FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kazu da je najbolji...mozde me samo furajuEisenbahner1921 je napisao/la:Kako igra Livaja?

Edit: Djermanovic 1:0
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
DJERMANOVICCCC, HAJMOOOOO!
gool Djermanovic
Drago mi je sto je zabio, znaci to puno igracu...
- amazon
- Kontakt:
Stoperi dobri, bekovi tanki, Bekric, Stevanovic i Djermanovic najbolji...
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
amazon je napisao/la:Stoperi dobri, bekovi tanki, Bekric, Stevanovic i Djermanovic najbolji...

Ko? Joco Stokić?tm8782 je napisao/la:Drago mi je sto je zabio, znaci to puno igracu...

Pa dafczeljo je napisao/la:Ko? Joco Stokić?tm8782 je napisao/la:Drago mi je sto je zabio, znaci to puno igracu...![]()
![]()

- amazon
- Kontakt:
Bekovi su nam bas tanki braco,posebno desni..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Kako stojimo?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Nadam se da je ipee nasao skelu i da snima utakmicu
.

Polahko sve ce doci na svoje...Ima jos vremena za uigravanje...amazon je napisao/la:Bekovi su nam bas tanki braco,posebno desni..
Poluvrijeme zavrseno a ovi na ss ba napisali tri recenice, Strasan neki izvjestac isto kao da radi prenos iz Ugande
Brate to sam primjetio i ja. Mozda nema nekih akcija spektakularnih ali uvijek se moze reci u 5 minuta sta se desavalo...damirc je napisao/la:Poluvrijeme zavrseno a ovi na ss ba napisali tri recenice, Strasan neki izvjestac isto kao da radi prenos iz Ugande
Ista postava pocinje drugo
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
-
- Kontakt:
Ima li ko da šarne kako smo odigrali to prvo poluvrijeme.
Eh, kakva bi sad špica bila živjet u Lorisovoj zgradi, pa brat-bratu imaš uvid u igru ko na football manageru
Eh, kakva bi sad špica bila živjet u Lorisovoj zgradi, pa brat-bratu imaš uvid u igru ko na football manageru

tm8782 je napisao/la:Brate to sam primjetio i ja. Mozda nema nekih akcija spektakularnih ali uvijek se moze reci u 5 minuta sta se desavalo...damirc je napisao/la:Poluvrijeme zavrseno a ovi na ss ba napisali tri recenice, Strasan neki izvjestac isto kao da radi prenos iz Ugande
Heheh evo sad se je malo i raspisao

Mozda zbog toga sto smo agilniji