Zar tu laskavu titulu ne nosi Virtual, dodjeljenu 2004. od strane Borga i McEnroe-a?kelner je napisao/la: Ti kao ''najbolji'' poznavaoc tenisa na forumu
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
Cuj Ferrer bolji sljakas od Novaka
Pa budimo realni.Rafael je tu nedodirljiv.
Novak moze u istu recenicu sa Rogerom na sljaci , ne bih rekao da je losiji od njega.
Hmmm i ja smatram Rogera najboljim svih vremena.Medjutim ne moze se Nadal tako olahko izbaciti iz te recenice.
Medjusobni omjer je jako bitan faktor u svemu tome.Nadal je tukao Rogera na svim GS finalima.Roger nije Nadala.
nadal ima obilatu prednost u H2H i naravno golem broj GS i Mastersa.Roger iako ima 6 vise ima i 5 godina vise sto nije zanemarivo.
U koliko Nadal dodje do brojke od 15-nestak smatracu ga najvecim jer zaista momak je za divljenje.
Iako vise simpatisem Rogera , Nadal ne igra nista manje atraktivan i zanimljiv tenis.Poseban i unikatan upravo kao i Roger i zato ce uci u historiju kao jedan od najboljih ili najbolji ikada;)
Sve predispozicije za ulazak u historiju ima i Novak iako je vec usao ali da bi ostavio dublji trag treba jos mnogo toga osvojiti a prije svega obraniti ove godine sto nije ni priblizno lahko kao osvojiti

Pa budimo realni.Rafael je tu nedodirljiv.
Novak moze u istu recenicu sa Rogerom na sljaci , ne bih rekao da je losiji od njega.
Hmmm i ja smatram Rogera najboljim svih vremena.Medjutim ne moze se Nadal tako olahko izbaciti iz te recenice.
Medjusobni omjer je jako bitan faktor u svemu tome.Nadal je tukao Rogera na svim GS finalima.Roger nije Nadala.
nadal ima obilatu prednost u H2H i naravno golem broj GS i Mastersa.Roger iako ima 6 vise ima i 5 godina vise sto nije zanemarivo.
U koliko Nadal dodje do brojke od 15-nestak smatracu ga najvecim jer zaista momak je za divljenje.
Iako vise simpatisem Rogera , Nadal ne igra nista manje atraktivan i zanimljiv tenis.Poseban i unikatan upravo kao i Roger i zato ce uci u historiju kao jedan od najboljih ili najbolji ikada;)
Sve predispozicije za ulazak u historiju ima i Novak iako je vec usao ali da bi ostavio dublji trag treba jos mnogo toga osvojiti a prije svega obraniti ove godine sto nije ni priblizno lahko kao osvojiti

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
2003.IgorBL je napisao/la:Zar tu laskavu titulu ne nosi Virtual, dodjeljenu 2004. od strane Borga i McEnroe-a?kelner je napisao/la: Ti kao ''najbolji'' poznavaoc tenisa na forumu
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.

Dobrodosao natrag care...Nekada 12 teniser svijeta,u daleko jacoj konkurenciji od trenutne,danas se pobjedom protiv Stebea vratio na ATP turnire

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Jos jedan majstor se sinoc vratio nakon skoro 5 mjeseci od kako je odigrao posljednji mec.
Fernando Gonzalez se na domacem turniru u Vina Del Maru vratio pobjedom 6-4 6-4 protiv Ribe.
Fernando Gonzalez se na domacem turniru u Vina Del Maru vratio pobjedom 6-4 6-4 protiv Ribe.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Youzhnom titula u Zagrebu, dobio Lacka 6-2 6-3, kojem je ovo prvo ATP finale.
U Montpellieru Berdych stigao do prve titule ove godine, dobio Monfilsa 6-2 4-6 6-3.

U Cileu, Vina Del Maru, igraju dva Argentinca, Monaco i Berlocq.
U Montpellieru Berdych stigao do prve titule ove godine, dobio Monfilsa 6-2 4-6 6-3.

U Cileu, Vina Del Maru, igraju dva Argentinca, Monaco i Berlocq.
Rekoh ja da je Berdych u velikoj formi, steta sto nije imao vise srece protiv Nadala...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
nole dobio nagradu laureus za najboljeg sportistu u 2011. godine. ocekivano mora se reci.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ja mislio u Madridu najruzniji trofej,kad vidi ti Montepljea
Stvarno se radujem pocetku ovih turnira na sljaci,Berlocq pokazuje da je genijalac na ovoj podlozi,covjek sa najvecim brojem osvojenih Chelengera (mahom na sljaci) i ocekujem da ce u ovom djelu sezone profitirati kao i obicno 

ZELJEZNICAR 1921!
Fernando Gonzalez najavio povlacenje nakon Mastersa u Miamiu.
[youtube][/youtube]
Nekada 5. igrac svijeta, osvajac 11 titula na ATP touru i osvajac zlata u dublu na OI 2004.
Dobar igrac, nema sta.
[youtube][/youtube]
Nekada 5. igrac svijeta, osvajac 11 titula na ATP touru i osvajac zlata u dublu na OI 2004.
Dobar igrac, nema sta.

Kakav je on forhend imao . . . strašno. Šteta zaista, odlazi ta generacija talentovanih tenisera. Jedino još Federer ostao konkurentan.
Nadam se da će Nalbandian još nešto napraviti u svojoj karijeri, barem da osvoji DC. To bi mu sigurno puno značilo, a i sam je izjavio da mu je to prioritet za ovu godinu. Mogli bi možda i od njega nešto više vidjeti ove sezone, samo ako ga povrede zaobiđu, a evo nekoliko mjeseci je zaredao bez povrede, što je uspjeh sam po sebi.
Da ostavimo temu "GS" do Rolan Garrosa, ovdje ću replicirati Kuki.
Činjenica je da favoriti na brzim podlogama ne bi ovako lagano stizali do završnica velikih turnira, što mastersa što GS-ova. Ta pobjeda Llodre nad Novakom pretprošle godine u Parizu to i dokazuje. Zato i imamo ovakve podloge, jer naravno da je isplativije da prva četvorka bude u polufinalu. To je na kraju krajeva ono što sponzori i žele. Zašto se kockati sa tim i ubrzavati podloge ? Koga briga što ćemo za godinu-dvije-tri, kada ne bude prve četvorke gledati monotoni, jednodimezionalan i dosadan tenis. Sada to izvlače njih četvorica, neće uvijek biti tako.
Nadam se da će Nalbandian još nešto napraviti u svojoj karijeri, barem da osvoji DC. To bi mu sigurno puno značilo, a i sam je izjavio da mu je to prioritet za ovu godinu. Mogli bi možda i od njega nešto više vidjeti ove sezone, samo ako ga povrede zaobiđu, a evo nekoliko mjeseci je zaredao bez povrede, što je uspjeh sam po sebi.

Da ostavimo temu "GS" do Rolan Garrosa, ovdje ću replicirati Kuki.
Navik'o sam ja na takve priče. Svi su krivi, sve je krivo, samo nije kriv pravi krivac.Kuko je napisao/la:Ja tebe da podsjetim da je Djokovic taj dio sezone podredio Davis Cupu. Pravi Djokovic protiv pravog Llodre i na staklu ako treba - pobjednik ce uvijek biti isti

Činjenica je da favoriti na brzim podlogama ne bi ovako lagano stizali do završnica velikih turnira, što mastersa što GS-ova. Ta pobjeda Llodre nad Novakom pretprošle godine u Parizu to i dokazuje. Zato i imamo ovakve podloge, jer naravno da je isplativije da prva četvorka bude u polufinalu. To je na kraju krajeva ono što sponzori i žele. Zašto se kockati sa tim i ubrzavati podloge ? Koga briga što ćemo za godinu-dvije-tri, kada ne bude prve četvorke gledati monotoni, jednodimezionalan i dosadan tenis. Sada to izvlače njih četvorica, neće uvijek biti tako.

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Mogli smo jos makar 1-2 godine uzivati u majstorijama ovog Cileanca,forhend kao iz prica H.C Andersena,ali etoretro je napisao/la:Fernando Gonzalez najavio povlacenje nakon Mastersa u Miamiu.
[youtube][/youtube]
Dobar igrac, nema sta.

Kakav je turnir odigrao te 2007 u Australiji,pocistio je sa terena Blake-a,Hassa,Nadala,Hewita.
Roger je ipak bio prevelik zalogaj

Steta,odlazi jos jedan iz te ''stare skole''

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
[youtube][/youtube]
Veliki igrac,poledate obavezno cijeli klip,necete pozaliti
Veliki igrac,poledate obavezno cijeli klip,necete pozaliti

ZELJEZNICAR 1921!
- Arsenalisation
- Kontakt:
Uvijek sam ga gotivio,pa i zbog ponasanja na terenu(uvijek se zali
).U ocima mi je porastao nakon sto su ga,prije godinu-dvije,suci zaredom zakinuli za 3 poena,na sljaci je bilo(RG ili Monte Carlo ne sjecam se),i sto je najgore on se svaki put zalio a glavni sudija pogresan trag gleda,i nakon treceg "challenge-a"on sjeda i guzicom obrisa trag... 

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
[youtube][/youtube]
2.20
2.20

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- Arsenalisation
- Kontakt:
To je to...formance je napisao/la:[youtube][/youtube]
2.20

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
A tek ovo
[youtube][/youtube]
bio je lafcina nema sta

[youtube][/youtube]
bio je lafcina nema sta

volio sam tog igraca. da je stara skola, ne bih se slozio. zao mi je sto nije uzeo koji turnir vise, mozda neki gs!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Arsenalisation
- Kontakt:
a tek ovo(sorry na slabom snimku)
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.