Film i kinematografija
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Film i kinematografija
Imam bas dobar osjecaj za ovo. Generalno me uvijek iritiralo sto nemamo vise filmova sa pricom smjestenom u ovoj i slicnim epohama. Recimo zasto nemamo neki epski film o Hanibalu i/ili Punskim ratovima, ideja milion

I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Interesantno kako Jason Statham nikad nije imao ulogu Bonda.
Lik je Britanac i jedan od boljih glumaca, po meni je savrsen za takav film.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Gdje ce James Bond biti celav19vendetta87 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 13:34Interesantno kako Jason Statham nikad nije imao ulogu Bonda.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Taman se evo i meni potrefio na gledanju. Solidan, u momentima potjere vrijeđa inteligenciju, međutim cijenim što ima karaktera i umjetnosti. Kraj je baš surov, nisam očekivao da će biti baš tako brutalno surov kraj, žao mi... Vrijedi pogledati svakako.
Thunderbolts je bas feel good film, uz gotg 3 daleko najbolji marvel film nakon endgamea.
Nisam znao da je Lewis Pullman sin od Bill Pullmana, nisam poveza uopce dok nisam gleda Dark Waters prvi put prije par dana
Nisam znao da je Lewis Pullman sin od Bill Pullmana, nisam poveza uopce dok nisam gleda Dark Waters prvi put prije par dana

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- napoleon72
- Kontakt:
https://www.imdb.com/title/tt15552142/?ref_=ext_shr
Odlicna misterija. Shyamalan je jedan od najzanimljivijih filmadzija danasnjice. Ovdje nije reziser nego producent al bas se vidi njegov potpis. Ne toliko originalna radnja al svejedno jako zanimljivo i dobro uradjeno.
Odlicna misterija. Shyamalan je jedan od najzanimljivijih filmadzija danasnjice. Ovdje nije reziser nego producent al bas se vidi njegov potpis. Ne toliko originalna radnja al svejedno jako zanimljivo i dobro uradjeno.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- JayCatwright
- Kontakt:
Top film, ovaj mi je bas legao, pogotovo sto obozavam ovaj podzanrnapoleon72 je napisao/la: ↑02 jul 2025, 21:24https://www.imdb.com/title/tt15552142/?ref_=ext_shr
- napoleon72
- Kontakt:
Pogledaj onda i ovaj ako nisi, slican je fazonJayCatwright je napisao/la: ↑02 jul 2025, 23:22Top film, ovaj mi je bas legao, pogotovo sto obozavam ovaj podzanrnapoleon72 je napisao/la: ↑02 jul 2025, 21:24https://www.imdb.com/title/tt15552142/?ref_=ext_shr

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
https://variety.com/2025/film/news/mich ... 236446983/
i Michael Madsen ode. kakav bizaran dan jbt
rip
i Michael Madsen ode. kakav bizaran dan jbt
rip
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- JayCatwright
- Kontakt:
Moguce da bar u poslednjih par godina nisam pogledao gluplji film od Drop.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 6 gostiju.