Steta, bila bi kao domaca utakmica. Morat ce nesto i s Krivajom organizovat...miretm je napisao/la:nisam zadovoljanDooVe je napisao/la:
Volim te Zeljo!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Steta, bila bi kao domaca utakmica. Morat ce nesto i s Krivajom organizovat...miretm je napisao/la:nisam zadovoljanDooVe je napisao/la:
Dolazim u miru, sa transparentom : Ivan Livaja manijak do kraja !fedeltafrotta je napisao/la:dolazim iz opcine centar, uljez sam, a tene iz winka
Chestitam,brile je napisao/la:Cestitam majstore. Ziv, zdrav i Zeljovac da budeMinjore je napisao/la:Hvala brate moj i ti da docekas ako Bog daAjzea je napisao/la:Nas brat Minjore je dobio sina !! Cestitam brate, ziv, zdrav i pametan da bude !!!!!!!!!
O tome za kogaa ce malisa navijati, nije ni potrebno trositi rijeci
A gdje je sa Žepčem? Evo pročitah Blagojević danas ne igra zbog gripeChWilla je napisao/la:u 14, nije ni bio nikakav drugi termin. sa žepčem u nedjelju je u 13.
Evo ja glavu dajem da ce biti i bolje.ala_juve_tm87 je napisao/la: Joj kad bi bilo moguće da se ovo ponovi![]()
Evo upeco je neku ribu, yebe covjek, ne vadiOkolele je napisao/la:Ovaj Mailson na ovim nekim slikama pljunuti Neymar..
Vrijednost ugovora je 1,5 miliona eura, s otkupnom klauzulom od 2,5 miliona eura, prenosi Football Italia, sad koliki je nas procenat tu ?? Dobit cemo sigurno oko 100 hiljada km.zeljocity je napisao/la:Koliko para ide nama od Zukanovića??
od 4 miliona € po solidarnosti radi igranja Zukanovica kod nas kao mladog igraca nama ide 100-120 hiljada €.dell21 je napisao/la:Vrijednost ugovora je 1,5 miliona eura, s otkupnom klauzulom od 2,5 miliona eura, prenosi Football Italia, sad koliki je nas procenat tu ?? Dobit cemo sigurno oko 100 hiljada km.zeljocity je napisao/la:Koliko para ide nama od Zukanovića??