FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Čestitam @Minjore majstore, da je živ, zdrav i pametan ko sto rece @Ajzea, dodao bih još da nema potrebe da se uopšte diskutuje o tome hoće li mali Željovac biti, normalno da hoće 

"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Cestitam!!!Minjore je napisao/la:Hvala brate moj i ti da docekas ako Bog daAjzea je napisao/la:Nas brat Minjore je dobio sina !! Cestitam brate, ziv, zdrav i pametan da bude !!!!!!!!!
O tome za kogaa ce malisa navijati, nije ni potrebno trositi rijeci

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
E sutra ce biti ozbiljnija utakmica. Ulazi se u fazu priprema kad mors poceti razmisljati o postavi i formaciji za zvanicne utakmice.
Igra se protiv premierligasa. Gledao sam utakmicu Viteza i Celika prije nekoliko dana. Vitez ozbiljnije i zrelije izgledao. Imaju sirok roster,igrale dvije ekipe po poluvrijeme. Novi igraci su im Radeljic na stoperu(dosao iz Zrinjskog),Djeric iz Drine,neki Novak iz Splita,lijevak,dobar iskusan napadac,jos jedan napadac,Mrkajevic,jak,visok,valjda iz Radnika dosao(prepo se Joce garant
). Posebno mi se svidjela sredina njihova(Muminovic,Djuric,Kapetan,Juric).Iskusni,mirni,dobro kontrolisu loptu...
Pomocni teren je uodlicnom stanju. Bolji od vecine terena na kojima se igraju utakmice premier lige.
Igra se protiv premierligasa. Gledao sam utakmicu Viteza i Celika prije nekoliko dana. Vitez ozbiljnije i zrelije izgledao. Imaju sirok roster,igrale dvije ekipe po poluvrijeme. Novi igraci su im Radeljic na stoperu(dosao iz Zrinjskog),Djeric iz Drine,neki Novak iz Splita,lijevak,dobar iskusan napadac,jos jedan napadac,Mrkajevic,jak,visok,valjda iz Radnika dosao(prepo se Joce garant

Pomocni teren je uodlicnom stanju. Bolji od vecine terena na kojima se igraju utakmice premier lige.
Allah mubarek olsun,nek bude hairli i nek sinčina bude bolji od babeMinjore je napisao/la:Hvala brate moj i ti da docekas ako Bog daAjzea je napisao/la:Nas brat Minjore je dobio sina !! Cestitam brate, ziv, zdrav i pametan da bude !!!!!!!!!
O tome za kogaa ce malisa navijati, nije ni potrebno trositi rijeci

Cestitke minjore, from father to son!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
- Kontakt:
cestitke minjore, imas sada obavezu u imenu (amar) i uclanjenje :p
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Klosariadnan6595 je napisao/la:Al kako tuku heineken u šoljama od čaja na Zdravoj vodiElegant je napisao/la:Kad je Amar obilazio kafice u svoje vrijeme, kaze ima li onih mojih jesu li na sokovima.i hoce da stave na račun kluba i da piše da su sokove pili .PS platio je neko od njih

minjore cestitke, zdrav ziv i sretan da bude, ti ponosan na njeg 

Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Nemam predstavu kako ce izgledati sutra ali jasno mi je sta je Edis probavao u ovim dosadasnjim utakmicama. Mislim da vjezba rjesenje za bunkere na Grbavici onim visokim presingom i stalnim pritiskom protivnicke zadnje linije gdje moras protivnika natjerati da grijesi to su ujedno i najpovoljnije situacije za poentirati. Samo za to moras imati besprjekorno trkacki spremnu ekipu to ujedno fali svim nasim ekipama.Fakat se radujem utakmici pozelio sam vidjeti Zelju...FKZ1921 je napisao/la:E sutra ce biti ozbiljnija utakmica. Ulazi se u fazu priprema kad mors poceti razmisljati o postavi i formaciji za zvanicne utakmice.
Igra se protiv premierligasa. Gledao sam utakmicu Viteza i Celika prije nekoliko dana. Vitez ozbiljnije i zrelije izgledao. Imaju sirok roster,igrale dvije ekipe po poluvrijeme. Novi igraci su im Radeljic na stoperu(dosao iz Zrinjskog),Djeric iz Drine,neki Novak iz Splita,lijevak,dobar iskusan napadac,jos jedan napadac,Mrkajevic,jak,visok,valjda iz Radnika dosao(prepo se Joce garant). Posebno mi se svidjela sredina njihova(Muminovic,Djuric,Kapetan,Juric).Iskusni,mirni,dobro kontrolisu loptu...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ima li sta od Bureka i Uglješe
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
za Minjorea

Hvala raja svima, al zezamo se @ajzea i ja da razbijemo malo monotoniju

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
BANMinjore je napisao/la:Hvala raja svima, al zezamo se @ajzea i ja da razbijemo malo monotoniju![]()
![]()

Jedna insajderska, Minjore nije dobio sina.. Cuj on dijete da napravi, ne moze dva zenska skleka napraviti a ne dijete..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
ma bilo sve dogovoreno ali tražila postotak od sljedećeg transfera...
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Plus ljetovanje u Antaliji.. Ipak, morat ce snositi neke troskove kao sto sto je naknada za himeniranje..ChWilla je napisao/la:ma bilo sve dogovoreno ali tražila postotak od sljedećeg transfera...
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !