Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Sir Sergej
Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!

- QUARTERBACK
- Kontakt:
BazdarDamirT je napisao/la: ↑11 sep 2024, 00:12Mozda se neko iznenadjenje sutra cujegalia95 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 00:09Barbarez: Svoju ideju ću braniti dok god sjedim ovdje, očekujte još iznenađenja!![]()
https://sportsport.ba/fudbal/madjarska- ... rez/481758![]()

Ma kakvi. Edin se i ne gura da uvijek intervjue daje .
Vjerovatno za Anela nešto.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
LičinaQUARTERBACK je napisao/la: ↑11 sep 2024, 00:45BazdarDamirT je napisao/la: ↑11 sep 2024, 00:12Mozda se neko iznenadjenje sutra cujegalia95 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 00:09Barbarez: Svoju ideju ću braniti dok god sjedim ovdje, očekujte još iznenađenja!![]()
https://sportsport.ba/fudbal/madjarska- ... rez/481758![]()
![]()
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Kaze na pressici: "Isli smo na pobjedu veceras"

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Pa vidite ovo, ne bih se slozio s vama da su Madjari dominirali u posjedu lopte.
Iznenadjujuce dobri komentari. Rekao bi covjek da ipak nesto zna. I ovo sa Dedicem je imalo smisla, ali eto ocigledno se nije snasao.galia95 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 00:09Barbarez: Svoju ideju ću braniti dok god sjedim ovdje, očekujte još iznenađenja!![]()
https://sportsport.ba/fudbal/madjarska- ... rez/481758
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Iznenađenje je veliki povratak u reprezentaciju:galia95 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 00:09Barbarez: Svoju ideju ću braniti dok god sjedim ovdje, očekujte još iznenađenja!![]()
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Heroj reprezentacije Ukrajine u baražu za EURObaboedindzeko09 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 01:51Iznenađenje je veliki povratak u reprezentaciju:galia95 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 00:09Barbarez: Svoju ideju ću braniti dok god sjedim ovdje, očekujte još iznenađenja!![]()
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 01:51Iznenađenje je veliki povratak u reprezentaciju:galia95 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 00:09Barbarez: Svoju ideju ću braniti dok god sjedim ovdje, očekujte još iznenađenja!![]()
Prepostavljam da ce Filip Bilbija biti jedan od novi za krilo
Pa jel mu neko reko da je Dedic desni bek ,a ne krilo u fazonu Francka Riberyagalia95 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 00:27Kakvo objašnjenje za Dedića
"Nismo bili zadovoljni sa Dedićem na ovoj strani, kaska nam i on zna da nije to što može, pogotovo u ofanzivnom dijelu, on je jači od Gazibegovića ofanzivno. Ideja je bila da Dedića gurnemo lijevo radi ulaska u unutrašnjost, tako da može prebaciti loptu na jaču stranu."

Zulumcar, eno Harisova zena do jutra plakala.
Barbarez je samo zadnja Vicina karta da izbjegne proteste i zato je i pojeo **** i imenovo ga za selektora.To je bukv jedini scenarij u kojemu bi navijaci nastavilo dolazit na utakmice obzirom da duzi niz godina Barbareza vide kao nekog spasioca,a evidentno je recimo da po nekom trenerskom znanju ne odskace od prethodnika,naprotiv.
Sergej je odradio masterclass, pravi GOT igrac, sve je isplanirao:
1. Dao je kratku izjavu o Anelu koja je se kasnije kuhala u pozadini da bi na kraju to sve izbilo u skandal i javni oprostaj od repke. Dugo je vremena probleme pravio, svim selektorima i Sergej bez da je prljao ruke se trajno rijesio problema.
2. Bajraktarevica i Dedica je ugusio psihicki, ne moze se ekipa graditi na osnovu individualne kvalitete. Amara je zakucao na lijevu stranu i indirektno sugerisao da nije igracina kakvim se predstavlja, spustio ga je na zemlju jer se uzoholio.
3. Bajraktarevica je samo planirao kaparisati, ali nakon sto je izludio naciju i skrenuo paznju s prave stvari, a to je momcad. Njega je smirio i dao nesto manje minuta na neprirodnoj poziciji, da ne bi slucajno opet nesto napravio.
1. Dao je kratku izjavu o Anelu koja je se kasnije kuhala u pozadini da bi na kraju to sve izbilo u skandal i javni oprostaj od repke. Dugo je vremena probleme pravio, svim selektorima i Sergej bez da je prljao ruke se trajno rijesio problema.
2. Bajraktarevica i Dedica je ugusio psihicki, ne moze se ekipa graditi na osnovu individualne kvalitete. Amara je zakucao na lijevu stranu i indirektno sugerisao da nije igracina kakvim se predstavlja, spustio ga je na zemlju jer se uzoholio.
3. Bajraktarevica je samo planirao kaparisati, ali nakon sto je izludio naciju i skrenuo paznju s prave stvari, a to je momcad. Njega je smirio i dao nesto manje minuta na neprirodnoj poziciji, da ne bi slucajno opet nesto napravio.
- grbavicka1921
- Kontakt:
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
E nek si jednu i ubo

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Ma ja sam o tome pisao kad se prvi put pocinjao pominjati kao potencijalni trener. Glavni argumenti ljudi koji su ga podrzavali je da ce donijeti euforiju i pozitivnu atmosferu a ono sve suprottno od togadarker10 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 10:54Barbarez je samo zadnja Vicina karta da izbjegne proteste i zato je i pojeo **** i imenovo ga za selektora.To je bukv jedini scenarij u kojemu bi navijaci nastavilo dolazit na utakmice obzirom da duzi niz godina Barbareza vide kao nekog spasioca,a evidentno je recimo da po nekom trenerskom znanju ne odskace od prethodnika,naprotiv.

O taktici i pomaci u tom smislu je smijesno i pisati...
A ovo za vicu je najveca moguca istina, genijalan potez, lik je inteligentniji i namazaniji od svih prethodnih predsjednika zajedno. Samo mi je cudno sto je barbarez prihvatio da bude zrtveno jagnje. Vjerovatno pare jbg...
Trenutno korisnika/ca: Fudbalmozak2, Vaya i 8 gostiju.