Haj ba **** više. Provaljen si.open je napisao/la:Samo ću reći kako si sladakVanBasten je napisao/la:Hajde bolan. Poznam te s fksinfo.foruma. Doduše, malo je a istog nika pisao Nijaz, malo neki njegovi "advokati"... uglavnom, isti klinac.open je napisao/la:Auffff. Baš si me provalio. Možeš ti bolje sigurno![]()
![]()
Samo nemoj meni, eto te tamo pa pametuj. Od mene dosta. Tuzlaci oprostite na upadu.
Poznaješ sa foruma, valjda po zarezu
Nego, skratimo ovo. Zaboli mene šta ti misliš, a izgleda da te jako zaboljela ona istina o Rizvanoviću. Sretno ti bilo i nemojmo molim te ulaziti u dalje polemike. Bar ja neću više.
Moli Boga za zdravlje, ja ne uslišavam molitve.
Vjerujem... Ma i naša je bagra ako ne gora, onda sigurno ne blaža. Imali su iza sebe kriminalni milje, muriju, sve bitne pozicije u klubu, vanjske pomahage ( Gracić) , agenturu na tribini. Batine,privođenja u muriju, prijetnje, nema čime nisu bili izloženi ljudi koji su se borili protiv njih.ultrasstyle_tz je napisao/la:@VanBasten vjeruj mi druze nemas pojma u kakvim **** je FK Sloboda i kakva je bagra vodi, i da ti se pruze dokazi ne bi mogao vjerovati da je sranje toliko i do te mjere, kao sto mnogi ne mogu da vjeruju..cak smo i mi fanatici za Slobodom izgubili bilo kakve nade za spas kluba, jednostavno niko pri zdravoj pameti, i sa sadasnjim rukovodstvom ne bi ulozio ni marke u ovaj klub- mislim da je time sve receno....ja kao fanatik i zaludjenik Slobode da imam milione KM ne bih suradjivao sa ovom stokom a kamo li neko koga motivise zarada ( kao sto je svaki ulagac u modernom fudbalu)
No cjenim i vaše argumente, da u Tz nemate te kritične mase, dovoljnog broja ljudi, koji su spremni da se suoče sa svim tim. Ipak, to nije dječija igra...
KAko rekoh ranije, ja bi pokušao drugačijim putem. No svakako da razumijem i vašu stranu jer vi bolje poznajete situaciju... i ako je ta fuzija jedina nada, jedini izlaz, nek bude tako . Kako bilo, Tuzla ne smije ostati bez svog posljednjeg simbola, FK Slobode.... Još jednom sretno i sve najbolje.