FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
8 godina ja citam kako mi iz svakog kiksa izvlacimo pouke i kako je poraz u pravo vrijeme.Raja se previse sprda sa Veselim ali Virto ima pravo,on nema sta traziti u nasem klubu...Ovo sto je Amar izjavio na presu najvise se tice ovih mladjih Sehica i Subasica,lako je kad sve ide igrati cim je pritisak mali Sehic 17 puta sa loptom u aut izadje isto nadrogiran ,Subasica je glupo i komentarisati ,ne mozes da se ne zapitas kako dijete uopste igra ovaj sport.Jamak i Bekric nemaju sta traziti u Zelji,da ih Pep dovede opet ta cinjenica stoji kao neboder....Ne znam tesko da cemo se mi oporaviti od ovog ,znajuci nas mentalitet ide neki raspdad sistema,nije da bi pobjedom osvojili titulu kao sto porazom nismo izgubili istu ali ....alarmantno je fkt.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
BravoManijakdolopate je napisao/la: ↑21 avg 2020, 21:31Nije ovo toliko bezazleno, a vi kako hoćete, ovim pada ugled kluba, sa ovim stavom ćemo narednih 10 godina moliti Boga da Sarajevo izgubi što većim rezultatom u Europi i tražiti njihov stream.
Uredu, citirajte me, prozivajte, nazovite kako hoćete ali odgovorite na ova pitanja.
Ko je i zašto sakrio Franeta Ikića, odmornog, nije igrao prošlo kolo zbog kartona, pušta tandem koji nije nikad igrao zajedno, što se i vidjelo kod gola kako su postupili, da Nedim nije dao, dao bi Koske sam sebi?
Nakon duge pauze i ne treniranja Erić ulazi u sastav i prati svu igru ovako kako prati, pas pred kraj kad je Hiroš zakasnio najbolje oslikava situaciju, gol ispraća pogledom.
Zašto potpuno zdrav Haris Hajdarević nije bio u današnjim kombinacijama?
Zašto u jurenju rezultata izlazi špic a ulazi defanzivni vezni koji nije imao takmičarsku utakmicu od kad je dizel bio 2.30?
Zašto izlazi Siniša koji je bio jedan od najofanzivnijih igrača u prvom poluvremenu, koji nije pustio nikoga?
Odgovorite logički na ova pitanja, razapnite me, prijavljujte, radite šta hoćete, vama ako je ovo čist poraz, bolje nismo ni zaslužili.
Neko je ovo morao narediti, nagovoriti a igrači su osobe zadužene za ostvarenje ciljeva kluba, uradili su što im se reklo i to je to.
Ja ih ne krivim sekunde, sve ovo ima svoju pozadinu a oni su samo tu bili pijuni.
Ma sad svi izlaze iz rupe, i pitari, a i naši pitari. Sasvim opravdano, pa ja bi njih urnisao do zore da im se ovo desilo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Najebem se ja majke svakom ko nešto protiv Amara kaže. On nam klub drži i jedina nam je nada. Ja cijelo vrijeme znam da imamo najlošiju ekipu u zadnjih 10 godina samo sreča da je takva i premijer liga. Amar izvlači maksimalno od ovih igrača i možda je ovo i dobro da se spuste na zemlju i ne misle da su neki fudbaleri več da im ostaje da neznanje nadoknade trudom. Realno smo puno bolji i ovakvi bili od Mladost al nismo imali sreče da uđe jedna u prvom poluvremenu a onda bi sigurno ušla i druga i treča. nemaju ovi igrači k valitete da igraju kad moraju. Jbg, relno za prvaka se teško možemo boriti ali kad bi na polusezoni bili među prve 4 ekipe trebamo biti zadovoljni dok se nešto na bolje ne promjeni ili Amar opet od ovakvih igrača ne napravi dobru ekipu za ovu ligu.
Sramotan poraz. Ako je iko u našoj ekipi nešto pokazao to je Lendrić. Jbg morao je dat gol al nije imao srece. Izmjene na poluvremenu, ubacivanje Subašića i Jamaka umjesto Luke i Veselog katastrofalna odluka. Hajrić za onih pišljivih 7 minuta pokazao da može pomoći ekipi al iz nekog razloga još uvijek ne dobija priliku za to.
- Mahalac1987
- Kontakt:
Umjesto da Sirokom idemo rastereceno ,mi sad idemo na noz jer sa porazom nastupa raspad sistema i price nema plata,gdjecsu pojacanja itd
-
- Kontakt:
Po obicaju, navijaci iz euforije u depresiju. Ili smo najbolji ili veze nemamo. Slazem se, Mladost je za klasu slabija od Borca ili Veleza koje smo uzeli, ali..Oni su veceras izginuli za rezultat, a mi smo igrali po sistemu - moze, a i ne mora. Svi smo gledali na stotine takvih tekmi. I favorit izgubi na kraju. Kosoric je bio medju tri najbolja igraca u prva 4 kola, bez dileme. Nemojte pljuvati po njemu. Danas je bio ocajan , nepripremljen. Mujezionvic ocajan. Alihoszic ocajan itd...Kad u glavi igraci zakljuca utakmicu prije pocetka, tesko je treneru da te glave otkljuca. Tesko se pravi pobjednicka atmosfera, a lako jednim porazom gubi.. Niko nije zaboravio da igra, ali su mnogi zaboravalili da izadju na teren veceras. Protiv Sirokog ce biti jasno da li je ova utakmcia ubila atmosferu u timu. Makabi je laka utakmica - nema se u njoj sta izgubiti. U Širokom ce biti mnogo toga jasnije.
Amar tokom ove pauze mora nesta izmajmunisati i naci kakva pojacanja bude li igro Veseli i Subasic nece biti dobro
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Daj nam dokaz za te rijeci. Nemoj mi samo Lendric fulio sanse, ovaj nije licio na sebe itd.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nema se sta na Kosorica kad realno covjek brzi od njega troduplo. On i niko vise nece u ligi onako proci Kosorica.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
-
- Kontakt:

A de brate nadji i ti argument da nismo prodali..Jel realno da ekipi koja primi 16 golova u 4 utakmice mi ne damo nijedan,a mi najjaci dosad.Pa sve i jedan igrac bio uzas.Ovo je u rangu s Leotarom iz 2012,kao svi pricaju nije prodato a iz aviona se vidjela prodaja.
Mujezinovic je po meni igracina samo takva, nevjerovatan napredak. Alispahic nije mogao sam, fali Dado itekako. Ovo sto je bilo veceras je samo i iskljucivo zbog Macabija. Odmarali su se bitni igraci da se pokusa naoraviti nesto u Izraelu. Idemo po prolaz u Izrael samo se tako mogu iskupiti za poraz.nekadafanatik je napisao/la: ↑21 avg 2020, 22:02Po obicaju, navijaci iz euforije u depresiju. Ili smo najbolji ili veze nemamo. Slazem se, Mladost je za klasu slabija od Borca ili Veleza koje smo uzeli, ali..Oni su veceras izginuli za rezultat, a mi smo igrali po sistemu - moze, a i ne mora. Svi smo gledali na stotine takvih tekmi. I favorit izgubi na kraju. Kosoric je bio medju tri najbolja igraca u prva 4 kola, bez dileme. Nemojte pljuvati po njemu. Danas je bio ocajan , nepripremljen. Mujezionvic ocajan. Alihoszic ocajan itd...Kad u glavi igraci zakljuca utakmicu prije pocetka, tesko je treneru da te glave otkljuca. Tesko se pravi pobjednicka atmosfera, a lako jednim porazom gubi.. Niko nije zaboravio da igra, ali su mnogi zaboravalili da izadju na teren veceras. Protiv Sirokog ce biti jasno da li je ova utakmcia ubila atmosferu u timu. Makabi je laka utakmica - nema se u njoj sta izgubiti. U Širokom ce biti mnogo toga jasnije.
Najveci problem je nesposobna uprava. Dobri rezultati su sakrili njihovu nesposobnost. Lako se kriti iza Amara i dobrih rezultata. Obezbjedite novac za dva kvalitetna krila, da ne gledam vise Veselinovica, Subasica, Hajdarevica itd, kako glume krila. Da smo normalan klub Veselinovic bi dobio veceras otkaz. Ustvari normalan klub nikad ne dovodi ovakve "fudbalere". U prvom poluvremenu mu ostave povratnu unutar 16 metara on doda golmanu. Dodao hladno golmanu.
Subasic isto kao i Veselinovic, jako spor i uvijek pogresan potez. Veselinovic jedino se nekad vrati i u odbranu, to je ta razlika izmedju njih dvojce.
Jedini smo klub na svijetu sa ovako sporim krilima. U svim klubovima na svijetu krila su igraci koji su brzi, prodorni, opasni po protivnicki gol, njihov uticaj na igru je ogroman. Kod nas je sve suprotno.
Ovo veceras je Amarov poraz. Nisam ocekivao da ce on ovako podcijeniti ovu Mladost. Igrati sa ovakvom taktikom i jednim igracem u vezi je samoubistvo. I ne samo to. Svaki potez je bio los. Od izmjena na poluvremenu i izbacivanja Juricica a ubacivanja mrtvog Subasica. Kasnije isto ganjamo rezultat i on ubacuje Bekrica. Mislim, lako je sad pametovati ali valjda je logicno ako igramo na centarsuteve da je veca vjerovatnoca da ce Hajric nesto uraditi nego Bekric ili Lendric protiv 2-ce stopera koji su veci od njega.
Subasic isto kao i Veselinovic, jako spor i uvijek pogresan potez. Veselinovic jedino se nekad vrati i u odbranu, to je ta razlika izmedju njih dvojce.
Jedini smo klub na svijetu sa ovako sporim krilima. U svim klubovima na svijetu krila su igraci koji su brzi, prodorni, opasni po protivnicki gol, njihov uticaj na igru je ogroman. Kod nas je sve suprotno.
Ovo veceras je Amarov poraz. Nisam ocekivao da ce on ovako podcijeniti ovu Mladost. Igrati sa ovakvom taktikom i jednim igracem u vezi je samoubistvo. I ne samo to. Svaki potez je bio los. Od izmjena na poluvremenu i izbacivanja Juricica a ubacivanja mrtvog Subasica. Kasnije isto ganjamo rezultat i on ubacuje Bekrica. Mislim, lako je sad pametovati ali valjda je logicno ako igramo na centarsuteve da je veca vjerovatnoca da ce Hajric nesto uraditi nego Bekric ili Lendric protiv 2-ce stopera koji su veci od njega.
Zadnja izmjena: Brkooo, dana/u 21 avg 2020, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
Ljudi moji, sve to stoji, ali kako veceras zaspat? Bar mi, koji istinski volimo Željezničar, a ima nas mnogo? Kako zaboraviti ovaj dan? Odnosno ovu utakmicu?
Veselinovic i jeste pao u formi djelimicno sto balavci duzi period citav dan neprekidno vise po forumu i izmisljaju neke viceve, sprdacine i misle da je jos smijesno. A uopste nije smijesno. Da je to neki humor, vic ili nesto pa hajde, nego nazor degradiranje igraca tvoje ekipe. Nikako mi to ne ide u pamet. Sto se tice poraza, normalno da je covjek bez teksta ali zivot ide dalje. Vjerovatno smo izgubili zbog formacije, i igraca koja smo i imali na raspolaganju. Ali da ovu utakmicu odigras 5 puta, 4 puta bi sigurno dobio, jednom izgubio. Sad si izgubio, i sta ces. Takav je fudbal nekad. Jedina stvar sto me bas nervira kod nas jeste sto smo kao navijaci toplo-hladno. Odma se nahajcamo u bilo cemu, onda odjednom nista ne valja, i samo tako ohladimo umjesto da budemo doslijedni u svacemu.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Mi smo dijabole.Sad cemo ovako spori tromi i debeli izbacit Maccabi u cetvrtak 

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Evo za mene je krivac za ovo večeras, je li se to pika da pričam protiv njega, pa i meni majku?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ali i ti ljudi u upravi,stide li se oni bar malo ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: b00t, relativizam i 71 gost.