Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Samo da popišam novinare ovog portala jer šute na jučerašnju krađu u Bijeljini, nisu šutili kad je željkan igrao gore.
-
- Kontakt:
- TheTruth34
- Kontakt:
Ništa se ne mjenja.. I jučer je najskupljoj ekipi u historiji naše države, koja je primila najviše golova u komplet prvenstvu, 21 komad u 11 tekmi i uspjela osvojiti čak jedan bod na šest gostovanja kriv sudija?

Sva sreća pa smo mi Posušja pobijedili, pa još niste u zoni ispadanja

Da imamo suđenje kao trojni pakt, bili bi u 2-3 boda gore bez obzira što igramo slabo. Juče je željkanu oprošten crveni, nama ne bi sigurno.TheTruth34 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 15:48Ništa se ne mjenja.. I jučer je najskupljoj ekipi u historiji naše države, koja je primila najviše golova u komplet prvenstvu, 21 komad u 11 tekmi i uspjela osvojiti čak jedan bod na šest gostovanja kriv sudija?![]()
Sva sreća pa smo mi Posušja pobijedili, pa još niste u zoni ispadanja![]()
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ova sedmica Toška ima šlifa... Škrelj čini mi se
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Zbog Borca je ovo

-
- Kontakt:
Ma mi cemo biti ok od zimske pauze.Hrammm1921 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 15:06Nadao sam se da ce jufkice ufatiti prikljucak , al Boga mi sljedece sezone mozda .. Kakva imena imaju brate , fakat je nesto truhlo tamo
Dovest ce se gdje skripi.
A i vratit ce se u formu i da mogu igrat Ljajic, Gojkovic, Cimirot, Mujkic, Elezi, Banic i dovest pravog spica i bice to normala. Jbga ovi igraci su i prevaga. I svi su van neke forme.
Ili povrijeđeni.
I sad nas sudije kasape ali uprkos tome cemo bit ok.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ovi nemaju VAR, Borac ima, ne znam sta hoces da kazes?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
I sta ima od toga? Svakako svi znaju da TOSK nema uslove, a pogotovo pare za PL i ako zavrse prvi odustace u korist Celika ili Slobode.bordobijeli je napisao/la: ↑19 okt 2025, 16:15Nije zbog Borca al jest isti recept . Predsjednik federalnog saveza je iz Tesnja.
Zadnja izmjena: Vorovus, dana/u 19 okt 2025, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Pitam se kako bi njegovo prezime izgovarali u nekoj od vecih liga

- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Kone su bas fenomen
"Ostete" (pitanje je veliko da li i koliko) ih 2 puta u 3 sezone, svaki portal se dize po 7 dana iskacu iz pastete, to su natpisi, parole na utakmicama picqe materine. Nas ostete u sljedecm kolu zestoko protiv iste ekipe i oni ti se smiju i provociraju
Hiljadu zasto ni jedno zato...
"Ostete" (pitanje je veliko da li i koliko) ih 2 puta u 3 sezone, svaki portal se dize po 7 dana iskacu iz pastete, to su natpisi, parole na utakmicama picqe materine. Nas ostete u sljedecm kolu zestoko protiv iste ekipe i oni ti se smiju i provociraju

Hiljadu zasto ni jedno zato...
-
- Kontakt:
Da je posteno suđenje, Sarajevo ne bi imalo nijedan poraz u sezoni.Napustiti ligu i onda poslati UEFI prijedlog da odigramo po pet utakmica protiv Zrinjskog i Borca uz prisustvo najboljih stranih sudija i var-a. Ako i jednu izgubimo, a ubjedjen samnda ne bi, onda prekidamo sa bilo kakvim zaljenjem.

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Doboj blizu imaju uslove , reflektore i tako to .Vorovus je napisao/la: ↑19 okt 2025, 16:20I sta ima od toga? Svakako svi znaju da TOSK nema uslove, a pogotovo pare za PL i ako zavrse prvi odustace u korist Celika ili Slobode.bordobijeli je napisao/la: ↑19 okt 2025, 16:15Nije zbog Borca al jest isti recept . Predsjednik federalnog saveza je iz Tesnja.
- Hrammm1921
- Kontakt:
fks74 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 15:12J.bi ga, ne maze nas sudije. Da je Sedorf igrač Sarajeva, sinoć bi dobio crveni.Hrammm1921 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 15:06Nadao sam se da ce jufkice ufatiti prikljucak , al Boga mi sljedece sezone mozda .. Kakva imena imaju brate , fakat je nesto truhlo tamo
Znaci nas su sudije mazile jel? Ocito ne pratis utakmice
Ukrali su nam bodove u Bijeljini i Sirokom
- Jet2Holiday
- Kontakt:
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Imaju pare i ambiciju da igraju PL, sto TOSK nikad nije imao.bordobijeli je napisao/la: ↑19 okt 2025, 16:31Doboj blizu imaju uslove , reflektore i tako to .Vorovus je napisao/la: ↑19 okt 2025, 16:20I sta ima od toga? Svakako svi znaju da TOSK nema uslove, a pogotovo pare za PL i ako zavrse prvi odustace u korist Celika ili Slobode.bordobijeli je napisao/la: ↑19 okt 2025, 16:15
Nije zbog Borca al jest isti recept . Predsjednik federalnog saveza je iz Tesnja.
-
- Kontakt:
Možda će sad imati kad imaju predsjednika . A Tesanj ako bude želio moze finansijski vrlo lagano ispratiti novcem premijer ligu.Vorovus je napisao/la: ↑19 okt 2025, 16:53Imaju pare i ambiciju da igraju PL, sto TOSK nikad nije imao.
Mučki si provokator. Znaš i ti koga da citiraš.19vendetta87 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 16:29Da je posteno suđenje, Sarajevo ne bi imalo nijedan poraz u sezoni.Napustiti ligu i onda poslati UEFI prijedlog da odigramo po pet utakmica protiv Zrinjskog i Borca uz prisustvo najboljih stranih sudija i var-a. Ako i jednu izgubimo, a ubjedjen samnda ne bi, onda prekidamo sa bilo kakvim zaljenjem.![]()
![]()

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.