znam ja dobro sta ti govoris, ali sve se mijenja od zime sad, mi imamo Mamice u klubu koji imaju strasno jak uticaj i relativno dobre veze sa beusom. Ceferin je postavljen s razlogom, previse zalbi im je stiglo, velike zasluge idu braci zaboljesutra, on im je svaki dan slao nesto. Racunaj da lakrdije sto je borac imao nece moci opet da se desavaju. Mozda sam ja budalast pitar, al ako pogledas ove detalje od zime nista nece biti isto. Otkad je dosao Mamic nijednu tekmu nismo zakinuti. Jos treba i princ da udje u klub, mislis da milijarder nece zastiti svoju investiciju, ovi nasi milioneri su sitne ribe za njega, frajer sa Infantinom kafe pije. Zivi bili pa vidjeliNapoli je napisao/la: ↑14 dec 2025, 12:35Jarane kontaš li da ni jednu ekipu u pl ne možeš uzeti kad ti se sudije upetljaju? Gledaš li fudbal zadnjih par godina?plisek je napisao/la: ↑14 dec 2025, 12:15Jarane sto je suludo da pricamo o tituli sa ovakvom ekipom i Mamicima u klubu? Borac izgubi 2 od nas, ima jos 2 sa Velezom, zrinjskim, zeljom, sirokim. Sve su to tekme koje se mogu izgubit. Sjetite se nase polusezone sa vinkom i sta smo prokockali. Izgubi dvije tri ekipa je pod pritiskom i mijenja se prica. Ja ne vidim razlog zasto ne bi napali sva tri trofeja, imamo dvije postave koje su konkurentne u BiH. A na kraju krajeva, ne bi bio pitar da se ne nadam do zadnjeg kola
Kada se uvežu 2,3 takve utakmice to djeluje psihički na igrače. Poslije im i ne treba pomoć sudija.
Onaj naš kup je bio izuzetak, ne pravilo.
Nije bitno kakvu ekipu imaš, trenera, ligu ne možeš uzeti iz nekih drugih razloga.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Gdje pola igraca
Jel nas ono Turda zavalio kod njih dole prosli put, neka amaterska greska i gol
Jel nas ono Turda zavalio kod njih dole prosli put, neka amaterska greska i gol
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Sretno! Trebat će nam.
Neznam zasto je ovako osakacen roster od 25 igraca
Znam da je neko govorio da je Keremeh povrijedjen kao began i bralic,
Banic
Began
Cimirot
Elezi
Adem
Mujkic
Mamas
Turda
Keremeh
Evo sad Bralic
Dali su ovo igraci koji su zaista povrijdjeni ili su povrjedjeni radi plata ili radi konkurencije ili mozda radi toga sto neki igraci imaju veca primanja.. ovih 8-9 igraca je fulilo preko 50% utakmica..
Ako je ovo bilo glumljenje povreda cuvanje noga ili ucjenjivanje kluba sve ijednog istjerat
Znam da je neko govorio da je Keremeh povrijedjen kao began i bralic,
Banic
Began
Cimirot
Elezi
Adem
Mujkic
Mamas
Turda
Keremeh
Evo sad Bralic
Dali su ovo igraci koji su zaista povrijdjeni ili su povrjedjeni radi plata ili radi konkurencije ili mozda radi toga sto neki igraci imaju veca primanja.. ovih 8-9 igraca je fulilo preko 50% utakmica..
Ako je ovo bilo glumljenje povreda cuvanje noga ili ucjenjivanje kluba sve ijednog istjerat
Loš, gori, turda... Kakav manjak inteligencije
Ne stojimo lose, al a loptom srljamo
Ne stojimo lose, al a loptom srljamo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- LenyYoro15
- Kontakt:
Ovaj će dobit crveni do poluvremena. Momak prodaje utakmice Zrinjskom.
Sta je sa Djordjevicem jel on na klupi ko sudi
Kakvo debilno navijanje,kakvi debilni navijaci,pravi oni kamenjari u svom izvornom obliku.
P.S.: Mario ziv bio izvedi ovog Turdu osakatice nas, please!
P.S.: Mario ziv bio izvedi ovog Turdu osakatice nas, please!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ko da bi on volio da mu igra, nema nekog izbora. Koga da uvede? Imaš jedino Renata, ali to ne dolazi u obzir makar nam se sad svi stoperi odjednom povrijedili.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Nisam za masovno tjeranje, ako su ovo igraci koji posteno i fer igraju i zalazu se, i nisu buntovnoci, nebi tjerao puno igraca, jer SMATRAM da IMA dosta kvaliteta u ovom rosteru.
Naravno da uvjek treba malo i svjeze krvi i smatram da glavni mora bit prioritet otjerat renana i butica i dovest SPICA
Guli zuti?
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ovo nema nigdje, ovaj Bandic sa njima ide u wc
-
bordobijeli
- Kontakt:
Bolji zrinjski mi nista . Imamo Ljajica,Elezija, Cimirota a izgradnja napada nam je vrati Banicu da ispuca .
35 minuta 0 polu sansi, ovo ce zavrsit 0-0
RENNNOOOOOOOOOOOO
Jel vi vidite sudjenje ovo ? Jel vam sad jasno zasto mi nismo ove i proslih godina ni blizu borbe za titulu. Pa mayku **** svoju koga oni stave za sudiju, civjeka koji je haman u upravi zrinjskog, istog onoga sto je svirao fantomski penal kad su titulu uzeli. I on sudi njima protiv nas.
Karton za svaki start nama, falu svira ored nasih 16m gdje Cimirot nije skoro ni dirnuo igraca, ovo je stvarno previse.
Karton za svaki start nama, falu svira ored nasih 16m gdje Cimirot nije skoro ni dirnuo igraca, ovo je stvarno previse.
- Maroon1946
- Kontakt:
Kakva akcija

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.
.png)