E baš si mi spustio.
Ma ja, rekli ja i manje više svaka football performance platforma na dunjaluku. Izvinjavamo se kolektivno.
Meni nekako draži ovi :

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
E baš si mi spustio.
Jako cudno, isto je tako i sa Ahmedhodzicem dominirao sezonu, gomila klubova ga trazili on i ostane. Pa u januaru ode u propali Bordeaux.Beduin je napisao/la: ↑26 jun 2025, 08:52Ma nije cifra od 15mil (a mislim da nije ni toliko bez nekih bonusa) nesto velika i Amar od prije godinu i po ili dvije bi vrijedio znatno vise, i ocajniji bekovi se prodaju za 20+ miliona. Emerson Royal je prekao u Milan za oko 20mil, a smijurija od igraca, mene bude stid kad on uzme loptu i svaku vrati nazad stoperu, ali on je Brazilac, igrom slucaja zavrsio u Totenhemu i odmah vrijedi vise nego jedan Amar Dedic. A takvih Emersona je na sve strane.
Dedicev grijeh je sto nije otisao cim je odigrao onu vrhunsku sezonu gdje je u LP razvalio, protiv Milana bio zvijer, cudno da jos tad ga nisu prodali i iskoristili momenat, vjerovatno se nadajuci jos boljem razvoju, a povrede su iskljucivi krivac sto je ispao iz ritma i stagnirao. Iz to jos igra za ocajno Bosnu i Hercegovinu, a ne npr. Holandiju,
potpisao kao i Radeljic za Hull:-)
Znači qurčinababino je napisao/la: ↑26 jun 2025, 15:46
potpisao kao i Radeljic za Hull:-)
mada, ovo bi trebalo biti ok, jaran je on sa onim Belminom i taj ne bi bacao supljake bez dozvole.
Sta se ceka sa potpisom, ko zna.
Benfika bi bas bila top poslije svega i ako sve bude kako treba, zadnja stepenica do nekog top kluba. Da i tamo ostane cijelu karijeru, extra.
Ne mogu da pofatam sve nickove
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.