Halali mi, ja se prepao. Bas bih volio da krene ovom momku, jer ima zanimljiv karakter.Sveti je napisao/la: ↑10 nov 2025, 17:1419vendetta87 je napisao/la: ↑10 nov 2025, 16:58Edincapitano je napisao/la: ↑10 nov 2025, 16:36
Kakav poziv? Momak igrao za nas u proslim kvalifikacijama, nigdje ne mogu nadji da je Holandija pozvala njega? Jel nije zakljucan da ne moze igrati za neku drugu repku?![]()
![]()
![]()
Said Hamulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Edincapitano
- Kontakt:
Re: Said Hamulic
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
Edincapitano
- Kontakt:
Meni?
Ovaj bi morao odigrati cijelu sezonu kao onu polusezonu u Poljskoj da ga se uopste uzme u obzir za poziva.
Da ima u glavi, ostao bi u Poljskoj do kraja sezone. Onda transfer u klubove iz vrha poljske lige na jos jednu sezonu. I tek u slucaju dobrih igara, transfer na zapad. Da ide kao u njegovom slucaju, ne bi bilo razlike između amatera i profesionalaca.
Da ima u glavi, ostao bi u Poljskoj do kraja sezone. Onda transfer u klubove iz vrha poljske lige na jos jednu sezonu. I tek u slucaju dobrih igara, transfer na zapad. Da ide kao u njegovom slucaju, ne bi bilo razlike između amatera i profesionalaca.