Drug, na kojem je ovo? Ovo nije BS cirilica, al' nikako.TheManiacs je napisao/la:? је " $ &,$ " $ " ? него &,? су ' 2-3 ваѕна " у ? &,паа по " " " у 2 $ сеѕону ? ' $ вас ?Borčevac je napisao/la:Da je ispred Borca fakat jeste,ali da je dosta ispred,nije vjeruj mi...Lesinar1987 je napisao/la:Da vam i ja cestitam u ovom trenutku je Zeljo ispred Borca i to dosta, titula je vasa a i kup je na korak od vas, solidan broj manijaka u BL mada sam ocekivao i vise al radni je dan tako da je opravdano. Zelim vam srecu u nastavku prvenstva i evropi. Vidimo se na Grbavici![]()
![]()
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Vlak je napisao/la:Drug, na kojem je ovo? Ovo nije BS cirilica, al' nikako.TheManiacs je napisao/la:? је " $ &,$ " $ " ? него &,? су ' 2-3 ваѕна " у ? &,паа по " " " у 2 $ сеѕону ? ' $ вас ?Borčevac je napisao/la: Da je ispred Borca fakat jeste,ali da je dosta ispred,nije vjeruj mi...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
hajmo platiti 1500 km i napisati AMAR AMAR OSIM OSIM... bi mu bilo godra...zlaya_tm87 je napisao/la:
ovo mi je drago vidjeti, samo nek' se koti kapital!
BRAVE HEART 1979-2005
Nije loša ideja, ja bih dao markuedotm87 je napisao/la:hajmo platiti 1500 km i napisati AMAR AMAR OSIM OSIM... bi mu bilo godra...zlaya_tm87 je napisao/la:
ovo mi je drago vidjeti, samo nek' se koti kapital!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
ma bice nas 15000 na utakmici sigurno da damo po 10 kf, vise za kartu, eto para...Željovac je napisao/la:Nije loša ideja, ja bih dao markuedotm87 je napisao/la:hajmo platiti 1500 km i napisati AMAR AMAR OSIM OSIM... bi mu bilo godra...zlaya_tm87 je napisao/la:
ovo mi je drago vidjeti, samo nek' se koti kapital!Pomažemo i klub, a ne moramo gledati nikakvu komercijalu bar na tom dijelu. A mislim da je i originalna ideja i da bismo mu se fino zahvalili na neki način.
BRAVE HEART 1979-2005
- TheManiacs
- Kontakt:
Vlak je napisao/la:
Drug, na kojem je ovo? Ovo nije BS cirilica, al' nikako.
Jarane naso' pise Bosnian Cyrilic
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
TheManiacs je napisao/la:Vlak je napisao/la:
Jarane naso' pise Bosnian Cyrilic![]()
http://www.crosign.com/hr/cirilica-latinica-konverter
"" ПУТ ""
Eto te onda k'o Kulin banTheManiacs je napisao/la:Vlak je napisao/la:
Jarane naso' pise Bosnian Cyrilic![]()
? је то, ' те зеза $ ?.TheManiacs je napisao/la:Jarane naso' pise Bosnian CyrilicVlak je napisao/la:
Drug, na kojem je ovo? Ovo nije BS cirilica, al' nikako.![]()
Не ' % ", ' $ " ? "тастатуру" " $ ? % $ ? на ".
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 06 maj 2010, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Liga Mladih Lingvista...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Seyo_TM je napisao/la:Liga Mladih Lingvista...
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Željovac je napisao/la:Nije loša ideja, ja bih dao markuedotm87 je napisao/la:hajmo platiti 1500 km i napisati AMAR AMAR OSIM OSIM... bi mu bilo godra...zlaya_tm87 je napisao/la:
ovo mi je drago vidjeti, samo nek' se koti kapital!Pomažemo i klub, a ne moramo gledati nikakvu komercijalu bar na tom dijelu. A mislim da je i originalna ideja i da bismo mu se fino zahvalili na neki način.
Amar ', Osim "!
Nek' i on bude u toku s desavanjima na ovom forumu.
Hajde fakat šta mislite o ovoj ideji? Da simbolično poguramo klub. 1500 KM je ništa, ako je to cijena. Ako nekom nije mrsko to organizovati, ja bih dao par maraka. Al' možda da ne piše Amar Osim, da piše "Alene, čekamo te!" ili "Ubaci Rovčanina" 
Visca el Višća!
Visca el Višća!
BOLJE JE DA SE CESTITA IVICI OSIMU 69 RODJENDAN NA TU FORU
VOLIMO TEBE A NJIH KO **** MILAN CULUM
Fakat.. Slazem se s tobom.kicked je napisao/la:BOLJE JE DA SE CESTITA IVICI OSIMU 69 RODJENDAN NA TU FORU
Spreman sam se i ja cipovati, samo trebamo nekoga ko bi to organizovao, neko pouzdan
Ovo je stvarno strašna ideja. Vjerujem da bi većina raje dala po neku marku za to..kicked je napisao/la:BOLJE JE DA SE CESTITA IVICI OSIMU 69 RODJENDAN NA TU FORU
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Državni "Lešinari": Navijače "Borca" na sjedištima dočekalo uputstvo da izvižde himnu BiH
Uputstvo "kako" izviždati himnu BiH / ftv
- Uputstvo o tome kako rušiti državu i sve što je zajedničko u Bosni i Hercegovini jučer su dobili navijači "Borca". Naime, pred početak utakmice "Borac" - "Željezničar" u Banjoj Luci na sjedištima su ih dočekala odštampana uputstva...
...o tome kako treba da izvižde himnu Bosne i Hercegovine, nakon čega svi zajedno treba da otpjevaju himnu "Bože pravde".
Tako je i bilo. Nakon zviždanja himni, utakmica je završena remijem, a država je doživjela još jedan poraz u Banjoj Luci.
Uputstvo "kako" izviždati himnu BiH / ftv
- Uputstvo o tome kako rušiti državu i sve što je zajedničko u Bosni i Hercegovini jučer su dobili navijači "Borca". Naime, pred početak utakmice "Borac" - "Željezničar" u Banjoj Luci na sjedištima su ih dočekala odštampana uputstva...
...o tome kako treba da izvižde himnu Bosne i Hercegovine, nakon čega svi zajedno treba da otpjevaju himnu "Bože pravde".
Tako je i bilo. Nakon zviždanja himni, utakmica je završena remijem, a država je doživjela još jedan poraz u Banjoj Luci.
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
-
umene zeljo
- Kontakt:
mojne te capri ovde imamo nas forum pa tamo predlozite ako imate nesto.....rtm86 je napisao/la:Fakat.. Slazem se s tobom.kicked je napisao/la:BOLJE JE DA SE CESTITA IVICI OSIMU 69 RODJENDAN NA TU FORU![]()
Spreman sam se i ja cipovati, samo trebamo nekoga ko bi to organizovao, neko pouzdan
evo letaka koje su dijelili prije početka tekme u BL...

- Ponos Torina
- Kontakt:
Ja bi radije da se napravi transparent za utakmicu protiv Borca u kupu u slucaju da Zeljo osvoji(a osvojice ga sigurno
)
Transparent preko cijelog juga HVALA TI SEFE
KOJI BI KASNIJE POSLUZIO I ZA OSVAJANJE TITULE..
Transparent preko cijelog juga HVALA TI SEFE
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: AhmedNurudin i 23 gosta.