OKK Spars
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: OKK Spars
Sta ako Spars uzme 3 razlike?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Kako Orelik ceka loptu

Gegić nije faktor ni u odbrani a i pasovi su loši. Nema ga smisla više čekati u ovoj utakmici.
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 21 apr 2021, 17:12, ukupno mijenjano 1 put.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
ma realno se Zlatibor prikazao kao ekipa koia vise zeli prolaz
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
aaauuuuu koliko 'inteligencije' u par minuta, uzas.
Buza odigrao odlicno u zadnjih 5 minuta prvog poluvremena, a ovaj ga ne planira nikako uvesti. Hasandic najbolje otvorio drugo poluvrijeme, a ovaj ga izveo nakon 2 i po minute i ne uvodi ga vise. Kojom se on logikom vodi?!
Hej moj Gegicu, samo ti ganjaj kucanja.
Hej moj Gegicu, samo ti ganjaj kucanja.
Kamenjas igra sve vrijeme, bori se sa 6-7 cm visim i strasno snaznim Amerikancem, fakticki je jedini koji skace u ekipi i kako ocekivati da bude odmoran u zavrsnici (a najbolji je igrac ekipe)?
Ne mogu da vjerujem ko 'sklapa' ovu ekipu i pri tome ih jos trener takticki odlicno pripremi.
Ne mogu da vjerujem ko 'sklapa' ovu ekipu i pri tome ih jos trener takticki odlicno pripremi.
volio bih da se varam ali nikad ne bih tipovao na nasu ekipu/reprezentaciju u gustoj zavrsnici. trebace im neki suterski herojizam...mozda se hasandic pojavi
Zadnja izmjena: RoninX, dana/u 21 apr 2021, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
bukvalno hahahaha, to je nesto najgluplje koliko sam samo situacija gledao gdje igraci zbog zakucavanja lome zglobove ili mase otvorene situacije, Hasandic ima 3 faula razigrao se bas treba ga sad uvesti, za Buzu je vjerovatno problem odbranaGhuraba je napisao/la: ↑21 apr 2021, 17:13Buza odigrao odlicno u zadnjih 5 minuta prvog poluvremena, a ovaj ga ne planira nikako uvesti. Hasandic najbolje otvorio drugo poluvrijeme, a ovaj ga izveo nakon 2 i po minute i ne uvodi ga vise. Kojom se on logikom vodi?!
Hej moj Gegicu, samo ti ganjaj kucanja.![]()
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Hasandic je ja mislim dobio 3.faul pa je zbog toga izasao a Buzu je koristio na 4 u prvom poluvremenu tako da ce on uci samo kad Orelik bude htio izaciGhuraba je napisao/la: ↑21 apr 2021, 17:13Buza odigrao odlicno u zadnjih 5 minuta prvog poluvremena, a ovaj ga ne planira nikako uvesti. Hasandic najbolje otvorio drugo poluvrijeme, a ovaj ga izveo nakon 2 i po minute i ne uvodi ga vise. Kojom se on logikom vodi?!
Hej moj Gegicu, samo ti ganjaj kucanja.![]()
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
realno gledano koliko god iritantan ovaj Zahiragic je IQ 200, ima nesto sto se ne moze natrenirat
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ja bi pritisak zvao tlakom da te nije Zahiraga 
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Kakva serija
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
hajde sad...ovo se ne smije ispustit. Sparsi imaju brzinu vise, pogotovo u odbrani.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Klavzar uprska sve dobro sto je uradio.
e kako mi je drago sto levat napravi 5. licnu..
Ovo nije bio faul Gegica cista lopta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.