Vitez će igrati u sastavu: Tirić - Novak, Jevtić, Radeljić, Barić - Anastasov, Đurić, Muminović, Livaja, Mrkajić - Đerić.
Opet Beganovic na ofanzivnom veznom...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
A možda je 4-4-2 pa je on drugi napadačsajo10 je napisao/la:Za Željezničar od prve minute igraju: Kjosevski - S. Stevanović, Kosorić, Bogičević, Kramarić - Zolotić, Bekrić, Beganović, M. Stevanović, Stanić - Djermanović.
Vitez će igrati u sastavu: Tirić - Novak, Jevtić, Radeljić, Barić - Anastasov, Đurić, Muminović, Livaja, Mrkajić - Đerić.
Opet Beganovic na ofanzivnom veznom...
Koji je prvi sastavdell21 je napisao/la:Zar ne bi trebalo da pocinje prvi sastav pa onda izmjene radi uigravanja, al eto valjda zna Edis sta radi. naprijed zeljo.
Nadam se drug mada teško, ali eto vidjet ćemo, pozdrav iz MostaraCARSON je napisao/la:Evo ja glavu dajem da ce biti i bolje.ala_juve_tm87 je napisao/la: Joj kad bi bilo moguće da se ovo ponovi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jednom je rekao da bi do nekog dijela priprema svi trebali dobijati priliku, a da će onda uigravati "prvih 11". Ne mogu se sjetiti do koje je utakmice rekao da će to biti. U Antaliji će sigurno igrati prvi tim, a ostali ulaziti sa klupe.Dolina je napisao/la:Koji je prvi sastavdell21 je napisao/la:Zar ne bi trebalo da pocinje prvi sastav pa onda izmjene radi uigravanja, al eto valjda zna Edis sta radi. naprijed zeljo., ja mislim da ni Edis to još ne zna.
Hvala drug za sliku. Prelijepo. Steta sto sam na posluDR.HOUSE je napisao/la:
aBd ima nedelja. Da i mi koji radimo odgledamo Želju ove godinetm8782 je napisao/la:Hvala drug za sliku. Prelijepo. Steta sto sam na posluDR.HOUSE je napisao/la:![]()
****, valjda neće.tm8782 je napisao/la:Samo se nadam da nece nevrijeme odgoditi utakmicuBoga mi najavljuju...