BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- anton 1983
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
Danas svi bavarci moraju navijati za Gladbach. Ja se nadam da će Gladbach pobijediti, jer kolko to god smiješno bilo ova tekma je u neku ruku jako važna za Bayern. Slijedeće kolo igraju Hannover - Gladbach i zato Gladbach danas mora pobijediti jer u tu tekmu protiv hannovera moraju ući na način da im pobjeda još uvijek može donjeti SPAS za ostanak u BUNDESLIGI!
AJMO GLADBACH!!!!
AJMO GLADBACH!!!!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Nadaj seanton 1983 je napisao/la:Danas svi bavarci moraju navijati za Gladbach. Ja se nadam da će Gladbach pobijediti, jer kolko to god smiješno bilo ova tekma je u neku ruku jako važna za Bayern. Slijedeće kolo igraju Hannover - Gladbach i zato Gladbach danas mora pobijediti jer u tu tekmu protiv hannovera moraju ući na način da im pobjeda još uvijek može donjeti SPAS za ostanak u BUNDESLIGI!
AJMO GLADBACH!!!!

DORTMUND ŠAMPION

Čelik Zenica 1945
Hannover ce razbiti Gladbach u sljedecem kolu bez obzira na ovaj mec danas...

BvB Echte Liebe !!!
Kako god Bayer odigrao titula će biti vaša, vi i s bodom danas bi imali +6 samo 3 kola do kraja od toga imate kući dvi utakmice
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Sta je ovo .????? koji je ovo k.... vise nasih navijaca nego njihovih , sve u zutom !!!! SEX !!!!

bas tako ,al mislim da dortmund danas glat uzima..iako gladbach igra dobro kuci al dortmund je jednostavno prejak..pa sta su uradli hsv koji se bori za evropu ..samo da ih vise lopta krene i oni promasaji prokleti da stanu!Ted Mosby je napisao/la:Kako god Bayer odigrao titula će biti vaša, vi i s bodom danas bi imali +6 samo 3 kola do kraja od toga imate kući dvi utakmice
P.S sve zuto haha al me neko vec pretekaoo...!
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Greska Subotica za 1-0 Gladbacha...igramo lose,jbg. tesko je igrati sa samo jednim kreativcem Gotzeom...Da Silva je za 10 klasa ispod Sahina...daj Boze da nekako izvucemo bod.
vjeruj mi da ne igramo toliko lose.... ipak bilo je tu nekih prilika ali boze moj kad imas Lewandowskog u napadu....adnan24 je napisao/la:Greska Subotica za 1-0 Gladbacha...igramo lose,jbg. tesko je igrati sa samo jednim kreativcem Gotzeom...Da Silva je za 10 klasa ispod Sahina...daj Boze da nekako izvucemo bod.
ja bi rekao prije da igramo previse nonsalantno...(subotic intervencija, greska hummelsa , par gresaka da silve na sredini terena ), na sve to dodas Lewandowskog i GrosKonja.... !!extra
A ne znam bas...ja ne mogu da se sjetim neke dobre prilike(nisam gledao zadnjih 5 minuta)...protok lopte je dosta los...ali hajd valjda ce biti bolje u drugom poluvremenu...
izaso sad 1 n 1 s golmanom ovaj nas ****....Lewandowski , sta mislis kako je reagovao ???adnan24 je napisao/la:A ne znam bas...ja ne mogu da se sjetim neke dobre prilike(nisam gledao zadnjih 5 minuta)...protok lopte je dosta los...ali hajd valjda ce biti bolje u drugom poluvremenu...
PS: ali ne mogu da ne primjetim adnane nesto

- anton 1983
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
anton 1983 je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
Hah sto ga ne udalji s ovog meca....

Imal kakvih sansi da pobjedite do kraja? (kladionica)
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Umjesto da osiguramo titulu opet smo vratili Bayer u igru...sljedeci vikend ce biti uzbudljiviji nego sto je trebalo.
- anton 1983
- Kontakt:
TOOOOOOOOOOOO!!!!!
Sad se opet budi nada!!! Sad ima da ginu protiv ovog Ghnoja od hannovera!
Sad je BvB malo okusio kaj ih slijedeće sezone ćeka i protiv ćega Bayern svaku tekmu mora igrati. Nije lako a?
Sad je BvB malo okusio kaj ih slijedeće sezone ćeka i protiv ćega Bayern svaku tekmu mora igrati. Nije lako a?
Hajd ne seri...sad se nasao ovdje radovati...Hannover ce ih razbiti kao sto sam i pisao prije ovog meca...a uostalom i da ne dobije Bayern to nece znati iskoristiti..kao ni danas u Frankfurtuanton 1983 je napisao/la:TOOOOOOOOOOOO!!!!!
Ovaj mutavi poraz tek zaboli kad vidim kako Guzenovci sugavo dobise. Bice yebeno do kraja.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.