Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

drop
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la drop » 24 mar 2009, 22:42

komax je napisao/la:Ma sta je vama ljudi svi ste neki selektori, lako je nama pametovati a nikakvih posljedica od tog pametovanja nema. Pustite covjeka neka radi posao za koji je placen i koji zna sigurno bolje od svih nas zajedno. Na nama je da podrzimo onih jedanaest koje selektor izabere, da navijamao i da se nadamo dobrom rezultatu. Ne bi mi sjedili pred ovim kutijama i lupali po tastaturi da smo kadri da radimo selektorov posao. Zato strpljenja malo i radimo ono sto znamo ... navijajmo za nasu repku.
Stani malo...zašto ovaj forum služi nego da komentarišemo...hajmo se onda svi skupa pokupiti sa foruma i da niko ništa ne piše...ili da svi mislimo isto ko kakvi debili,da vlada jednoumlje....svako ima pravo na mišljenje i to moraš poštovati.
Pricas o selektorima...odlicno...e kakvi su nas sve strucnjaci vodili pokazuje najbolje cinjenice da se nismo NIKAD NIGDJE PLASIRALI ni na kakvo prvenstvo...niti jedan **** selektor nas nas nigdje plasirao,a Bogami prošlo je (za ovih 15 posljeratnih godina) kroz repku kvalitetnih igraca da ih ne nabrajamo sad.
Jesmo li ja i ti krivi što se nismo nigdje nikad plasirali??
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 24 mar 2009, 22:46

calcio je napisao/la:
geronimo je napisao/la:
calcio je napisao/la:mislim da ce se utakmice na SP igrati u 18 i 20 sati po nasem vremenu, ako FIFA nesto ne ukenja da bi udovoljili azijskim i americkim gledaocima. meni licno nebi bio problem ni da se igra u pola noci, ima to neki svoj sarm ;)
ako si malo stariji, sigurno se sjecas ranijih prvenstava. ja se sjecam da sam kao malo dijete sa starim gledao uzivo prenos sa SP 1986 iz Meksika u 3, 4 sata ujutru. mada sam bio premlad da ista skontam, neki ljudi trce i ganjaju loptu... ali maloj djeci je i to zanimljivo :lol:
Nemoj zezati Calcio, da nista nisi skonto ;) pa i ti si tad vidio onu "boziju ruku" Maradone, a sudija nije. :o :lol:

Ja mislim da mu i dan-danas Englezi spominju familiju. :mrgreen:
ma jok, ne sjecam se nikakvih detalja tek sam poslije na reprizama vidio Maradonu i ostalo.... :)
haha pa englezi su 1966 sudijskom greskom postali prvaci pa im se to lijepo vratilo 1986 kroz Diegovu "boziju ruku" :mrgreen:
Jeste onaj gol protiv svaba za 3-2, lopta nije presla gol-crtu, ali jbg dali su jos jedan posle toga, tako da ispade da nije samo to presudilo :?
Englezima jedino prvenstvo osvojeno uopste...malo li je brate za kolijevku fudbala... 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

bumerang5
Kontakt:

Post Postao/la bumerang5 » 24 mar 2009, 22:50

ne znam meni ovo za Topića na beku liči skroz nelogično...mislim da je pogrešna to teorija i poznavajuci ćiru, on će na beka staviti smajića.

fantom
Kontakt:

Post Postao/la fantom » 24 mar 2009, 22:51

moje misljenje je da je nasa najslabija karika Dzemal Berberovic,covjek jednostavno nema zavrsnog pasa.Ja bar nisam vidio da je nekad ubacio korisnu loptu.

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 24 mar 2009, 22:57

Jeste onaj gol protiv svaba za 3-2, lopta nije presla gol-crtu, ali jbg dali su jos jedan posle toga, tako da ispade da nije samo to presudilo :?
Englezima jedino prvenstvo osvojeno uopste...malo li je brate za kolijevku fudbala... 8-)[/quote][/quote]
I to cekicari im donijeli jedinu titulu 3 gola Geoffa Hursta,1 Martina Petersa i jos na kraju Legenda Bobby Moore podigao pehar sva trojca cekicara :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 mar 2009, 23:00

geronimo je napisao/la:
calcio je napisao/la:
ma jok, ne sjecam se nikakvih detalja tek sam poslije na reprizama vidio Maradonu i ostalo.... :)
haha pa englezi su 1966 sudijskom greskom postali prvaci pa im se to lijepo vratilo 1986 kroz Diegovu "boziju ruku" :mrgreen:
Englezima jedino prvenstvo osvojeno uopste...malo li je brate za kolijevku fudbala... 8-)
dali su jos jedan iz kontre kad su svabe krenuli na sve ili nista ;)
ma englezi sebe vazda precjenjuju, misle da su najbolji na svijetu, slabo prate strani fudbal a svoje igrace dizu u nebesa i onda se redovno razocaraju. po meni im je jedna titula sasvim dovoljna iako su kolijevka fudbala. sta tek recio za kanadjane i kosarku, kanadjanin izmislio kosarku a oni tako slabi... :oops:

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 24 mar 2009, 23:01

Bosnier je napisao/la:kao sto neko rece, nevjerujem da ce ciro 4 dana prije utakmice objaviti prvih 11.

samo me brine i taj susret, sutra protiv fk bosne, sta ako se neko povrijedi :(

Kompany se srecom povrijedio, mada netreba nikom zlo misliti :D
meni se cini da to sa topicom na ljevom beku nije zezancija, nego ocigledno ozbiljno..kako se ja sjecam prije par sedmica (mozda i mjeseci) ciro je izjavio kao da ce zvati topica da je cuo da je dobar napadac tam vam i kao da je i cuo da moze igrati i beka!!! meni to bogami nekako u sjecanju da je to pisalo negdje u medijama!! znaci ako je tako, onda bas ciro misli ozbiljno s'tim!
moje misljenje: cista glupost! Topic nikad nije bio trkac nit ce biti, a za beka bilo bi red da mozes malo vise potrcati! a ako je vec tog misljenja da mu treba jos jedan iskusni u veznom redu i da to mora biti topic onda nekuzim sto ga nestavi u sredinu zajedno sa misketom, umjesto muratovica..a muratovica na beka..zasto ne..muratovic sigurno moze vise potrcati i garantujem da bi se bolje snasao na beku..(ma da bi ja naravno forsirao na toj poziciji provjerenije poput jahica i vladavica, pa mozda i smajica!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 24 mar 2009, 23:01

Sto ce Topic na poziciji lijevog beka? 100 puta bi bolje bilo da je na toj poziciji Jahic pa cak i Smajic. :evil:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 24 mar 2009, 23:02

hammers je napisao/la:Jeste onaj gol protiv svaba za 3-2, lopta nije presla gol-crtu, ali jbg dali su jos jedan posle toga, tako da ispade da nije samo to presudilo :?
[/quote]
I to cekicari im donijeli jedinu titulu 3 gola Geoffa Hursta,1 Martina Petersa i jos na kraju Legenda Bobby Moore podigao pehar sva trojca cekicara :mrgreen:[/quote]

hahaha :lol: :lol: , hammersu, kako si to lijepo nabubo. ;) Svaka cast. :)
Vom Jäger zum Gejagten

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 24 mar 2009, 23:03

geronimo je napisao/la:
calcio je napisao/la:
geronimo je napisao/la: Nemoj zezati Calcio, da nista nisi skonto ;) pa i ti si tad vidio onu "boziju ruku" Maradone, a sudija nije. :o :lol:

Ja mislim da mu i dan-danas Englezi spominju familiju. :mrgreen:
ma niste vi ni skrenuli puno sa teme... 8-)
100% sportski i krajnje opušten potpis

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 mar 2009, 23:07

Evo nasao sam na transfermarkt.de u Belgijskom forumu od nekih likova koji su blizu reprezentaciji i koji citaju Belgijeske novine, i nakon izostanka Kompanya najvjerovatnije ce igrati u sljedecem sastavu.

-----------------Stijnen------------------

-Swerts-----Van Buyten----Simons----Vermaelen

-Witsel-----Defour------Fellaini-----Martens

------------Dembele
--------------------------------Sonck

Mozda Ciro ovo procita pa skonta da mu ona kukavicka taktika nece donijeti bodeove iz Belgije.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 24 mar 2009, 23:10

Ja mislim da Stilic i Jahic moraju biti u prvih 11. :roll:

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 24 mar 2009, 23:14

fantom je napisao/la:moje misljenje je da je nasa najslabija karika Dzemal Berberovic,covjek jednostavno nema zavrsnog pasa.Ja bar nisam vidio da je nekad ubacio korisnu loptu.
Berberovic je bio dobar prije 3-4 godine ali sad je totalno slab. Bolje bi bilo da na njegovoj poziciji igra Vladavic.

kenan
Kontakt:

Post Postao/la kenan » 24 mar 2009, 23:14

Ja nekontam sto ciro nezove vuleta trivunovica,on je dobar odranbeni igrac... :x

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 24 mar 2009, 23:22

-----------------------Nurkovic/Supic-------------------
-----------Spahic----Nadarevic-----Damjanovic---
----Smajic----------Rahimic-----------------Jahic-------
-----Muratovic/Stilic-------Misimovic----Vladavic-----
-----------------------Dzeko-----------------
Vjerujem da ce Ciro igrati sa jednim napadacem, a pojacanim veznim redom(ofanzivnijim veznim redom )
Ovo bi ja stavio, ali ce Ciro na desnog beka vjerovatno staviti Berberovica a umijesto Vladavica staviti Ibricica i vjerujem da ce Smajic igrati na poziciji lijevog beka ako nebude igrao desnog beka.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 24 mar 2009, 23:27

kenan je napisao/la:Ja nekontam sto ciro nezove vuleta trivunovica,on je dobar odranbeni igrac... :x
i meni to nikako nije jasno. ja sam siguran da u ovom trenutku je medju 3 najbolja stopera koja imamo. moze spahica zamjenit. jer pitanje je kako ce izdrzat spahic koji ne igra za lokomotivu

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 24 mar 2009, 23:32

adn_sah je napisao/la:
kenan je napisao/la:Ja nekontam sto ciro nezove vuleta trivunovica,on je dobar odranbeni igrac... :x
i meni to nikako nije jasno. ja sam siguran da u ovom trenutku je medju 3 najbolja stopera koja imamo. moze spahica zamjenit. jer pitanje je kako ce izdrzat spahic koji ne igra za lokomotivu
Trivunovic je prije par mjeseci izjavio da se nece odazvati pozivu selektora u koliko ga dobije.

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 24 mar 2009, 23:42

adn_sah je napisao/la:
Ciro je bio rekao pozvati Vuleta Trivunovica kada smo trebali igrati prijateljsku utakmicu u februaru, jos se nije bilo znalo protiv koga ce mo igrati, ali je to cuo Trivunovic i rekao da on nije za prijateljske utakmice i Ciro tada rekao da ga nece pozivati vise.
Cuj nije on za prijateljski utakmica, isto da je on Ferdinand pa da je toliko dobar da ga netreba provijeravati.
Odletio Trivunovic u oblake, misli da je zvijezda fudbala, e Bogamo nije
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 24 mar 2009, 23:44

e ako je tako kao sto kazes onda nek ga nije zvao

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 24 mar 2009, 23:45

Eh sada da je Salihovića lijevo umjesto Topića, koji po meni nema šanse igrati na toj poziciji, te Rahimića na zadnjem veznom umjesto Damjanovića. Damjanović bi u tom slučaju bio još jedan kandidat za zadnju liniju.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.