Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
mislim da je Džeku danas stavio u prvih 11 jer će Bali dati šansu da zaigra u Ligi prvaka u srijedu...mislim da mu je istekla ona kazna koju je imao...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Cini mi se da je Dzeko povrijedzen 
Jos nam samo to treba!!!
Jos nam samo to treba!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Jaoooooooo sta mu ovaj odbraniiiiii
Super je opuco al se ovaj izvi ebo ga otac...
Super je opuco al se ovaj izvi ebo ga otac...
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Dzeko nam tanak pravo u ovoj utakmici. Cini mi se da puno manje trci i trudi se nego u prethodnim utakmica. Moze biti da ga je umor stigao
Cuva se za Portugal.delija je napisao/la:Dzeko nam tanak pravo u ovoj utakmici. Cini mi se da puno manje trci i trudi se nego u prethodnim utakmica. Moze biti da ga je umor stigao
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
City kriminalan danas..
Jesi li siguran da gledas pravu tekmu?delija je napisao/la:Dzeko nam tanak pravo u ovoj utakmici. Cini mi se da puno manje trci i trudi se nego u prethodnim utakmica. Moze biti da ga je umor stigao
Ubjedljivo najbolji u prvom poluvremenu, vezni red ne funkcionise, Aguero prvi kandidat za izmjenu, ocito da nije motivisan u ovoj utakmici.
Naglabam...
Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!
Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!
Jesul oni ovu istu ekipu nakantali prije par dana u kupu 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
dzeku je nemoguce povrijeditiZa_raju je napisao/la:Cini mi se da je Dzeko povrijedzen
Jos nam samo to treba!!!
Unica grande amore
Imas li ti oci? Ako je Dzeko tanak onda ostatak tima uopste ne postoji na terenu, isparili u havu! Prvo poluvrijeme svi losi - Dzeko jedan od najboljih medju tim losima!delija je napisao/la:Dzeko nam tanak pravo u ovoj utakmici. Cini mi se da puno manje trci i trudi se nego u prethodnim utakmica. Moze biti da ga je umor stigao
- Goalgetter
- Kontakt:
Dzeko solidan, nije los, ali nije ni nesto pretjerano dobar. Golman mu skinuo jako dobro onaj sut.
delija je napisao/la:Dzeko nam tanak pravo u ovoj utakmici. Cini mi se da puno manje trci i trudi se nego u prethodnim utakmica. Moze biti da ga je umor stigao
edo solidan, trebao je sudac svirati penal nakon sto ga je onaj stearman uhvatio za vrat meni se cini u jednoj situaciji. steta sto mu hennessey odbrani onaj udarac.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
nije dzeko madjionicar da uzme sam loptu prodje 3 4 igraca i zabije 2 3 gola svaku tekmu..kad ostali prorade i on ce jos bolji bit
Unica grande amore
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
I ja sam se uplašio kada je Bera odradio prljav posao nad Džekom. Nema smisla da nam kontra Portugala nedostaje najbolji napadač.
Što se tiče današnje utakmice, kompletan tim djeluje umorno i nemaštovito. No, vjerujem da će u 2. poluvremenu to doći na svoje. Džeko je im'o nekoliko odličnih rola (kako je samo prošao pored lijeve aut linije i ubacio u šesnaesterac, zatim očigledan penal nad njim pa i onaj udarac koji je Hennessey odbranio na briljantan način). Uš'o je nabrijan u meč (odmah ukliz'o čovjeku)
, a to je najbitnije. Mogli bismo i danas svjedočiti golovima naših napadača (Vedo zabio kao i u prošlom kolu, dakle ostao je još koDže
).
Što se tiče današnje utakmice, kompletan tim djeluje umorno i nemaštovito. No, vjerujem da će u 2. poluvremenu to doći na svoje. Džeko je im'o nekoliko odličnih rola (kako je samo prošao pored lijeve aut linije i ubacio u šesnaesterac, zatim očigledan penal nad njim pa i onaj udarac koji je Hennessey odbranio na briljantan način). Uš'o je nabrijan u meč (odmah ukliz'o čovjeku)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Gledaj njega i Kuna uporedo pa ces vidjeti sta je trcanje.Uopste ne vrsi pritisak na zadnju liniju. Al haj ja zaboravio da je on bozanstvo za nekeSTEVIE je napisao/la:delija je napisao/la:Dzeko nam tanak pravo u ovoj utakmici. Cini mi se da puno manje trci i trudi se nego u prethodnim utakmica. Moze biti da ga je umor stigao![]()
![]()
edo solidan, trebao je sudac svirati penal nakon sto ga je onaj stearman uhvatio za vrat meni se cini u jednoj situaciji. steta sto mu hennessey odbrani onaj udarac.
Džekooooooooo

Opaaaaaaaaaaa 
Ediiiiiiiii!!! 
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.