Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)
11 od 16 za 3 i sta se protiv toga moze pa toliko 90 % reprezentacija ne ubaci za citav mec
- moustapha
- Kontakt:
Ovo je strasno. Ne pratim puno kosarku. Poceo sam gledati ovo finale u nadi da ce neizvjesnost potrajati barem poluvrijeme. Realno mislim da FIBA ima problem. Ovakve utakmice mogu samo udaljiti potencijalne gledaoce
#divovi
- Consigliere
- Kontakt:
Ne treba. Pretpostavljam da su crna od iskompleksiranosti i zavisti.Head je napisao/la: Da ti uslikam?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
ili mozda Duranta,sigurno jedva cekaju da ih Harun nazoveBosniacum Lilium je napisao/la:prije Uncle Drewalegenda reala je napisao/la:joj da je naturalizovati Ferida
Nemas sta da zalis cinjenicno stanje je tako i to ne za Srbiju nego za ostatak svijeta... Jednostavno ljudi nemaju konkurenciju u ovom sportu i gotovo.
Razlika je ovo jeste ogromna ali njih sut ide dok ove nece i to je to.
Srbija je odradila sve kako je trebalo...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Tako je.alan_kardec je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Sale
Da nam bude živ I zdrav još 100 godina, bar.
Ajde Bogdane okreći ovo

I onda kažu dopingašiInterista je napisao/la:11 od 16 za 3 i sta se protiv toga moze pa toliko 90 % reprezentacija ne ubaci za citav mec

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
LJudi poderaše al et drago mi je radi ovi na rtrs hebo majku ko da su oni na SP...zaboravili gdje žive 

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Nema veće dominacije od kineskog stolnog tenisa..ennis je napisao/la:A poslali nesto izmedju trece i cetvrte ekipe![]()
![]()
![]()
Koja su oni kosarkaska nacija,jednostavno najveca dominacija u nekom poznatom sportu sto se tice lige i reprezentacije
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- legenda reala
- Kontakt:
moguće čim ima naše imeCartman je napisao/la:Cuo sam da mu je nena iz Gorazda.legenda reala je napisao/la:joj da je naturalizovati Ferida

dođi Ferideeeeee
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja cu pisati sta ja hocu, imam pravo radovati se silovanju srba od strane amera u finalu prvenstva. Imam neke rodjake u USA, dolari mi nisu mrski.NeverGiveUp je napisao/la:Head je napisao/la:Pisaj po sirotinji.
Jako zanimljiv život vodiš. Jedinu radost u životu ti donose tuđi porazi.
Iako ovo za Srbiju nije poraz, oni su drugi na svijetu, a to kada si drugi na svijetu dok je god Amerike i NBA igrača, to znači kao da si osvojio zlato!
Identična grupica ljudi koja se na SP-u u nogometu radovala svakom golu protiv Hrvatske.
Haj u redu, ne moraš bodriti komšiju, susjeda, ali toliko svršavanja i radovanja kao da je riječ o pobjedama, golovima i koševima naše zemlje je po meni i mnogim normalnim forumašima (a ima ih hvala Bogu) itekako nacionalistički i preziraški.
Navijao sam za Meksikance protiv Hrvata, volim meksicki cili, kakva sracka bude poslije njega.

Zadnja izmjena: Head, dana/u 14 sep 2014, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
1946
- AlfredBorden
- Kontakt:
nije, trcali su protiv amera a to ti je jarane harakiriGunner4 je napisao/la:Nemas sta da zalis cinjenicno stanje je tako i to ne za Srbiju nego za ostatak svijeta... Jednostavno ljudi nemaju konkurenciju u ovom sportu i gotovo.
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
- DragonReborn
- Kontakt:
Ma dajte ljudi nije sramota gubiti od Amerike. Nek mi damo 80 poena i mirna Bosna.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Naš je, vidiš da se zove Feridlegenda reala je napisao/la:joj da je naturalizovati Ferida

A Štimac popi bananu

Brutalna igra Amera, ubiše ih. Ali očekivano, nema Srbija kvalitet da pobjedi ovu ekipu, čuj mene pobjede, da im imalo zaprijete

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Tako to radi mentor! Sasha je bio veliki igrač, daje podršku igračima, koji su i njega spasili, jer nije bilo obecavajuce za njegovu karijeru. sva tri poraza u grupi od ozbiljnijih ekipa i onda se digli do finala. Realno niko ih ovdje nije vidio, a kamoli da dobiju usaHead je napisao/la:Jao slavlja kad daju tricu.![]()

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
lijepo je sanjatimirzatele je napisao/la:ili mozda Duranta,sigurno jedva cekaju da ih Harun nazoveBosniacum Lilium je napisao/la:prije Uncle Drewalegenda reala je napisao/la:joj da je naturalizovati Ferida
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Naravno, svako ima svoj izbor i put. Tvoja radost je tuđa nesreća ili porazHead je napisao/la:
Ja cu pisati sta ja hocu, imam pravo radovati se silovanju srba od strane amera u finalu NBA. Imam neke rodjake u USA, dolari mi nisu mrski.
Navijao sam za Meksikance protiv Hrvata, volim meksicki cili, kakva sracka bude poslije njega.

. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
A sta da radismoustapha je napisao/la:Ovo je strasno. Ne pratim puno kosarku. Poceo sam gledati ovo finale u nadi da ce neizvjesnost potrajati barem poluvrijeme. Realno mislim da FIBA ima problem. Ovakve utakmice mogu samo udaljiti potencijalne gledaoce

Zadnja izmjena: Tribalian, dana/u 14 sep 2014, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Irving uvijek igra ove egzibicijske utakmice velemajstorski. Ovako je rešetao na tekmi Rookije-a i Sophomore-a, te na Allstar tekmi ove sezone 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Od ovih timskih sportova trenutno nešto najbliže su All Blacksi (u ragbiju), imaju niz od nekih 20ak tekmi bez poraza, prvaci svijeta itd..dubrava je napisao/la: Nema veće dominacije od kineskog stolnog tenisa..
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 14 sep 2014, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- bistrikboy
- Kontakt:
ma ne mozes ovo odbraniti nikako ubise ljudi sa vanjskih pozicija.Brada i njegovi ulazi vrh vrhova 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.