Vjeruj da ima istine što si napisao, jer ima jedna Helga ispod mene da te Bog sačuva.Pitaristok je napisao/la: ↑14 dec 2025, 20:27A tebi znači ova baba na balkonu je.be sve što tut jašbiznad nje, sve pljuje i govori, fočak ne lupaj mi po glavi, puuMaroonBjelave je napisao/la: ↑14 dec 2025, 20:22Mislio sam na Turdu, a zadnje minute sam hodao ko "luda Bahra" po stanu čekajući kad će svirati kraj.bordobijeli je napisao/la: ↑14 dec 2025, 20:16
Mali je usao kad smo igrali s 4 nazad onda je usao Gojkovic prešli smo s 5 nazad gdje Dizdarevic ving bek i to je treba vise uz liniju i da ide naprijed to su mu sugerissli a mali se uvlačio nazad i u sredinu. Mlad je 17 godina, dobro je završilo nije nesto puno kiksao., šalim se,
sad zovu sa klupe da se ja ne zajebajem
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bravoo momciii!!!
Hvala Zoka M.
Nema više ponižavanja
Hvala Zoka M.
Nema više ponižavanja
Iskrene čestitke momcima i hvala na dva zadnja uljepšana vikenda. Sad se odmoriti, dobro pripremiti, pojačati i vidjeti da li ima sreće i znanja da se približimo dodatno Zrinjskom i Borcu.
Vidi se kompaktnost u defanzivi, mada bi svi mi voljeli da smo malo ambiciozniji bili prema naprijed u drugom dijelu, jer je bilo prostora, ali nema smisla tražiti manu momenti su za uživanja.
Vidi se kompaktnost u defanzivi, mada bi svi mi voljeli da smo malo ambiciozniji bili prema naprijed u drugom dijelu, jer je bilo prostora, ali nema smisla tražiti manu momenti su za uživanja.
-
ventilateur
- Kontakt:
Ademe svaka cast na izjavi. Iskreno misim kad prodju pripreme i kada se jos vise povezu igraci medjusobno da ce biti na jos vecem nivou 
„Ne razumeš ti mene, moja Vahdo, ja volim Sarajevo više nego sebe" - Asim Ferhatovic Hase
Svaka cast momcima, lavovska pobjeda. Sad vec licimo na kvalitetnu ekipu!
U novi boj ...
Jos kad bi @Vanja obradovao sa nekim vijestima za proljece bilo bi super!
Dje onaj brat sto obeca da ce Marijevu demagogiju slusati do ponoci, ako dobijemo...

Ima li neko negdje snimak utakmice molim vas. Nisam bio u Sarajevu, maloprije dosao sa puta, a istekla mi i mojawebtv, a nema sanse da platim 30 dana da produzim, stalno mi izbacuje neki error kao unijeli ste pogresan cvv broj, a naravno sve uneseno kao i 20 puta do sada kada sam placao.
Ako ima neko rjesenje za ovo sa mojomwebtv ili da mi posalje link snimka utakmice Allah vas nagradio
Ako ima neko rjesenje za ovo sa mojomwebtv ili da mi posalje link snimka utakmice Allah vas nagradio
iz ove dvije pobjede najbolja vijest je da je Gojkovic napokon zaigrao. Ovo je itekakao vazno sad ima jos cca dva mjeseca priprema, bit ce tu nekoliko utakmica da lagano udje u ritam i od proljeca stub odbrane nadam se sa formom u kojoj je dosao.
Uz jednog dobrog spica i dobre alternative Beganovicu mislim da je realno ocekivati da se ucvrstimo na 3. mjestu i napadnemo kup. Mada ce ove godine i Zrinjski sigurno pucati sve karte na kup jer ako ne dobiju Borca u zaostaloj tesko ce nadoknadit 6 bodova, pogotovo sa ovom fasistickom kurvom na klupi.
od proljeca se nadam jos tome da se nadogrsdi kamp i uslovi za akademiju i da se napokon pokrene pitanke stadiona.
Uz jednog dobrog spica i dobre alternative Beganovicu mislim da je realno ocekivati da se ucvrstimo na 3. mjestu i napadnemo kup. Mada ce ove godine i Zrinjski sigurno pucati sve karte na kup jer ako ne dobiju Borca u zaostaloj tesko ce nadoknadit 6 bodova, pogotovo sa ovom fasistickom kurvom na klupi.
od proljeca se nadam jos tome da se nadogrsdi kamp i uslovi za akademiju i da se napokon pokrene pitanke stadiona.
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Marodza nije neka pljacka upravu je galileo. Nije to samo ovu utakmicu vec zadnjih nekoliko. Protiv sirokog je grijesio citavu utakmicu i nije mogao odigrati tacan pas. Petlja, nesiguran u dosta navrata, prvi kontakt kdo primanja los. Veceras je ocistio iz sesnaesterca neke lopte, ali sve u svemu nista posebno.obrijanopile je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:51Prijatelju, nemoj se ljutiti, ali ti znaš samo gledati utakmicu. Momak hladan kao spricer, nema bezveznog nabijanja, sto vas većin ovde, čitajući komentare, traži da cim odbrana primi loptu da je izbija prema golu protivnik, momak igra mozgom, okreće igru, jak i vrlo inteligentan. I slažem se da je odličan igrač i ponavljam, vidi se da je skoli fudbala prošao u Engleskoj. Pogledaj koliko je samo puta okrenuo igrače Zrinjskog na leđima i dao loptu njemu najbližem igraču. Ima on jos tih" djeciji" greška, ali odličan igrač. Svaka čast i za malog Dizdarevic 17godina, bravoooo.GalileoGalilei je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:34Po čemu to? Ni blizu kvaliteta nekog za hvaliti_weella_ je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:31Ma hvala mu ko god je prevario Shane Maroodzu da dodje u ovu ligu.
On će biti najskuplji eksponat Sarajeva, shodno pedigreu, skoli fudbala u kojoj je odrastao, dečko je dijete a kad ga uporediš sa nekim ko izadje iz naše škole sa 19 godina, ko da je 10 godina razlike.
Samo da ostane zdrav.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
-
bordospartanac
- Kontakt:
Legendarna izjava.ventilateur je napisao/la: ↑14 dec 2025, 20:38Ademe svaka cast na izjavi. Iskreno misim kad prodju pripreme i kada se jos vise povezu igraci medjusobno da ce biti na jos vecem nivou![]()
- Kockoglavi
- Kontakt:
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Kako lagan raspored imamo na pocetku drugog dijela.
Radnik, Sloga, Posusje pa Bojac
Radnik, Sloga, Posusje pa Bojac
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
kakva izjava Ljajica ovo je igracina.
odma u kost nisu nam nista napravili i bili smo bolji, e ovako se rusi protivnik mimo terena.
drugo kako se fakinski smije za aistenciju, covjek je madzionicar za ovu ligu, nadam se ssmonda ce mu se igrati lopte i slijedece sezone
odma u kost nisu nam nista napravili i bili smo bolji, e ovako se rusi protivnik mimo terena.
drugo kako se fakinski smije za aistenciju, covjek je madzionicar za ovu ligu, nadam se ssmonda ce mu se igrati lopte i slijedece sezone
Da se citiram postom iz 2.11.2025. kad su kone titule najavljivale
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Dovoljno je samo pogledati onih nekoliko situacija kada pod pritiskom iznosi loptu bez ikakvih problema. Odličan igrač. Fizički dominantan, odličan pregled igre, kvalitetan dugi pas, ma odličan. Ima sve ono što nismo navikli gledati kod defanzivaca u našoj ligi. Onaj iznad kaže Cimirot loš... O čemu dalje pričati sa takvima?obrijanopile je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:51Prijatelju, nemoj se ljutiti, ali ti znaš samo gledati utakmicu. Momak hladan kao spricer, nema bezveznog nabijanja, sto vas većin ovde, čitajući komentare, traži da cim odbrana primi loptu da je izbija prema golu protivnik, momak igra mozgom, okreće igru, jak i vrlo inteligentan. I slažem se da je odličan igrač i ponavljam, vidi se da je skoli fudbala prošao u Engleskoj. Pogledaj koliko je samo puta okrenuo igrače Zrinjskog na leđima i dao loptu njemu najbližem igraču. Ima on jos tih" djeciji" greška, ali odličan igrač. Svaka čast i za malog Dizdarevic 17godina, bravoooo.GalileoGalilei je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:34Po čemu to? Ni blizu kvaliteta nekog za hvaliti_weella_ je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:31Ma hvala mu ko god je prevario Shane Maroodzu da dodje u ovu ligu.
On će biti najskuplji eksponat Sarajeva, shodno pedigreu, skoli fudbala u kojoj je odrastao, dečko je dijete a kad ga uporediš sa nekim ko izadje iz naše škole sa 19 godina, ko da je 10 godina razlike.
Samo da ostane zdrav.
Želim jako i moćno Sarajevo. Čestitam nam svima ma velikoj pobjedi.

- SilaMoc1946
tu sam bruda evo gledam svaki klip od kad je došao, obećanje je dug!
Sarajevo ljubavi moja 1946
- trunks1946
- Kontakt:
Čuj uski bregPitar6785 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 20:08Bravo MOMCI
SARAJEVO zrinjski 1-1 prmiljen go u 93 minuti bili smo mnogo blize pobjedi nego oni nerjeseno, SMATRAM da je igrac Zrinjskig trebao dobit crveni karton namjerno zaustavljanje custog gola rukom
Radnik SARAJEVO 2-2 dosta katastrofalni gresaka 2 potencijalna penala i PO MENI CIST CRVENI KARTON (2gi zuti)
SARAJEVO sloga 1-0 zasluzena pobjeda plus promasen penal
Posusje SARAJEVO 0-3 sve receno pensl cist crveni zamene nije bio al zuti definitivno
SARAJEVO borac 1-0 fer smo pobjedili nismo ubjedljivo bili bolji ali jesmo bili bolji i zasluzeno pobjedili (imali su par sansi)
Rudar SARAJEVO 2-1 katastrofalan rezultat koji ide na obraz ss i sve ijednom igracu u rosteru FK SARAJEVA. Tok utakmice je bio pod kontrolim al oholost neprofesionalnost nas je kostala.
SARAJEVO uski breg 0-0 slaba igra bilo smo bolji ako se gleda kontrola utakmice i IMALI SMO JEDNU 100% sansu elezi mlinaric
velez SARAJEVO 0-0 bili smo bolji i mnogo blizi pobjedi nego velez nerjesenom rezultatu. I ako poredimo nakon 19 kola susrete i igre i sta se desavalo u vidu sudjenja u utakmicama izmedju 1-2-3-4 ekipe u tim utakmicama najvise je profitirao zrinjski ako uzmemo da su prosli u kupu da igraju evropu, posle toga smo mi JER mi smo ekipa koja se raspala nakon prvog kola i naglog odlaska ss 5 standardnih igraca povrijedili se promjenili 3 trenera i plus odigrali protiv naj jace ekipe zrinjskog 3 utakmice uz to da imamo jos jednu utakmicu i to kuci sanjima.
SARAJEVO zeljo 4-0 nema se sta tu pricat
Svinjski SARAJEVO 0-1 zasluzena pobjeda prem da smo vise zasluzili pobjedu na kosevu nego danas al ova varijanta je bolja jer smo ih porazili kao gosti i to bez navijaca nasih,
Odkad je mario doso
1 poraz 4 remija i 5 pobjeda
14 golova smo dali u 10 utakmica a primili 5
Osvoili 19 bodova
orde del male
Trenutno korisnika/ca: Uvijeknapravojstrani, VanDijk i 46 gostiju.