Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ove godine ko osvoji ligu imat ce rekordan mali broj bodova
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
- Kontakt:
pa vracanje za proslu sezonu... imaju jos duznika.. slavija, vitez...dimitrijevic je napisao/la:Ovo klasicna namjestaljka po meni, ovaj mafijas se zeza s Torpedom. Uzele su se masne pare za ovo.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Bilo je neke price...da ce ova sezona biti domacinska...ovo kolo samo tri pobjede domacina.Svasta ce ovdje da bude.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Paklena i teska sezona. Listica na foru uzela Travnik i pitanje ko ce ga jos uzet. Takodje i sve ostale ekipe ce ici na noz protiv ovih iz vrha. Ovo ludilo je tek na pocetku, ne smijem ni zamisliti sta ce biti kad se zahukta

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
Bolje da je namjesteno jer ako nije onda oni pojma nemaju i gori su od nas dvaput. A jucer se razgalamili isto babe narikace, a sad opet u u rupe do standarda, pa cemo vidjeti.fedeltafrotta je napisao/la:pa vracanje za proslu sezonu... imaju jos duznika.. slavija, vitez...dimitrijevic je napisao/la:Ovo klasicna namjestaljka po meni, ovaj mafijas se zeza s Torpedom. Uzele su se masne pare za ovo.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
Treba da bude zestoko, da nije ovog ispadanja sest ekipa opet bi gledali cirkus namjestanja i prevara.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- tuzlak1987
- Kontakt:
Stojcev, Tatomirovic, Okic, Uscuplic.. Out i ugledat ce Sarajevo zelenu granu
- firefirefirely
- Kontakt:
Sta sve ti neces napisati na ovom forumu Boze sacuvaj.. Na kakvu foru je Siroki uezo Travnik?? Rasuli ih ljudi, trebali su jos 2 gola dati .. A i vi danas osteceni, penal vam nije sviranesprit24 je napisao/la:Paklena i teska sezona. Listica na foru uzela Travnik i pitanje ko ce ga jos uzet. Takodje i sve ostale ekipe ce ici na noz protiv ovih iz vrha. Ovo ludilo je tek na pocetku, ne smijem ni zamisliti sta ce biti kad se zahukta![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Puzigaca !!! On je na prvom mjestu.tuzlak1987 je napisao/la:Stojcev, Tatomirovic, Okic, Uscuplic.. Out i ugledat ce Sarajevo zelenu granu
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Ovo kolo je pokazatelj da nema unaprijed upisanih bodova ove sezone. Svi ce ginuti na terenu i status favorita treba pokazati.
-
- Kontakt:
Nisam ja uopste navijac Sarajeva,ali to neces nigdje u Europi vidjeti da igrac koji je posudjen drugom klubu ,skace od srece i skida dres radujuci se!reptile je napisao/la:Cudna perspektiva. Drzali ste igraca na tribinama, on vidi da vam je visak, ode negdje drugo i zabije go, i eto sad je supak od covjeka? Pa sta ti ocekujes od njega stare ti mile? Da bude vjecna sluga za FKS zato samo sto eto, doveli su ga u FKS i on im je nesto duzan? Ovo nema nikakvog smisla. Proveo je dvije godine na tribinama, a ne 20 godina radnog staza u jednoj firmi. Ohladi.flagrantus je napisao/la:Drugi zuti,prvi dobio u 87 minutu.Jos skinuo dres i raduje se.Ja sam neutralan u ovoj utakmici,ali za njega vise ne bi smjelo biti mjesta u Sarajevu.Elegant je napisao/la:On je igrac Sarajeva na posudbi Travniku ?
Sto je dobio crveni ?
U redu profesionalac si,dao gol svome klubu.AlI da skidas dres i skaces kao da si dobio sedmicu na lotu!?
On je sprotski radnik, to jest, profesionalac.
Ne ulazim u to da li su bili pravedni prema njemu ,da li je trebao igrati ili ne.
Ali on je jos uvijek clan Fk Sarajeva!Ponavljam nisam navijac Sarajeva,mozda su momka ponijele emocije ,uostalom dvije godine nije igrao.
Ali ono skidanje dresa nije mu trebalo,a ocito je od silne radosti zaboravio i da ima jedan zuti

esprit24 je napisao/la:Paklena i teska sezona. Listica na foru uzela Travnik i pitanje ko ce ga jos uzet. Takodje i sve ostale ekipe ce ici na noz protiv ovih iz vrha. Ovo ludilo je tek na pocetku, ne smijem ni zamisliti sta ce biti kad se zahukta![]()
![]()
![]()

Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
I sad dogovorise delaca do kraja sezone.
I opet CE biti kuknjava na kraju sezone.ikande sjedi na klupi a frajer za 10 minuta pokazao vise nego neki za sezonu na toj poziciji.
Eto ti nasih strucnjaka.ovaj niger iz travnika je zivi primjer.
**** lud zbunjenog.
Bice ovo paklena sezona.i more iznenadjenja.
I opet CE biti kuknjava na kraju sezone.ikande sjedi na klupi a frajer za 10 minuta pokazao vise nego neki za sezonu na toj poziciji.
Eto ti nasih strucnjaka.ovaj niger iz travnika je zivi primjer.
**** lud zbunjenog.
Bice ovo paklena sezona.i more iznenadjenja.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Nisu Slaviji dužni. Slavija je tu odigrala najbolju utakmicu polusezone. Postojale su ranije neke mogućnosti (nije za javni dio foruma), ali do toga nije došlo, i momci su izginuli na terenu, i zaslužili barem bod.fedeltafrotta je napisao/la:pa vracanje za proslu sezonu... imaju jos duznika.. slavija, vitez...dimitrijevic je napisao/la:Ovo klasicna namjestaljka po meni, ovaj mafijas se zeza s Torpedom. Uzele su se masne pare za ovo.

Rušenje Slobode.Elegant je napisao/la:Sta li nam donosi trece kolo ?![]()
![]()

odlazak tri igrača i trenera neće ništa promijenit', treba tu dosta više odlazaka i počet' pravit' pametne ulazne transfere, a ne dovodit' igrače samo zato što mogu, zato i dođe do ovoga, da popljuju sve životuzlak1987 je napisao/la:Stojcev, Tatomirovic, Okic, Uscuplic.. Out i ugledat ce Sarajevo zelenu granu

Široki Brijeg dovede Crnova i Sesara, dva igrača koja su vrijednija (ne finansijski, nego po učinku na terenu) od nekoliko igrača Sarajeva, tako se to radi bajo moj

1:0Pappy je napisao/la:Rušenje Slobode.Elegant je napisao/la:Sta li nam donosi trece kolo ?![]()
![]()

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
moj Pappy, u nedjelju ćeš saznat' kako se osjećaju navijači SarajevaPappy je napisao/la:Rušenje Slobode.

ajmooo Miljaneeeeee

-
- Moderator
- Kontakt:
Ljudi moji u mene aran skide Travnika i zaradi 500 guja pa vi gledajte
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, Balorda, Hrammm1921, HZbec, itatabisine, NebeskaSila96, Sheyi, totasef1, TylerBurey, Venom i 107 gostiju.