Samo cu ti reci da citiras lika koji je navijao za Zelju, pa se presaltao na Sarajevo. Evo sad glumi velikog navijaca Celika.
Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Slavni legendarni Čelik iz ZeniceTrenutno stanje top 10 region:
1. Hajduk: 24037
2. Dinamo: 10137
3. Željezničar: 9693
4. Crvena Zvezda: 9169
5. Partizan: 7424
6. Osijek: 6744
7. Rijeka: 5777
8. Čelik: 4950
9. Varaždin: 4200
10. Maribor: 3825
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Gdje je azmirov jugo buttplug da nam objasni što im igrači bježe u svatovac i kikače

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ma gore sam ih popisao sve onim dugackim postom. Tu je sve receno. Ko ne vidi istinu, moze samo da se tjesi. Sloboda je uvijek bila i biti ce veci i jaci klub od Celika. To ce reci svaki neutralni navijac sa prostora bivse Jugoslavije.
-
Crkvice1988
- Kontakt:
Ma de vi vidite ima li kakav novinar da ode do tusnja da vidi sta se desava hahahahaha Slunte jedne ne znate gdje gonite hahahah
-
Marokanci58
- Kontakt:
Da nema Zeničana niko ne bi ni znao da postoji Sloboda jos uvijek. Tuzlaka 100 na tribinama, Zeničana 10 000 i opet se prepiru. Zahvalite im se Tuzlaci što vam daju na značaju. Ni sam ne znam zašto. 

Nije ni čudo što im igrači bježe u svatovac, kikače, rahić tamo barem bude 600 ljudi
Pokojni staljinov gorki
Jesu se upalili kao kutnjaci. Kako je lako navuci defektase na tanak led. Samo opletite, opet vam curi ljubavna tekucina niz labrnje. 
Pa i nećemo, nismo fukarešćina i sirotinja da ne igramo evropske utakmice u svom gradu.
Zato vam savez gradi opet stadion. Lijecite se u Tuzli, studirate, a Boga mi i ljetujete. Mali mali grad, jos manji ljudi. 
Gledaj ovo,sve te nejebalo. Ljudi bi sa Čelikom pokušali u istu ravan, da stanu, a ne znaju ni šta im se u klubu dešava. A ni novinare ne zanima Sloboda. GolemoHPCompaq je napisao/la: ↑30 nov 2025, 18:04Valjda ce se neko od novinara udostojiti pa malo otici do Rudarske 2,da ispita kakva je situacija,kakvi su planovi sa klubom oko kluba,gdje je zapelo u ekspresnom povratku kluba u Premier ligu,zbog cega igraci kluba na sva usta kukaju od osobe do osobe kako nisu primili plate itd itd...
Zivjela Tuzlanska Sloboda ! 106 pa opet !
Marokanci58 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:20Da nema Zeničana niko ne bi ni znao da postoji Sloboda jos uvijek. Tuzlaka 100 na tribinama, Zeničana 10 000 i opet se prepiru. Zahvalite im se Tuzlaci što vam daju na značaju. Ni sam ne znam zašto.![]()
Bravo Marokanac, upravo kao sto si i napisao. Sirotinja treba da je zahvalna sto im se uopste daje na znacaju, jer niti po ijednom parametru ne mogu sa slavnim Celikom iz Zenice. Osim sto imaju investitora iz Glogove.
Zelim Bratstvu sto brzu konsolidaciju i da pobjegnete iz opasne zone, ipak je Bratstvo simbol Gracanice i ove lige.
Selam alejk
Jest i ovaj nam savez napravio
isto tako savez nam napravio atletski stadion, arenu, olimpijski bazen, napravit će nam bolnicu, univerzitet i posolit' Bosnu da se u njoj kupamo

Kako upalih levate. Ugodna noc maloumnici. 
-
Crkvice1988
- Kontakt:
A ne stvarno, trebo bi neko ispitat kakva je situacija hahahahahahah da vidimo gdje je zapeloschalke je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:59Gledaj ovo,sve te nejebalo. Ljudi bi sa Čelikom pokušali u istu ravan, da stanu, a ne znaju ni šta im se u klubu dešava. A ni novinare ne zanima Sloboda. GolemoHPCompaq je napisao/la: ↑30 nov 2025, 18:04Valjda ce se neko od novinara udostojiti pa malo otici do Rudarske 2,da ispita kakva je situacija,kakvi su planovi sa klubom oko kluba,gdje je zapelo u ekspresnom povratku kluba u Premier ligu,zbog cega igraci kluba na sva usta kukaju od osobe do osobe kako nisu primili plate itd itd...
Zivjela Tuzlanska Sloboda ! 106 pa opet !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.