bistrikboy je napisao/la: Dribling traje dvije epizode
Ma yebo to. Tom&Jerry zakon zakona
Moderator/ica: insider
bistrikboy je napisao/la: Dribling traje dvije epizode
haha ovo sam i ja gledala.. sjecam se jedne epizode : nekom zelenom ruku otkinu i siklja krv na sve strane.. al' meni su Pokemoni naj!amEl_rooB je napisao/la:ee sjecal se ko ovog crtanog..ja dok sam bio manji meni bio najjaci![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=lj9IdUR7qaw
amEl_rooB je napisao/la:ee sjecal se ko ovog crtanog..ja dok sam bio manji meni bio najjaci![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=lj9IdUR7qaw
Idi na Control Panel, pa keyboard, i tu bi trebalo da bude.TheManiacs je napisao/la:E raja mozda zvuci smjesno ali jbg neznam kako da napravim da imam slova sa kvakicom![]()
Kazu mi jarani nadji gdje ti pise eng u desnom cosku i stavi na bosanski ali nema ni toga
moze`l neko pomoci?
ZahvaljujemRz88 je napisao/la:Sretan ti rođendan, koji ti je po redu. Nisi napisao tamo na profilu kada si rođen, datuma i godine. Eto uživaj u današnjem danu. Nadam se da će ti biti inšAllah uspješna godina,te da će ti se svi snovi ostvariti.
Phill Jackson je napisao/la:Proslo 12,,sretan mi b-day
Sretan rodjendan ocu narandzuPhill Jackson je napisao/la:Jos jednom zahvaljujem svima i limunom vas castim
A kome treba narandza kad smo svi onako veseli i puni ocekivanja navikli da limun dobijemoTheManiacs je napisao/la:Sretan rodjendan ocu narandzuPhill Jackson je napisao/la:Jos jednom zahvaljujem svima i limunom vas castim
Ti ces mi u subotu pustat golove na terminu i mogo bi uzet golmanske rukavice,pljunit u njih i onda suigrace po glaviRz88 je napisao/la:Ja hoću nešto u svome elementu. Coca-cola light.
Phill Jackson je napisao/la:Ti ces mi u subotu pustat golove na terminu i mogo bi uzet golmanske rukavice,pljunit u njih i onda suigrace po glaviRz88 je napisao/la:Ja hoću nešto u svome elementu. Coca-cola light.![]()
![]()
Zubizareta nasTheManiacs je napisao/la:Phill Jackson je napisao/la:Ti ces mi u subotu pustat golove na terminu i mogo bi uzet golmanske rukavice,pljunit u njih i onda suigrace po glaviRz88 je napisao/la:Ja hoću nešto u svome elementu. Coca-cola light.![]()
![]()
aa znaci rz88 golman![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.