Onaj Bekir treba sutra dat otkaz, al znam da ce sve ostati isto ko i sad...
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Pa je li ti Ponitka sa 2 promašena bacanja odgovor sam po sebi ?Virtu4l je napisao/la: ↑20 avg 2023, 16:49Na stranu Musine gluposti, ali gubiš 3 razlike, imaš napad i 25 sekundi do kraja, trener crta akciju za dva poena, pa ćemo kasnije praviti faul i nadati se da će promašiti bar jedno?![]()
Nisam nešto stručan za košarku, ali ono što sam gledao, ljudi obično šutiraju za tri poena u posljednjem napadu, pa čak i kad je minus 2.
Ispade Bosnic na kraju dobar trener hahahahah...njemu se isto ovako yebavalo od a do ž, nakon dva vezana poraza od rezervnog sastava litvanaca
Kažem ti, samo pitam, momci iznad su mi objasnili da je ok ovo što je uradio selektor. Na kraju je ispalo loše, jbg.VensanKasel je napisao/la: ↑20 avg 2023, 16:59Pa je li ti Ponitka sa 2 promašena bacanja odgovor sam po sebi ?
Pa kakve su mu lopte slali ovu utakmicu dobro je ziv ikako, u zivotu nisam vidio gore pasove na centra. Uz to svaki put kad je primio loptu 2 pa i 3 poljaka su mu bila na ledjima.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 17:03Ali i Nurkić mi fakat nije jasan, frajer protiv Goberta i sličnog nivoa centara odigra uvijek ali uvijek vrhunski, a protiv centara iz eurokupa i sl. ne može da se sastavi s loptom
Ma to ti je više Evropa protiv NBA , u NBA većinom idu na trojku orilo gorilo nema veze je li jedan ili dva razlike . U Evropi većinom ideš ako je dva razlike da izboriš produžetak , rijetko se na trojku odlučuje .Virtu4l je napisao/la: ↑20 avg 2023, 17:01Kažem ti, samo pitam, momci iznad su mi objasnili da je ok ovo što je uradio selektor. Na kraju je ispalo loše, jbg.VensanKasel je napisao/la: ↑20 avg 2023, 16:59Pa je li ti Ponitka sa 2 promašena bacanja odgovor sam po sebi ?
Nije krmak nego balvan. Osjetna razlika.moreno123 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 17:12Nosite se u pm svi koji ih pljujete. Na eurobasketu su svi bili igracine, sada jbte momcima od do. Da se igralo na neutralnom terenu dobili bi ih 10 razlike. Vidim pljujetr Juku i Dzanana, a loseg trenera niko u usta ne uzima? Kad Jusuf preko Poiriera zakuca onda je bolji od Jokica, kad ne da 20 koseva onda je zivinicki krmak.
Tako je!!moreno123 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 17:12Nosite se u pm svi koji ih pljujete. Na eurobasketu su svi bili igracine, sada jbte momcima od do. Da se igralo na neutralnom terenu dobili bi ih 10 razlike. Vidim pljujetr Juku i Dzanana, a loseg trenera niko u usta ne uzima? Kad Jusuf preko Poiriera zakuca onda je bolji od Jokica, kad ne da 20 koseva onda je zivinicki krmak.
Miranmoreno123 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 17:12Nosite se u pm svi koji ih pljujete. Na eurobasketu su svi bili igracine, sada jbte momcima od do. Da se igralo na neutralnom terenu dobili bi ih 10 razlike. Vidim pljujetr Juku i Dzanana, a loseg trenera niko u usta ne uzima? Kad Jusuf preko Poiriera zakuca onda je bolji od Jokica, kad ne da 20 koseva onda je zivinicki krmak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.