Reprezentacija BiH na EP 2015

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Može li se do drugog kruga?

Možeš izabrati: 1 opciju.

Rezultati

delinjo
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Reprezentacija BiH na EP 2015

Post Postao/la delinjo » 08 sep 2015, 12:31

solinas je napisao/la:**** avaz.**** sve njih.
finci su isto istroseni,umorni,ceka nas jos jedna teska bitka..nadam se da ce dusko danas ih postrojiti,i samo trojke da vjezbaju..
moramo igrati brze,kako vi to kazete run-gun kosarku,jer ocigledno tad smo najjaci.
crnjo mora poceti od pocetka,zvjer.
idemo se pomarisati sa fincima,i pokupiti plasman u drugi krug..
To je samoubistvo....protiv njih run-gun kosarku ne mozemo igrati :)
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Re: Reprezentacija BiH na EP 2015

Post Postao/la KK_Bosna » 08 sep 2015, 12:31

i da, jos jedna bitna stvar sot se tice ovih nasih ratnika... nemojte se cuditi sto je prva petorka gorda-dado-minja-edo-stipan... ivanovic je poznat po tome sto mu najbolji igraci ulaze tek sredinom 1/4... uostalom i mirza je u klubu bio "rezerva", pa i u repki u kvalifikacijama ako se malo bolje sjetite ;)
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 08 sep 2015, 12:44

delinjo je napisao/la:
solinas je napisao/la:**** avaz.**** sve njih.
finci su isto istroseni,umorni,ceka nas jos jedna teska bitka..nadam se da ce dusko danas ih postrojiti,i samo trojke da vjezbaju..
moramo igrati brze,kako vi to kazete run-gun kosarku,jer ocigledno tad smo najjaci.
crnjo mora poceti od pocetka,zvjer.
idemo se pomarisati sa fincima,i pokupiti plasman u drugi krug..
To je samoubistvo....protiv njih run-gun kosarku ne mozemo igrati :)
Mogli BI mi to umrtviti,da nas hoce sut...jbg u toku utakmice nam polaganja izlaze iz obruca..
Pokusati ubrzati na prepad svjezinu,pokusat se odvojiti na 6,7 poena.moze to niger iznjeti u prvoj cetvrtini...
Natjerat ih da forsiraju sut...pod pritiskom..
A i to je kockanje...ako ih krene,jbg...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 08 sep 2015, 12:46

Ja ne mogu da vjerujem da neko stavlja u isti kos Teletovica sa Nurkicem i Djedovicem. Prvo, Mirza je sazvao preskonferenciju i lijepo rekao kako stvari stoje. Ukoliko promijeni klub i ode iz Netsa sanse da zaigra na Eurobasketu ce biti minimalne. Ukoliko ostane u Netsima ostala bi kakva-takva mogucnost da zaigra. Nebitno u koju ekipu da je Mirza otisao ista bi trazila da on ne igra Eurobasket ili bi trazila ogromno osiguranje, sto nas Savez nikako ne moze da plati.

Sto se tice Nurkica mislim da nije sve do njega kao sto se pokusava predstaviti. Istina da je i on pogrijesio, ali nije sve tako. Na onom proslom okupljanju ocigledno nije mogao da drzi ritam koji je nametnuo Ivanovic, jer je imao tesku sezonu, pa prvenstvo sa mladom reprezentacijom i onda jos pripreme. Svi znamo kakvi su Duskovi treninzi i znamo da se na njima mora davati 100% sto Juka nije mogao. Onda je napravio gresku kada je otisao sa priprema bez da ga nasi doktori pregledaju, a onda su i nasi pretjerali zato sto su sve to odmah poslali u medije i sukob je bio neizbjezan. Sada se momka optuzuje zato sto ne igra na Eurobasketu a frajer ne smije jos ni potrcat, jer se oporavlja od operacije za koju se nije on sam odlucio, nego strucnjaci koji se brinu za njegovo zdravlje.

Za Nihada se nema sta reci. Slagao nas je zestoko i napravio budalama. U razgovoru za SS.ba je fino rekao kako ce sigurno igrati na Eurobasketu, a onda se usutio kao zadnji mis. Cak i ako bude ponovo pozvan sumnjam da ce mu navijaci ovu izdaju ikada oprostiti.

Momcima koji ginu na ovom EP-u se moze samo kapa skinuti. Limitirana smo ekipa, ali je zato borba i zalaganje uvijek na visokom nivou. Ivanovic je kosarkaski genije koji od ove ekipe izvlaci maksimum. Treba uraditi sve sto je potrebno da ga zadrzimo na klupi, a vjerujem da ce on pristati uz uslov da na raspolaganju ima sve igrace. Sada nam treba jos jedna pobjeda za drugi krug i nadam se da cemo vec sutra doci do nje.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 08 sep 2015, 12:58

Jbg onda, hvala obojici
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 08 sep 2015, 13:08

Ne citam avaz ali sa ovim tekstom je dotukao nase "patriote"!(jedina zamjerka je sto se Mirza stavlja zajedno sa ovom dvojicom)
Zadnja izmjena: sigurnoable, dana/u 08 sep 2015, 13:14, ukupno mijenjano 1 put.

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 08 sep 2015, 13:09

Ima li danas negdje snimak jucerasnje utakmice sa Avdicem ?

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 08 sep 2015, 13:11

mercurial je napisao/la:Ima li danas negdje snimak jucerasnje utakmice sa Avdicem ?
Bio jutros u 10 na FTV ;)
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 08 sep 2015, 13:14

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 08 sep 2015, 13:15

Lotus je napisao/la:
Eh, to se trazi. Hvala :D

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 08 sep 2015, 13:35

Gledam sad tabele koju je napravio ovaj portal i koja prikazuje poredak u svim grupama na EP...DA LI JE MOGUCE DA JE NEKO STAVIO OPCIJU NERIJESENOG REZULTATA?? :shock: :shock: :shock: :roll: :roll:

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 08 sep 2015, 13:43

Ma samo da hoce Kikanovića napokon krenuti jbt..Lik je juce ocajan bio citavu tekmu ali proradi kad je najpotrebnije bilo..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 08 sep 2015, 13:43

Ja ne znam vecini ce to bit glupo ali jedan od igraca koji dobija minimalno mute a maksimalno ih koristi je Pasa , vec 2 EB mi zapada za oko kada udje da ne napravi ni 1 gresku super pametno odigra zna kolko moze i sta ne treba jucer pogodio onu 3 cu na isteku napada koja nam je bila super vazna , nema mi nista draze kad neko udje 5-7 minuta i odradi svoju rolu kako bog zapovjeda meni je on super drag igrac...

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 08 sep 2015, 13:57

grgr je napisao/la:Ja ne znam vecini ce to bit glupo ali jedan od igraca koji dobija minimalno mute a maksimalno ih koristi je Pasa , vec 2 EB mi zapada za oko kada udje da ne napravi ni 1 gresku super pametno odigra zna kolko moze i sta ne treba jucer pogodio onu 3 cu na isteku napada koja nam je bila super vazna , nema mi nista draze kad neko udje 5-7 minuta i odradi svoju rolu kako bog zapovjeda meni je on super drag igrac...
jucer je na minus 5 u produzetku,nepravilno postavio blok,imao jedan otvoren sut koji je promasio,ali i pogodio je vaznu trojku,neka ga ovako par minuta da udje da odmori Alexa ili Gordica :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 08 sep 2015, 13:59

delinjo je napisao/la:
grgr je napisao/la:Ja ne znam vecini ce to bit glupo ali jedan od igraca koji dobija minimalno mute a maksimalno ih koristi je Pasa , vec 2 EB mi zapada za oko kada udje da ne napravi ni 1 gresku super pametno odigra zna kolko moze i sta ne treba jucer pogodio onu 3 cu na isteku napada koja nam je bila super vazna , nema mi nista draze kad neko udje 5-7 minuta i odradi svoju rolu kako bog zapovjeda meni je on super drag igrac...
jucer je na minus 5 u produzetku,nepravilno postavio blok,imao jedan otvoren sut koji je promasio,ali i pogodio je vaznu trojku,neka ga ovako par minuta da udje da odmori Alexa ili Gordica :D
Nisam rekao da treba dobijati vise od ove minutaze kazem samo da je dobro imati igraca koji moze uci 5-7- 10 minuta i uraditi fine stvari , da nam i bavcic i drasko i persa urade 2 dobre stvari za svojih 7-10 minuta dosta lakse bi dolazili do pobjede.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 08 sep 2015, 14:04

grgr je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Nisam rekao da treba dobijati vise od ove minutaze kazem samo da je dobro imati igraca koji moze uci 5-7- 10 minuta i uraditi fine stvari , da nam i bavcic i drasko i persa urade 2 dobre stvari za svojih 7-10 minuta dosta lakse bi dolazili do pobjede.
to si upravu,nekada bas ti igraci naprave prevagu,jer su svjezi ,a i imas koristi sto odmoris ove najbolje na par minuta,zato meni upada u oci ono kad piocne tekma pa u petorci Bavcic i Persic,i tu nam se uvijek protivnik odlijepi,ne mogu par minuta da izdrzetempo i tekmu u egalu dok udju ovi najbolji,a upravo to je Dusko zamislio kad ih je stavljao u petorku,da se jednostavno umore protivnici na nasim losjim i slabijim igracima,n pocetku ali eto oni ocigledno ne mogu odgovoriti zadatku kvalitetno :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 08 sep 2015, 14:14

SlevinKelevra je napisao/la:
delinjo je napisao/la: izbini mozes postaviti linkove ,ako moze u pp ako ti je glupo ovdje,da i mi malo citamo hehe ,vidio sam na indexu jos nista nisu objavili o nama ccc
:facepalm:

Odmah poslije utakmice clanak...
http://www.--- SPAM ---/eb2015/clanak/nestv ... 40601.aspx

Ali pazi samo zadnju rečenicu koji debili :facepalm:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 08 sep 2015, 14:19

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:slika
Reakcija Duska nakon polaganja Kikanovica :mrgreen:
:rol:

A, Bavcic pored njega kulira... nije ni ustao sa stolice :tokralju:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 08 sep 2015, 14:28

SlevinKelevra je napisao/la:
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:[img]https://media.giphy.com/media/3o85xuO1siCT147FrG/giphy.gif[/img]
Reakcija Duska nakon polaganja Kikanovica :mrgreen:
:rol:

A, Bavcic pored njega kulira... nije ni ustao sa stolice :tokralju:
Bava nezainteresovan za dunjaluk :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 08 sep 2015, 14:51

Tek me sad uhvati tuga sto nismo uzeli i Poljsku, a realno smo mogli i trebali... Koliko smo imali samo promasenih slobodnih i zicera pod kosem. 15ak poena najmanje... :?

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.