haxball
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
Re: haxball
Dobio sam Emu 3:2

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- legenda reala
- Kontakt:
Ja sam tu ,ali ne priznajem Republiku Emira i ne želim igrati protiv njegove reprezentacije jer je on u ratu sa mojom republikom

Oj Edine jesi slab ima da te razbijem ko beba zvečku
Oj Edine jesi slab ima da te razbijem ko beba zvečku
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ljudi, šta ćemo sa bajom? čekati ga, pisati službene rezultate ili ga diskvalificirati? eto referendum, pa šta većina odluči. 
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Cekaj covjeka jbt
Sta ima veze
Dobi me edo 3:2 u zadnjim minutama veoma teske utakmice.Na utakmici je bilo 2 crvena i preko 11 zutih kartona uz svega 71 prekrsaj
Cestitam Edi i sve najbolje
@ legendo
Sto se mene tices ne moras igrati,moja republika dobija 3:0 i ponizava tvoju,pa ti vidi

Dobi me edo 3:2 u zadnjim minutama veoma teske utakmice.Na utakmici je bilo 2 crvena i preko 11 zutih kartona uz svega 71 prekrsaj
@ legendo
Sto se mene tices ne moras igrati,moja republika dobija 3:0 i ponizava tvoju,pa ti vidi
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Edine ima li te da odigramo
Imavm22 je napisao/la:Edine ima li te da odigramo
Nemoj Baju dirat, odigr'o protiv mene pa sad da ga ban, e jok, cekamo ga
Emire, Edo te dobio jer nisi htio moju podršku
a za ovo protiv @legende, meni je on lično i osobno rek'o da će te pobijediti, pa ću taj derbi morati gledati 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
http://www.haxball.com/?roomid=a06aeb53 ... c40&pass=1" onclick="window.open(this.href);return false;Edin TM87 je napisao/la:Imavm22 je napisao/la:Edine ima li te da odigramo
Nemoj Baju dirat, odigr'o protiv mene pa sad da ga ban, e jok, cekamo ga
ssba
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ma lagalo bi kad bi bio,ovako je solidno bilo 2-3 puta na momente lag i to je to .Ma legenda ce skupiti snage da odigra,ako treba pustit cu mu 3:0 do 4 minuteanonimni je napisao/la:Emire, Edo te dobio jer nisi htio moju podrškua za ovo protiv @legende, meni je on lično i osobno rek'o da će te pobijediti, pa ću taj derbi morati gledati
Volim te Celik ! ! !
nema veze
al' me moraš pustit' da gledam taj derbi
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
ma dajte, fakat je vise glupo da cekamo baju, rek'o je da mu se ne igra i to je to
dzonvejn, znaci, od veceras ja nastupam, jel tako ?
ne daj mi da lazem 
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
legenda je nadmašio sva svoja očekivanja. prije prve utakmice zacrtao si je cilj da zabije barem 20 golova, ali eto na pola sezone već je na 33. 
), samo upisujem rezultate. 
ja ništa ne odlučujem (osim u ekstremnim situacijamaLimuntos je napisao/la:ma dajte, fakat je vise glupo da cekamo baju, rek'o je da mu se ne igra i to je todzonvejn, znaci, od veceras ja nastupam, jel tako ?
ne daj mi da lazem
- Emir ZENICA
- Kontakt:
gledat ces protiv legende haha trebaju mi navijaci da ga gadjaju upaljacimaanonimni je napisao/la:nema vezeal' me moraš pustit' da gledam taj derbi
Volim te Celik ! ! !
gađaću ga bakljom ako ne bude vodio u 2. minuti 
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
jbg ti, pa ko je vođe gazda ?dzonvejn je napisao/la:ja ništa ne odlučujem (osim u ekstremnim situacijamaLimuntos je napisao/la:ma dajte, fakat je vise glupo da cekamo baju, rek'o je da mu se ne igra i to je todzonvejn, znaci, od veceras ja nastupam, jel tako ?
ne daj mi da lazem
), samo upisujem rezultate.
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
vm22 osvaja 
vm22 5-0 Edin
anonimniLimuntos je napisao/la: jbg ti, pa ko je vođe gazda ?![]()
dzonvejn je napisao/la:anonimniLimuntos je napisao/la: jbg ti, pa ko je vođe gazda ?![]()
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
nista se ne zna. Ilovelfc ce osvojiti male su sanse da cu ja osvojitiEdin TM87 je napisao/la:vm22 osvaja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.