Borac prije dvije godine nije igrao sa RudaromDenis Ispušlić je napisao/la:Mene nisi preplasio,ja cu ponovo u Prijedor u Borcevom dresu kao i prije dvije godine.rudarprijedor je napisao/la:Mogu samo da kazem da u srijedu banjalucane nece docekati nimalo komsijska atmosfera ,to vjerovatno ocekujete ali niste jos svijesni
FK Rudar Prijedor
-
rudarprijedor
- Kontakt:
Re: FK Rudar Prijedor
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
- Denis Ispušlić
- Kontakt:
Raspitaj se kad je Borac zadnji put igrao u Prijedoru!
ŽEPČE 2005.
NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!
NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!
-
rudarprijedor
- Kontakt:
PRosle sezone 2009/2010,al vidim al ti to kao godine racunas...Denis Ispušlić je napisao/la:Raspitaj se kad je Borac zadnji put igrao u Prijedoru!
-
casual1987
- Kontakt:
izvini ultra nisam te prepozno...titovi blizancirudarprijedor je napisao/la:Mogu samo da kazem da u srijedu banjalucane nece docekati nimalo komsijska atmosfera ,to vjerovatno ocekujete ali niste jos svijesni
Plavo oko plakalo je mnogo snova nestalo je samo suze kapi kise i nista vise
-
rudarprijedor
- Kontakt:
Da,dacasual1987 je napisao/la:izvini ultra nisam te prepozno...titovi blizancirudarprijedor je napisao/la:Mogu samo da kazem da u srijedu banjalucane nece docekati nimalo komsijska atmosfera ,to vjerovatno ocekujete ali niste jos svijesni
Sad cemo da se malo lazemo kako vi nikad niste navijali za Zvezdu i Partizan i kako i danas ne simpatisete iste, ajde da ne gusimo temu i da se ne lazom. 
Zadnja izmjena: Vlado PD, dana/u 02 maj 2011, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Ako cemo iskreno....ja bih da Borac bude sampion,ali izgubi u PD....Leseve ne volim tako da nisu vrijedni komentara 
-
casual1987
- Kontakt:
za zvezdu nikad a pogotovo ne za parizanVlado PD je napisao/la:Sad cemo da se malo lazemo kako vi nikad niste navijali za Zvezdu i Parizan i kako i danas ne simpatisete iste, ajde da ne gusimo temu i da se ne lazom.
Da drkam na stadionu u srijedu? Svasta 
Ne znam zasto, ali ja vec iz tvog posta mogu da zakljucim da si nekad navijao za Zvezdu
Ne znam zasto, ali ja vec iz tvog posta mogu da zakljucim da si nekad navijao za Zvezdu
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Ili i dalje navija samo sere kako je on cisti Leš...Vlado PD je napisao/la:Da drkam na stadionu u srijedu? Svasta
-
casual1987
- Kontakt:
ajde obrazlozi iz cega si zakljucio toVastecija_GSE je napisao/la:Ili i dalje navija samo sere kako je on cisti Leš...Vlado PD je napisao/la:Da drkam na stadionu u srijedu? Svasta
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
casual da vam i abpd nece duvati po kura.c ? Hahahahahha

-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
De se skontaj malo....mene boli **** za koga ti navijas....ja brate navijam za klubove koje volim....Rudar , Partizan , Juventus....a to sto se ti kao lozis da nikad nisi imao neke simpatije tipa da volis Zvezdu ili Partizan....u da si cisti Les...mozes reci samo u slucaju da nisi Srbin....to jeste bezze ali tako je....i moramo se pomiriti sa tim....mi se i dalje dijelimo na "Delije" i "Grobare"....a tu pocinje druga diskusija....kojoj nema kraja....i koje ne zelim da se doticemcasual1987 je napisao/la: ajde obrazlozi iz cega si zakljucio to....**** vas titovi blizanci
...
odg mi na pp da na ide u off...
-
casual1987
- Kontakt:
nece samo jalija ćaršijska duva po ****...Samo F.K.S !! je napisao/la:casual da vam i abpd nece duvati po kura.c ? Hahahahahha![]()
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Eh dobro hvala ti sto si me uputiocasual1987 je napisao/la:nece samo jalija ćaršijska duva po ****...Samo F.K.S !! je napisao/la:casual da vam i abpd nece duvati po kura.c ? Hahahahahha![]()
uzdravlje
- Бањалучанин
- Kontakt:
Ја не & % " $ ? $ " " ' " за $ ? "...
Ја $ ? ногу " за &, а у " " $ јер су ' " &...
? је ? $ " ' & $ $ "?" "... " ја ' поносан на то...
А то % " ? ?, то је % ствар... ' то не "...
? за ' је $ $ " % $ " за " $ ". Ја ' & " ? ' & у р а ц за све ?....
" ? " ' " $ се ' " ?, & ' $ " ?, па $ га $ " на " па $ се " о $ " $ ", $ се ? $ у % $, а не $ $ ? ЦЗВ " ПАР, зар не...
" " % $ & " ? " све везано за ?, а 50% - вас $ ? на $ ? на посао, пут ? & ? /.
¥ " & % је онај & "...
" $ " $ се $ - " $ "...
Ја $ ? ногу " за &, а у " " $ јер су ' " &...
? је ? $ " ' & $ $ "?" "... " ја ' поносан на то...
А то % " ? ?, то је % ствар... ' то не "...
? за ' је $ $ " % $ " за " $ ". Ја ' & " ? ' & у р а ц за све ?....
" ? " ' " $ се ' " ?, & ' $ " ?, па $ га $ " на " па $ се " о $ " $ ", $ се ? $ у % $, а не $ $ ? ЦЗВ " ПАР, зар не...
" " % $ & " ? " све везано за ?, а 50% - вас $ ? на $ ? на посао, пут ? & ? /.
¥ " & % је онај & "...
" $ " $ се $ - " $ "...
Zadnja izmjena: Бањалучанин, dana/u 03 maj 2011, 00:49, ukupno mijenjano 2 puta.
Let's go, Fighter!
"!
"!
-
casual1987
- Kontakt:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Eh dobro hvala ti sto si me uputiocasual1987 je napisao/la:nece samo jalija ćaršijska duva po ****...Samo F.K.S !! je napisao/la:casual da vam i abpd nece duvati po kura.c ? Hahahahahha![]()
uzdravlje
Nego tako se odnosi prema bivsoj braci a ?
-
Grad je nas DS
- Kontakt:
Ma pisam je, utakmica kao utakmica, sta se primate, **** vas B.o.r.a.c
. Ovamo im crnjak kad gubis od Zelje,kao mi smo braca ovo, ono, ocekuje se da kidamo a kad igras sa njima pricaju o iskompleksiranim sabanima. Licemjerno. I ovi sto pricaju o studentariji, neka malo razmisle koliko im ti isti studenti ostavljaju kinte. Interes je tu obostrani, tako da.. Bezze samo sto se u srijedu igra. Ne znam kakav ce biti odziv u PD. Iz BL siguran sam da ce doci ogromna ekipa
Uglavnom, sve OK, nadam se da se da rez nece imati nikakvog uticaja na uzimanja titule 
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Ja se iskreno nadam da cemo i jedni i drugi svojom podrskom uvelicati ovaj derbi....jer takvo nesto nam treba...Grad je nas DS je napisao/la:Ma pisam je, utakmica kao utakmica, sta se primate, **** vas B.o.r.a.c. Ovamo im crnjak kad gubis od Zelje,kao mi smo braca ovo, ono, ocekuje se da kidamo a kad igras sa njima pricaju o iskompleksiranim sabanima. Licemjerno. I ovi sto pricaju o studentariji, neka malo razmisle koliko im ti isti studenti ostavljaju kinte. Interes je tu obostrani, tako da.. Bezze samo sto se u srijedu igra. Ne znam kakav ce biti odziv u PD. Iz BL siguran sam da ce doci ogromna ekipa
Uglavnom, sve OK, nadam se da se da rez nece imati nikakvog uticaja na uzimanja titule
Velika je steta sto se krajiski derbi nece igrati u subotu,al nadam se lijepom vremenu i dobroj utakmici sa dosta navijaca.Nadam se da ce moj Rudar da pobjedi,u dobroj smo formi.Ne trebamo se baviti glupostima i vrijedjati se,jer nemojte zaboraviti da i Rudar i Borac u ovoj ligi predstavljaju nasu RS.
Srbin sam i tim se ponosim...
PFC
PFC
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, Venom i 32 gosta.