FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la VanBasten » 22 dec 2012, 17:17

open je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
open je napisao/la:Auffff. Baš si me provalio. Možeš ti bolje sigurno :lol: :lol: :lol: Samo nemoj meni, eto te tamo pa pametuj. Od mene dosta. Tuzlaci oprostite na upadu.
Hajde bolan. Poznam te s fksinfo.foruma. Doduše, malo je a istog nika pisao Nijaz, malo neki njegovi "advokati"... uglavnom, isti klinac.
Samo ću reći kako si sladak :mrgreen: Poznaješ sa foruma, valjda po zarezu :lol: Nego, skratimo ovo. Zaboli mene šta ti misliš, a izgleda da te jako zaboljela ona istina o Rizvanoviću. Sretno ti bilo i nemojmo molim te ulaziti u dalje polemike. Bar ja neću više.
Haj ba **** više. Provaljen si.
Moli Boga za zdravlje, ja ne uslišavam molitve.
ultrasstyle_tz je napisao/la:@VanBasten vjeruj mi druze nemas pojma u kakvim **** je FK Sloboda i kakva je bagra vodi, i da ti se pruze dokazi ne bi mogao vjerovati da je sranje toliko i do te mjere, kao sto mnogi ne mogu da vjeruju..cak smo i mi fanatici za Slobodom izgubili bilo kakve nade za spas kluba, jednostavno niko pri zdravoj pameti, i sa sadasnjim rukovodstvom ne bi ulozio ni marke u ovaj klub- mislim da je time sve receno....ja kao fanatik i zaludjenik Slobode da imam milione KM ne bih suradjivao sa ovom stokom a kamo li neko koga motivise zarada ( kao sto je svaki ulagac u modernom fudbalu)
Vjerujem... Ma i naša je bagra ako ne gora, onda sigurno ne blaža. Imali su iza sebe kriminalni milje, muriju, sve bitne pozicije u klubu, vanjske pomahage ( Gracić) , agenturu na tribini. Batine,privođenja u muriju, prijetnje, nema čime nisu bili izloženi ljudi koji su se borili protiv njih.

No cjenim i vaše argumente, da u Tz nemate te kritične mase, dovoljnog broja ljudi, koji su spremni da se suoče sa svim tim. Ipak, to nije dječija igra...

KAko rekoh ranije, ja bi pokušao drugačijim putem. No svakako da razumijem i vašu stranu jer vi bolje poznajete situaciju... i ako je ta fuzija jedina nada, jedini izlaz, nek bude tako . Kako bilo, Tuzla ne smije ostati bez svog posljednjeg simbola, FK Slobode.... Još jednom sretno i sve najbolje.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

otto
Kontakt:

Post Postao/la otto » 23 dec 2012, 20:41

http://www.****/artikal/5030582/slika ... uzla-1919/" onclick="window.open(this.href);return false;

Eh kad bih imo jedno 50 kera da kupim :S
Vozi me na Pale preko ledina

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 23 dec 2012, 22:44

Odličan rad,bio bi ljepši da je malo manja ta koza ,ovako prekriva maltene cjeli grb,ali u svakom slučaju lijep rad.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 23 dec 2012, 23:18

Odlicna rad, rad je po narudzbi bio vjerovatno, stavis velicinu koze kakva ti volja. :)
075

CuMuRaS
Kontakt:

Post Postao/la CuMuRaS » 24 dec 2012, 01:26

Ne dajte Fukare da vam to rade od kluba...sjetite se ko ste vi... 8-)
http://www.youtube.com/watch?v=Qwlz5gcN2xo
Dilamo CRNI UGALJ !

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 dec 2012, 02:08

otto je napisao/la:http://www.****/artikal/5030582/slika ... uzla-1919/

Eh kad bih imo jedno 50 kera da kupim :S
ko ovo prodaje?..ja cu uzeti ovo ali brate meni je zao kad vidim da ljudi prodaju nesto sto je vezano za tvoj klub..ja ovo nebi prodao nilkad neznam zasto da mi treba para ...ja gledam ova djeca prodaju dresove malo malo me upitaju na fb ima dres prodaje i to..ja to niad nebi recimo prodao..ja bi ga radije polonio..inace sam znao pokloniti neki dres prijateljima ovdje koji su me recimo pitali da im prodam..pa meni to isto ispada kao da prodajem klub :)..ovo se cuva ba za sva vremena dok si ziv :)..cuvas djeci, pa unucadima
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 24 dec 2012, 10:22

SaltCityAttack je napisao/la:
ko ovo prodaje?..ja cu uzeti ovo ali brate meni je zao kad vidim da ljudi prodaju nesto sto je vezano za tvoj klub..ja ovo nebi prodao nilkad neznam zasto da mi treba para ...ja gledam ova djeca prodaju dresove malo malo me upitaju na fb ima dres prodaje i to..ja to niad nebi recimo prodao..ja bi ga radije polonio..inace sam znao pokloniti neki dres prijateljima ovdje koji su me recimo pitali da im prodam..pa meni to isto ispada kao da prodajem klub :)..ovo se cuva ba za sva vremena dok si ziv :)..cuvas djeci, pa unucadima
Recesija druže recesija :mrgreen:

Edit: Mada kako je krenulo izgleda da ću djeci i unučadima pričati "Bila jednom jedna Sloboda" ..nažalost.

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 24 dec 2012, 10:39

Jedan jaaaaaaako zanimljiv text!Klikni OVDE!

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 24 dec 2012, 12:43

SultanSulejman je napisao/la:Jedan jaaaaaaako zanimljiv text!Klikni OVDE!
Ma nismo mi baš takvi navijači. Mi smo ono, za laprdanje po forumima.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 dec 2012, 13:25

Dugogodišnji član Skupštine Slobode Bahrudin Hadžihrustić :

-"Velika je šteta što nije prihvaćena ponuda FC Olimpica, odnosno Nijaza Gracića. Čelnici kao da ne vide u kakvom je stanju Sloboda. Klub je odavno mrtav samo to niko neće da prizna".
.
"Sedam miliona KM duga i ko zna koliko novih tužbi onemogući će povratak Slobode u Premijer ligu BiH i da to izbori kroz prvenstvo u Prvoj ligi F BiH. Kome odgovara status qou? Skupština kluba se morala održati, a u svoje ime zahvaljujem gospodinu Nijazu Graciću što je iskazao poštovanje prema FK Sloboda".

Skupstina kluba se jos nije odrzala,a ne zna se kad ce poceti pripreme za proljetni dio prvenstva !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 dec 2012, 14:57

Svi nesto lafo govorili ne damo FK Slobodu, prosipali demagogiju, laznu ljubav...
Gdje su sada ti koji su bili protiv fuzije (osmisljenog preimenovanja Olimpica u Slobodu), djecije nezrele price o nekom klubpatriotizmu? Niko od takvih ne donese ni stotinjak maraka, a kamo li milion!
Gdje su oni sto su govorili samo FK SLoboda? Qurac, lako je biti brz na tastaturi, a zelene pameti!
Uskoro necemo imati ni FK Slobodu, ni Slobodu Olimpic... Daj boze da ove informacije koje dopiru do mene nisu istinite i da sam ih pogresno cuo.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 24 dec 2012, 15:16

TzBulevar87 je napisao/la:@Van Basten nisi ti nama rekao nista sto mi ne znamo al ne moze se druze vjeruj mi. Pokusavo sam to objasnit mnogo svojih prijatelja iz drugih gradova al ne mozete vi to shvatit jer moras zivit u ovom gradu da bi skonto situaciju, ovdje je jedna struja i ljudi su poprilicno nezainteresovani za sve. Njima je dobro da im je grad sredjen i uspavan, da se zivotari i to je to.. Vjeruj i smeta im ova situacija al nije im u interesu da nesto mjenjaju et kao da im je mrsko na neki nacin, ne znam kako da ti drugacije objasnim :shock:
Rade vam sta zele jer ste vi to dopustili. Vjerovatno ista situacija je bila u Zenici, a jedina razlika je sto se grupica ljudi u Zenici digla i radila sve sto je pravno moguce. Na kraju je uspjelo ali vjeruj mi da to nije bilo ni malo ugodno a ni sigurno ;) Da ste vi izvrsili pritisak na upravu, skupstinu, opstinu vjeruj mi da bi se sad privodili pregovori kraju. Ovo sto sam procitao da Gracic pregovara i s Gorazdem to je vjerovatno neka vrsta pritiska na Slobodu da malo bolje razmisle u klubu sta zele a i na vama je jer jos nista nije gotovo. Sretno vam ali nista se samo nece uraditi ;)
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 24 dec 2012, 15:54

Uradice kako su zacrtali fuzija ili bez fuzije nista im se nemoze mi ocito nemamo snagu za to.Sit sam vise svega ovaj reko ovo ovaj reko ono danas sam vidio u gradu jednog mog jarana koji se inace krece po krugovima ljudi kojih se nesto pita.Ja ga pitam za fuziju reko sta ima novo nista se ne prica on kaze da ce se fuzija odraditi ozbiljan je lik ako on laze onda ja lazem vas.Ja miaslim da je fuzija gotova stvar i da ce se to rijesiti ubrzo

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 24 dec 2012, 16:33

sloboda je napisao/la:Uradice kako su zacrtali fuzija ili bez fuzije nista im se nemoze mi ocito nemamo snagu za to.Sit sam vise svega ovaj reko ovo ovaj reko ono danas sam vidio u gradu jednog mog jarana koji se inace krece po krugovima ljudi kojih se nesto pita.Ja ga pitam za fuziju reko sta ima novo nista se ne prica on kaze da ce se fuzija odraditi ozbiljan je lik ako on laze onda ja lazem vas.Ja miaslim da je fuzija gotova stvar i da ce se to rijesiti ubrzo
Daj Bože kakve sreće,mada sumnjam,jer pričalo bi se o tome, a ne ovako mjesec dana nikakvih informacija ni pozitivnih ni negativnih :roll: .

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 24 dec 2012, 18:10

vivaILchelik je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:@Van Basten nisi ti nama rekao nista sto mi ne znamo al ne moze se druze vjeruj mi. Pokusavo sam to objasnit mnogo svojih prijatelja iz drugih gradova al ne mozete vi to shvatit jer moras zivit u ovom gradu da bi skonto situaciju, ovdje je jedna struja i ljudi su poprilicno nezainteresovani za sve. Njima je dobro da im je grad sredjen i uspavan, da se zivotari i to je to.. Vjeruj i smeta im ova situacija al nije im u interesu da nesto mjenjaju et kao da im je mrsko na neki nacin, ne znam kako da ti drugacije objasnim :shock:
Rade vam sta zele jer ste vi to dopustili. Vjerovatno ista situacija je bila u Zenici, a jedina razlika je sto se grupica ljudi u Zenici digla i radila sve sto je pravno moguce. Na kraju je uspjelo ali vjeruj mi da to nije bilo ni malo ugodno a ni sigurno ;) Da ste vi izvrsili pritisak na upravu, skupstinu, opstinu vjeruj mi da bi se sad privodili pregovori kraju. Ovo sto sam procitao da Gracic pregovara i s Gorazdem to je vjerovatno neka vrsta pritiska na Slobodu da malo bolje razmisle u klubu sta zele a i na vama je jer jos nista nije gotovo. Sretno vam ali nista se samo nece uraditi ;)
Dao Bog da vi nikad ne prodjete na ulici pored vakve bande a kamol i da se umijesa medju vas. Sretno i vama i vasem klubu, ako se i kod vas nesto slicno sprema da rade s klubom sasjecite to u korijenu ;)
075

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 24 dec 2012, 20:04

Zodiac je napisao/la: Daj Bože kakve sreće,mada sumnjam,jer pričalo bi se o tome, a ne ovako mjesec dana nikakvih informacija ni pozitivnih ni negativnih :roll: .
Nemoj samo Boga u Tuzli zvati živ bio, ovdje se samo j.e.b.e veže za Boga ništa više. :mrgreen:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 25 dec 2012, 00:02

Svim navijacima slobode katolicke vjeroispovjesti sretan i cestit BOZIC

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 25 dec 2012, 00:15

sloboda je napisao/la:Svim navijacima slobode katolicke vjeroispovjesti sretan i cestit BOZIC

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 dec 2012, 10:09

slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 25 dec 2012, 11:01

slika

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.