Ajd' ako je neko raspoložen za prijateljsku?
eu2
ss.ba
ss.ba
Moderator/ica: Padovan
Aj da te vidim kako gazišmajestic24 je napisao/la:FKS mozes li ti veceras meni da das tim da se ja mogu s njim polako da zagrijavam. Nemojte mi dati neki dobar tim,inace cu vas pregaziti. Ako ja mogu izabrati sam tim,onda neka to bude Hercules ili Blackpool!
..eto ja ne cekam odavnoEmir_ZENICA je napisao/la:Rekao sam da nam javite ko ne igra,njih cemo izbaciti a VAS ubaciti,nisam tekao pojedinacno...ima njih koji cekaju duze
LBJ MVP je napisao/la:@fahrenheit javi kada budeš tu
Moze, mozesamir_tm87 je napisao/la:bega aj sutra da odigramo navece ???
ko god je pravio raspored ovih kola i tabele
preko kojeg je programa to radio ?
Hajde ti napravi domaćin si u ovom kolufahrenheit je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:@fahrenheit javi kada budeš tu
evo me, ko ce napraviti sobu?
LBJ MVP je napisao/la:Hajde ti napravi domaćin si u ovom kolufahrenheit je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:@fahrenheit javi kada budeš tu
evo me, ko ce napraviti sobu?
eto meneBegAx je napisao/la:room:ss.ba
pass.1234
Euro#2
Ulazite!
Što nije protiv mene sljedeću rekao da odustajeUnforgotten je napisao/la:Ja trebam igrat' s Bešiktašom, forumaš koji igra sa njim je odustao, danas mi je preko poruke i potvrdio i mislim da bi se ovo trebalo riješiti što brže jer ako se meč ne odigra džabe će neko gubiti bodove, jer po pravilima ako se protivnik ne pojavi meč je riješen sa 3:0 u moju korist!
Ajd' ako je neko raspoložen za prijateljsku?
eu2
ss.ba
ss.ba
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hocu ja..ajd pozuri napravi roomamEl_rooB je napisao/la:hocel ko da odigramo ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.