je dobio crveni ?
a jest ova sarajevska uprava preofirna ovo oko Delaca...uvijek se ima neki joker iz rukava kad krene nizbrdo
i sarajevski mediji, naklon do poda, eno se neki euri sabiru od Dzeke koga briga sto je Zeljo prdno prve 2 tekme
presmijesno
brao Travnik
i sarajevski mediji, naklon do poda, eno se neki euri sabiru od Dzeke koga briga sto je Zeljo prdno prve 2 tekme
presmijesno
brao Travnik
Cestitke Travniku, ovo je trebalo da se komsinice vrate nazad u rupe. Toliko su se radovali nasem porazu, ali mi valjda imamo taj umor i Evropu za opravdanje a sta je s vama Divovima pitam se 
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Nikad ne bi rekao da cu ovo napisati: nasa liga
Bice ovo paklena sezona.
Cudna perspektiva. Drzali ste igraca na tribinama, on vidi da vam je visak, ode negdje drugo i zabije go, i eto sad je supak od covjeka? Pa sta ti ocekujes od njega stare ti mile? Da bude vjecna sluga za FKS zato samo sto eto, doveli su ga u FKS i on im je nesto duzan? Ovo nema nikakvog smisla. Proveo je dvije godine na tribinama, a ne 20 godina radnog staza u jednoj firmi. Ohladi.flagrantus je napisao/la:Drugi zuti,prvi dobio u 87 minutu.Jos skinuo dres i raduje se.Ja sam neutralan u ovoj utakmici,ali za njega vise ne bi smjelo biti mjesta u Sarajevu.Elegant je napisao/la:On je igrac Sarajeva na posudbi Travniku ?
Sto je dobio crveni ?
On je sprotski radnik, to jest, profesionalac.
shandrlike-tandrlike
Iskreno, nema više "odron" ekipa kao prije par godina, iskreno gledam jučer Radnik, organizovani i pokretljivi, sa par iskusnih igrača, nije slučajan rezultat definitivno. Gledam danas Travnik, odbrambeno vrlo tvrdi i organizovani, pametnih faulova, sjeckanja igre što je karakteristično za njih, u napadu kad god se pruži prilika veoma dobri.
Jedino Drina što me razočarala, veći odron od ekipe nisam gledao od Džerzeleza.
Jedino Drina što me razočarala, veći odron od ekipe nisam gledao od Džerzeleza.
-
dimitrijevic
- Kontakt:
Ovo klasicna namjestaljka po meni, ovaj mafijas se zeza s Torpedom. Uzele su se masne pare za ovo.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.