NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

NKJ
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la NKJ » 01 okt 2013, 21:45

U opciji je još 5 - 6 igrača sličnih Šarbiniju i Nadareviću. Polako će se i to rješavati, iako sada nema potrebe za žurbom. Fino da se ova dvojica uklope, i ovu polusezonu odraditi veliki dio posla. A onda na kraju ćemo aBd da riješimo sve. Jer ipak se svi trude trenutno, a Šarbini će nam sigurno tu pomoći jer za ovu ligu je sigurno dobar.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 01 okt 2013, 23:14

anonymous001 je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Pojacanja za PL, sa ovim kadrom treba da se prosetate prvom ligom........
ma ja mislim da to nije još uvijek ništa ... sa ovim ljudima u klubu možemo se samo iznenaditi još više a i ovaj igrački kadar što trenutno imamo je odličan ali ja mislim da će na polusezoni dovesti još igrača ovakvog kalibra kao što su Safet Nadarević i Ahmad Šarbini !
Ma nije problem dovest igraca kad imas pare, al te iggrace valja placat a oni nece sigurno za sicu igrat, a to sto sto imate para je sve prolazno to se nista ne privredjuje pa da ce ih biti u kontinuitetu, treba to pametno iskoristit....sve je to super al vrijeme ce vam pokazat....... mi smo u Gradaccu imali slicnu situaciju, davali smo pare na sve neka pojacanja i zvijezde, samo dolazili da uzmu pare a vuku se po terenu, a odu u Borac i Zelju i tamo ginu mislim logicno je jbg...... al da vi udjete pa ce se vec to malo iskulirat

2343

Post Postao/la 2343 » 01 okt 2013, 23:18

Tkanton je napisao/la:
anonymous001 je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Pojacanja za PL, sa ovim kadrom treba da se prosetate prvom ligom........
ma ja mislim da to nije još uvijek ništa ... sa ovim ljudima u klubu možemo se samo iznenaditi još više a i ovaj igrački kadar što trenutno imamo je odličan ali ja mislim da će na polusezoni dovesti još igrača ovakvog kalibra kao što su Safet Nadarević i Ahmad Šarbini !
Ma nije problem dovest igraca kad imas pare, al te iggrace valja placat a oni nece sigurno za sicu igrat, a to sto sto imate para je sve prolazno to se nista ne privredjuje pa da ce ih biti u kontinuitetu, treba to pametno iskoristit....sve je to super al vrijeme ce vam pokazat....... mi smo u Gradaccu imali slicnu situaciju, davali smo pare na sve neka pojacanja i zvijezde, samo dolazili da uzmu pare a vuku se po terenu, a odu u Borac i Zelju i tamo ginu mislim logicno je jbg...... al da vi udjete pa ce se vec to malo iskulirat
Samo što je naša uprava "pametnija" od vaše. Kod nas niti jedan igrač nema neka velika primanja. Imaju primanja u prosjeku ove lige (ovih boljih klubova), ostatak plate sebi nabijaju premijama i tako dođu do neke solidne cifre. Ovo sa premijama odgovara i nama kao klubu (imamo igrace koji se bore svaku utakmicu) a i njima jer time dobiju sasvim dobru platu.

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 01 okt 2013, 23:34

kada ce se definitivno znati da li sarbini dolazi u jedinstvo :?:

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 01 okt 2013, 23:38

worchester je napisao/la:kada ce se definitivno znati da li sarbini dolazi u jedinstvo :?:
otišli su po papire u Arabiju...
on je novi igrač Jedinstva nema se tu sta puno pričati više :D

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 02 okt 2013, 00:07

Kako se to sastavlja ovaj tim kola ovdje ?
Mogli su to uredno odraditi po pozicijama , a ne ovako .

bihac1968
Kontakt:

Post Postao/la bihac1968 » 02 okt 2013, 00:21

nerkolfc je napisao/la:Kako se to sastavlja ovaj tim kola ovdje ?
Mogli su to uredno odraditi po pozicijama , a ne ovako .
U većini slučajeva se desi da u tim kola ulaze napadači, pa ih po neki put ima i previše, tad se postave na različite pozicije. Nije bitno pozicija u timu kola koliko je bitno da se nogometaš nađe u idealnom timu, odnosno među njih jedanaest. :D ;)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 okt 2013, 00:34

Znaci i Sharbini dolazi, kud ces bolje. Jos ovo sve krunisati pobjedom u subotu aBd 8-)

Nego, jesu li Nadaru stigli papiri, ima li pravo nastupa u subotu?

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 02 okt 2013, 01:01

Goalgetter je napisao/la:Znaci i Sharbini dolazi, kud ces bolje. Jos ovo sve krunisati pobjedom u subotu aBd 8-)

Nego, jesu li Nadaru stigli papiri, ima li pravo nastupa u subotu?
papiri od Nadarevica su trebali vec biti rijeseni do utakmice sa Bratstvom ali izgleda da nece nastupiti u subotu ... protiv GOŠK-a bi trebali imati pravo nastupa on i Sharbini !

Mesut Ozil 10
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil 10 » 02 okt 2013, 15:42

lagano američki :D

slika

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 02 okt 2013, 15:51

Da Nadarević zaigra za crveno-bijeli dres čekaćemo sigurno dosta vremena, bilo bi dobro kad bi bilo sve riješeno do utakmice s Banovićima. Više o ovome na forumu nkj..

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 02 okt 2013, 16:32

Ahmad Sharbini je novi igrač Jedinstva po svemu sudeći !

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 02 okt 2013, 18:00

Jedinstvo37 je napisao/la:Da Nadarević zaigra za crveno-bijeli dres čekaćemo sigurno dosta vremena, bilo bi dobro kad bi bilo sve riješeno do utakmice s Banovićima. Više o ovome na forumu nkj..
Zasto se neki dijelovi na forumu od Jedinstva ne mogu vidjeti jel treba imati određen broj postova ili
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 02 okt 2013, 18:09

2343 je napisao/la:
Tkanton je napisao/la: Ma nije problem dovest igraca kad imas pare, al te iggrace valja placat a oni nece sigurno za sicu igrat, a to sto sto imate para je sve prolazno to se nista ne privredjuje pa da ce ih biti u kontinuitetu, treba to pametno iskoristit....sve je to super al vrijeme ce vam pokazat....... mi smo u Gradaccu imali slicnu situaciju, davali smo pare na sve neka pojacanja i zvijezde, samo dolazili da uzmu pare a vuku se po terenu, a odu u Borac i Zelju i tamo ginu mislim logicno je jbg...... al da vi udjete pa ce se vec to malo iskulirat
Samo što je naša uprava "pametnija" od vaše. Kod nas niti jedan igrač nema neka velika primanja. Imaju primanja u prosjeku ove lige (ovih boljih klubova), ostatak plate sebi nabijaju premijama i tako dođu do neke solidne cifre. Ovo sa premijama odgovara i nama kao klubu (imamo igrace koji se bore svaku utakmicu) a i njima jer time dobiju sasvim dobru platu.
Cisto sumnjam da su Nadarevic i Sharbini dosli za neki prosjek u drugu ligu, ovaj drugi doso iz katra a prvi odbiju zelju i okaljo svoj obraz za neki prosjek, dobili su oni na ruke dobre pare budi siguran

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 02 okt 2013, 18:39

Tkanton je napisao/la:
2343 je napisao/la:
Tkanton je napisao/la: Ma nije problem dovest igraca kad imas pare, al te iggrace valja placat a oni nece sigurno za sicu igrat, a to sto sto imate para je sve prolazno to se nista ne privredjuje pa da ce ih biti u kontinuitetu, treba to pametno iskoristit....sve je to super al vrijeme ce vam pokazat....... mi smo u Gradaccu imali slicnu situaciju, davali smo pare na sve neka pojacanja i zvijezde, samo dolazili da uzmu pare a vuku se po terenu, a odu u Borac i Zelju i tamo ginu mislim logicno je jbg...... al da vi udjete pa ce se vec to malo iskulirat
Cisto sumnjam da su Nadarevic i Sharbini dosli za neki prosjek u drugu ligu, ovaj drugi doso iz katra a prvi odbiju zelju i okaljo svoj obraz za neki prosjek, dobili su oni na ruke dobre pare budi siguran
nemozes ti znati bolje nego mi zasto je Safet vratio se u Jedinstvo ... zasto je okaljao svoj obraz,jer mu Jedinstvo moze pruziti iste uslove kao i Zeljeznicar plus familija mu je ovdje tako da mu je jos bolje ovdje nego u Sarajevu?? ... neznam kolike plate ce imati Nadarevic i Sharbini ali po meni hiljada ili dvije maraka mjesecno je dovoljno plus na to sve imaju one premije jbt pa nagurace tu jos 500 dodatnih maraka,znaci plata im zavisi od toga kako igraju... a za Saju ima jos jedna stvar zbog cega je u Jedinstvu ali necu to da spominjem ovdje,uglavnom ima on koristi od toga sto je u Jedinstvu izmedju ostalog a i voli Jedinstvo ...

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 02 okt 2013, 19:00

Ma niko ne **** to "voli" Jedinstvo. Nije nas volio prije 2 godine. Svi igraju zbog para, niko nije budala. Dobili su sigurno velike pare, možda opet ne toliko velike,ali imaju veće plate nego ovi ostali igrači. Neće ti Šarbini igrati za 700 KM. Imaju oni tu koju hiljadu, plus premije, naravno ako nastave pobjedjivati, pa se skupe velike pare. A to da bi Nadar za Jedinstvo igrao džabe, pa to je samo da privuče navijače da ga malo više podržavaju, ali opet hvala im što su došli, vidjećemo tek kakve će partije pružati.

Zasto se neki dijelovi na forumu od Jedinstva ne mogu vidjeti jel treba imati određen broj postova ili
Može se sve vidjeti. I ja vidim sve, a običan sam član tamo.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.