Hajd.. Nije ni lose izvuci remi pored ovakvih rezultataNoName je napisao/la:Koliko vidim moj tim je doživio pravi debakl...izbrojao sam par golova protivnika i nisam mogao do kraja ni da brojim, helem ima nekih 4-5:0 za protivnike sigurno. A ujedno se zahvaljujem i sekretaru na odabiru parova![]()
BH FANATICOS:
Chelsea-Sundrlend 7:2![]()
![]()
![]()
Lille-PSG 3:1 (hmmm, prilično neočekivano)
Cagliari-Livorno 3:0 (talijani a zabiše tricu)
Frankfurt-Bremen 1:0![]()
Ath.Bilbao-Real Madrid 1:0![]()
![]()
Wolves-Wigan 0:2![]()
JOINT FC:
Manchester Utd.-Burnley 3:0 (prilično lako za pogoditi)
Monako-Sochaux 2:0 (prilično lako za pogoditi)
Bari-Inter 2:2![]()
Moenchengladbach-Bochum 1:2 (prilično lako za pogoditi)
Osasuna-Espanyol 2: 0 (prilično lako za pogoditi)
Eto, makar imamo opravdanje. Čestitke protivniku.
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Re: SportSport.ba liga
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
jest da rezultati domacinima ovo kolo nije islo u prilog nisam zadovoljan bodom kod kuce
...ali i dalje smo jedina ne porazena ekipa... 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
ev vako volio bih ucestvovati u ovome al sam neznam kako sta pa volio bih da mi neko u par recenica pojasni bio bih mu jako zahvalan
YNWA
YNWA
- __Liedson__
- Kontakt:
sta ba nisi zadovoljan ??19TM87 je napisao/la:jest da rezultati domacinima ovo kolo nije islo u prilog nisam zadovoljan bodom kod kuce![]()
![]()
zahvali se dragom Bogu...ako si pratio rezultate mogo si vidjet da ste jedva iscupali taj bod nekako !!
al jbg treba nafake imat !!
Zahvali se dragom bogu sto je bilo rezultata tipa 7-2 za ovo kolo.. Inace bi ti i tvoja banda fasovali dobru porciju__Liedson__ je napisao/la:sta ba nisi zadovoljan ??19TM87 je napisao/la:jest da rezultati domacinima ovo kolo nije islo u prilog nisam zadovoljan bodom kod kuce![]()
![]()
![]()
zahvali se dragom Bogu...ako si pratio rezultate mogo si vidjet da ste jedva iscupali taj bod nekako !!![]()
![]()
![]()
al jbg treba nafake imat !!
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Poraz od Red Bavariana 0:2
R.I.P Vedran Puljić
-----------Cassillas--------------
Ramos----Pepe----Albiol---Arbeloa
Ima li ikakve sanse da se timovi prosire na 4 igraca jer ima mnogo zainteresiranih, a bilo bi zanimljivije

R.I.P Vedran Puljić
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Nas nikako da krene ,protivnici pogađaju gotovo sve ,a mi katastrofa nista 
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Bilo bi zanimljivije ,ja sam zaHusso97 je napisao/la:Ima li ikakve sanse da se timovi prosire na 4 igraca jer ima mnogo zainteresiranih, a bilo bi zanimljivije![]()
Konacno pobijeda nakon dugo vremena,jos kad se uzme u obzir da samo bili u gostima s igracem manje onda pobijeda dobija jos vise na tezini.
Republika Zenica
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Gusteri se vracaju u pobjednicku formu
... @juventus 0244,hvala na cestitkama,svaka cast i tebi i @Stevie-G-u,pravi smo tim

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Emir_ZENICA je napisao/la:Ne treba nista siriti !
Znaci, najjaci samEmir_ZENICA je napisao/la:Pobjeda Bavariana ....ribery junak
Koliko sma ja uspio pohvatati dobili smo prvog na tabeli u gostima.Jedini i pobjedonosni gol zabio je doci

AMAR OSIM!!!
Pa da, covjece.ribery je napisao/la:Znaci, najjaci samEmir_ZENICA je napisao/la:Pobjeda Bavariana ....ribery junak
Ribery doppelpack
Vom Jäger zum Gejagten
Prvo da se izvinem svima sto rezultati kasne.Islo se u Subotu malo na planinu i toliko je bilo dobro da se ostalo navece a i nedelja cijela.Ali evo to sam zavrsijo i sve moguce greske molim prijavite popravit ce se.
Uglavnom je bilo katastrofalno po domacine.Niti jedna pobjeda domacina u ovome kolu uz cetiri nerjesene utakmice i samo dva postignuta gola.Ostalo uredjenje 8tabele i liste strijelaca) idu sutra (ponedeljak.
Uglavnom je bilo katastrofalno po domacine.Niti jedna pobjeda domacina u ovome kolu uz cetiri nerjesene utakmice i samo dva postignuta gola.Ostalo uredjenje 8tabele i liste strijelaca) idu sutra (ponedeljak.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
jesi to bio na mjestu gdje nam se drug srusio,ako jesi bio sma i ja,Inac!
AMAR OSIM!!!
Ma ja ti nepraktikujem ova kao udarnea mjesta.Bjezim tamo gdje je manje guzve.Inace bio sam ispod planine Visocice.Seoski turizam domaca klopa ma pravo bilo.csh je napisao/la:jesi to bio na mjestu gdje nam se drug srusio,ako jesi bio sma i ja,Inac!
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
super,planinarim i ja i ja sam bio na planini od petka do jutros,al hajd da ne kvarimo raji temu mnozda se nekada sretnemo na nekom vrhu 
AMAR OSIM!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.