Da, ali da li je moguce da mi mozemo dobiti sve utakmice do kraja lige?plisek je napisao/la: ↑14 dec 2025, 12:15Jarane sto je suludo da pricamo o tituli sa ovakvom ekipom i Mamicima u klubu? Borac izgubi 2 od nas, ima jos 2 sa Velezom, zrinjskim, zeljom, sirokim. Sve su to tekme koje se mogu izgubit. Sjetite se nase polusezone sa vinkom i sta smo prokockali. Izgubi dvije tri ekipa je pod pritiskom i mijenja se prica. Ja ne vidim razlog zasto ne bi napali sva tri trofeja, imamo dvije postave koje su konkurentne u BiH. A na kraju krajeva, ne bi bio pitar da se ne nadam do zadnjeg kola
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Šta god da osvojimo to nas čini najtrofejnijom ekipom u državi, a u ovoj situaciji to je maksimum i treba se nogom u guzicu udariti ako bude tako. Od Evrope svakako ne očekujem ništa ozbiljnije dok ne budemo prvaci jednog lijepog i sunčanog dana.BegovicRamiz je napisao/la: ↑14 dec 2025, 13:12buraz ako vec moramo birati izmedju ta dva onda nema dileme![]()
superkup je prestiz
a ako sam dobro upratio, osvajac kupa ide u Evropa ligu sto opet popravlja sanse za ligasku fazu Konferencijske
ja bih danas napao svim silama pa nek zavrsi kako hoce
Samo da teoretičari zavjera u slučaju poraza ne krenu sa:"Ovo je za Superkup!"
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Na sam pripremio velika slova i uzvicnikeGianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 15:53Jedva cekam da vidim komentare veceras u 19:30h
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Banic
Turda-Ignatkov-Maroodza
Ristovski-Cimirot-Elezi-Mujkic
Ljajic
Guli-Renan
Turda-Ignatkov-Maroodza
Ljajic
Guli-Renan
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
4231 je formacija kao na derbijuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 dec 2025, 16:30Banic
Turda-Ignatkov-Maroodza
Ljajic
Guli-Renan
prije 4-2-3-1 nego 3-5-2NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 dec 2025, 16:30Banic
Turda-Ignatkov-Maroodza
Ljajic
Guli-Renan
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Isto ka i na derbiju.
Ristovski. Turda. Marudža. Mujkić.
Cimirot. Ignjatkov. Elezi. Gulijašvili
Ljajić. Renan.
4-3-3
Ristovski. Turda. Marudža. Mujkić.
Cimirot. Ignjatkov. Elezi. Gulijašvili
Ljajić. Renan.
4-3-3
Kyeremeha nema već nekoliko utakmica, je li to znak da odlazi?
Opet maroodza. Dobice crveni do poluvremena
Klupa nam je losa,ima samo mamas vezni. Nema kupresaka,jovica,djordjevica....
Al mi smo stvarno legende jedan poraz sve najgore jedna pobjeda prica se o tituli.Al stvarno mozemo kad pogledas igracki kadar.Ako srusimo lazne mostarce vidit ces tek onda euforijee
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Upravo, a nakon 2 vezana poraza tjeraj sve od čistačice do kompletnog prvog tima. Ljudi, fudbal je sport, nekad ide, a nekad ne ide, a nekad imaš i sudije protiv sebe, bitno da smo se digli, ići kolo po kolo, dati sve od sebe, nadati se nekom kiksu konkurencije i na kraju vidjeti gdje ćemo sletiti.Aduka87 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 13:51Nista kao pitarluk, nakon kikseva od Rudara, Listice, igraci nemaju plate, ne mozemo dic kredit, raspadamo se psusje se igracima, sad nakon jedne pobjede prica se o tituli, dajte ljudi nadjite sredinu. Treba ici iz utakmice u utakmicu i pokusat smanjiti zaostatak, prije svega za drugim mjestom. Ako danas ne dobijemo opet ce biti ista prica, nemamo sredine, fali napadac, spori smo ovo ono.
Ako pobjede dobice plate za jun i juli
sto da ne kume? imamo sad i mamice koji rade na sudjenju, sa cistim sudjenjem mozemo sve dobiti.Jet2Holiday je napisao/la: ↑14 dec 2025, 15:31Da, ali da li je moguce da mi mozemo dobiti sve utakmice do kraja lige?plisek je napisao/la: ↑14 dec 2025, 12:15Jarane sto je suludo da pricamo o tituli sa ovakvom ekipom i Mamicima u klubu? Borac izgubi 2 od nas, ima jos 2 sa Velezom, zrinjskim, zeljom, sirokim. Sve su to tekme koje se mogu izgubit. Sjetite se nase polusezone sa vinkom i sta smo prokockali. Izgubi dvije tri ekipa je pod pritiskom i mijenja se prica. Ja ne vidim razlog zasto ne bi napali sva tri trofeja, imamo dvije postave koje su konkurentne u BiH. A na kraju krajeva, ne bi bio pitar da se ne nadam do zadnjeg kola
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Mario kapa dole za sve do sada,ali bespotreban teror prema Kupresaku,strasno mi je zao toga momka zbog cega ga prestade odjednom ubrajati prvo u startnih 11 pa vise ga ni u zapisniku nema,ni Djordjevica i Jovica nema isto,za Keremeha on i Renan se vjv mjenjaju to i razumijem donekle al sta se desi sa Mihaelom
Ono što je Đorđević odigrao poslije povrede, to može i neki junior iz akademije bez imalo seniorskog iskustva.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑14 dec 2025, 17:04Mario kapa dole za sve do sada,ali bespotreban teror prema Kupresaku,strasno mi je zao toga momka zbog cega ga prestade odjednom ubrajati prvo u startnih 11 pa vise ga ni u zapisniku nema,ni Djordjevica i Jovica nema isto,za Keremeha on i Renan se vjv mjenjaju to i razumijem donekle al sta se desi sa Mihaelom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 189 gostiju.

.png)