Ma ko bi placao onu naknadu 3% njenim bivsimChWilla je napisao/la:ma bilo sve dogovoreno ali tražila postotak od sljedećeg transfera...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Izbrisana vijest sa zvanicne o sutrašnjoj prijateljskoj 
I ja sad vidjeh to, valjda ostaje da se igra sutra..AdoS je napisao/la:Izbrisana vijest sa zvanicne o sutrašnjoj prijateljskoj
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Igra se sutra, problemi sa serverom biće uskoro riješeno.AdoS je napisao/la:Izbrisana vijest sa zvanicne o sutrašnjoj prijateljskoj
Zagušio se server od broja igrača 
napisao vijest da je uglješa naš igrač i server ciknuo
od uglješine lepote
od uglješine lepote
-
fanaticZeljin
- Kontakt:
Mirko Radovanovic je dobio sina i izasao iz bolnice on ga slikao sa Zeljinim dresom i napisao" On je lud, on je jak, on je Zeljin Manijak"

Ima li neko neku skelu ili bilo šta samo da kamermana može podići metar, dva sa zemlje? Potrebno sutra za snimanje utakmice.
Steta da se to ne igra u Zepcu. Dosta ljudi mi je danas reklo da su bas razocarani i da su imali zelju pogledat Zelju na domacem terenu. S Celikom smo igrali u Zenici samo da bi sacuvali teren za Zelju i na kraju puska. Mozda malo vise srece dogodine.
Šteta jbg, nadam se da će organizovati nekad tamo prijateljskuSignore je napisao/la:Steta da se to ne igra u Zepcu. Dosta ljudi mi je danas reklo da su bas razocarani i da su imali zelju pogledat Zelju na domacem terenu. S Celikom smo igrali u Zenici samo da bi sacuvali teren za Zelju i na kraju puska. Mozda malo vise srece dogodine.
- PlavaPorodica
- Kontakt:
Kako sam se Želje uželio,nadam se porazu sutra 
Vidjećeemo sutra i u nedjelju kako je Edis ovo do sad posložio,nadam se najboljem..još 26 dana
Vidjećeemo sutra i u nedjelju kako je Edis ovo do sad posložio,nadam se najboljem..još 26 dana
jel sad tekma u 13 il 14 ?
Pitaj EdisaIpee je napisao/la:
Ima li neko neku skelu ili bilo šta samo da kamermana može podići metar, dva sa zemlje? Potrebno sutra za snimanje utakmice.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Re: RE: Re: FK Željezničar
Cestitke i od meneMinjore je napisao/la:Hvala raja svima, al zezamo se @ajzea i ja da razbijemo malo monotoniju![]()
![]()
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
-
11plavih1992
- Kontakt:
Nek mu raja drze lopovskuIpee je napisao/la:
Provjerite sa gradjevincima Unigradnjom ili Senigorom, sponzori su
05. - 07. Oktobar 1992
Ma nek pita Koldzu sa njegovog krova jednu kameru nek stavi...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.