Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
Pa kakve gluposti pravi ova Legea pa idemo na SP ne na Wimbeldon

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Romanista10
- Kontakt:
Bas tako, hehe Naj iskrenije meni je i ovaj 23 godine star dresi bolji od najbolje Legeeinog. Adidas je adidas, pa kako god.Ponos Torina je napisao/la:Pa kakve gluposti pravi ova Legea pa idemo na SP ne na Wimbeldon![]()
![]()

Ako nista brojevi izgledaju mocno. A ne kao kod onih Legeeinih pidzama.
Jedno je sigurno biti cemo prva i zadnja repka koja je ikad zaigrala na svjetskom sa Legeeom. Crnogorci cujem imaju namjeru potpisati sa Adidasom. Ako je Legea toliko dobra. Zasto Italija nikada nije nosila Legeeu ??
Zadnja izmjena: Romanista10, dana/u 11 jan 2014, 12:29, ukupno mijenjano 3 puta.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Meni nije tako los, s ozbirom kakvim su nas pidzamama ranije snabdijevali. Kad bi smanjili svoj logo i da ih naprave malo vise uz tijelo bili bi pravo dobri. 
- Ponos Torina
- Kontakt:
Treba se rijesiti ove Lege-e sto prije fuj-pu pu pu, svaki njihov dres mi se gadi,pijacarski,fus,neka se okrenu proizvodnji dimija i carsafa ocigledno im proizvodnja dresova ne ide od ruke.....
Puma,Adidas,Nike nista drugo...
Svako bi volio da kupi nesto kvalitetno a ne ovo smece koje dolazi preko neke 10 ruke i boga pitaj ko to kroji(negdje po podrumima) i podvaljuje ljudima po ovim shopovima kao neke"orginale"

Puma,Adidas,Nike nista drugo...
Svako bi volio da kupi nesto kvalitetno a ne ovo smece koje dolazi preko neke 10 ruke i boga pitaj ko to kroji(negdje po podrumima) i podvaljuje ljudima po ovim shopovima kao neke"orginale"

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 11 jan 2014, 12:44, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Romanista10
- Kontakt:
Vidi dresa i miline. Jos da nam je jedan takav igrac. I njegov tadasnji trener Osim. Gdje bi nam bio kraj.
A Pape cijeli u Adidasu. Od glave do pete, hehe
Moj Pape na sta si spao. Od full Adidas opreme na Legea Suskavac.

A Pape cijeli u Adidasu. Od glave do pete, hehe
Moj Pape na sta si spao. Od full Adidas opreme na Legea Suskavac.

Zadnja izmjena: Romanista10, dana/u 11 jan 2014, 12:48, ukupno mijenjano 1 put.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Sj.koreja 2010-eRomanista10 je napisao/la:Jedno je sigurno biti cemo prva i zadnja repka koja je ikad zaigrala na svjetskom sa Legeeom.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
[quote="Ponos Torina"]

Pape kad vidi ovu sliku ima da pišne

- Ponos Torina
- Kontakt:
klasik je napisao/la:Ponos Torina je napisao/la:
Ne mora je covjek ni nositi,sama se od sebe uloji kakav je materijal
Legei bi dao prednost ukoliko bi ponude bile iste iz prostog razloga sto ti veliki proizvodjaci opreme prije nisu bili zainteresirani za nas a nismo mi nikad bili bas totalno bezvezna reprezentacija.Zbog nekog inata bi prednost dao Legei s tim da znacajno poprave uslove.
Sta bi bolan dao prednost Legei ?drummer je napisao/la:Legei bi dao prednost ukoliko bi ponude bile iste iz prostog razloga sto ti veliki proizvodjaci opreme prije nisu bili zainteresirani za nas a nismo mi nikad bili bas totalno bezvezna reprezentacija.Zbog nekog inata bi prednost dao Legei s tim da znacajno poprave uslove.
Pa znas li ti da su oni nama slali garniture koje nisu po pravilima FIFA i UEFA !? Pa nasi ekonomi morali lijepiti naljepnice preko njihovih enormno velikih logoa; ukratko, bolio ih racku za nas, slali sta su htjeli, mi nista nismo mogli.
Treba im *ebati mater, a ne nekakve ugovore produzivati.
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
- Centre forward
- Kontakt:
Ovaj bi se inatio sa Adidasom, Nikeom i sl., najvećim sportskim brendovima kod kojih god. promet višestruko premašuje i sam budžet ove naše jadne države. Nema veze što je velika stvar kada se za tebe zanimaju najveći, onda znaš da nešto vrijediš na sportskom planu, jer se uklapaš u njihovu tržišnu strategiju,a i time ne promovišu samo sport nego državu u cjelini al' hajd bitno je pokazat' zube; krv nam našu ilirsku a i slavensku da se razumijemo.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- sanelmasetic
- Kontakt:
Ja vjerujem da smo i ranije bili interesantni velikima samo Usketa nije bilo tuj pa se odlucio za Legeu...
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ja neznam kako se moze vjerovati neki obicni stranica gdje se pise da ce nasa reprezentacija, nositi ti novi dvije garniture, to kao prvo nije zvanicno ni se moze racunati da ce Legea jos biti partner nase reprezentacije, jer se moze do te utakmice jos se desiti da podpisemo novi ugovor sa drugim sportski proizvodaci..... stvarno je glupost jer ovi dresove vec postoju odavno i nije tesko staviti naseg grba na dresu i eto kao ovo je novi dres... jos nije ni ovaj koji su nedavno napravili !!! Glupost, evo na nekoliko stranica pisu da cemo nositi ovi dresove! Stvarno, nemam rijeci...
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
U yebo te koje nepoznavanje gramatike i maternjeg jezikaEmir_BIH je napisao/la:Ja neznam kako se moze vjerovati neki obicni stranica gdje se pise da ce nasa reprezentacija, nositi ti novi dvije garniture, to kao prvo nije zvanicno ni se moze racunati da ce Legea jos biti partner nase reprezentacije, jer se moze do te utakmice jos se desiti da podpisemo novi ugovor sa drugim sportski proizvodaci..... stvarno je glupost jer ovi dresove vec postoju odavno i nije tesko staviti naseg grba na dresu i eto kao ovo je novi dres... jos nije ni ovaj koji su nedavno napravili !!! Glupost, evo na nekoliko stranica pisu da cemo nositi ovi dresove! Stvarno, nemam rijeci...
Zbilja mi je nejasno kako vecina vas svrsava na robovlasnicke gigante tipa Nike, Adidas itd. Sto se nebi mogla neka domaca kompanija progurati preko nase repke, primjer recimo Borac Travnik ili neka druga. Kreirati ili pak kopirati kvalitetnu fudbalsku opremu nije atomska fizika.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Nadam se da se zezaš.Cepi1981 je napisao/la:Zbilja mi je nejasno kako vecina vas svrsava na robovlasnicke gigante tipa Nike, Adidas itd. Sto se nebi mogla neka domaca kompanija progurati preko nase repke, primjer recimo Borac Travnik ili neka druga. Kreirati ili pak kopirati kvalitetnu fudbalsku opremu nije atomska fizika.
Primarni cilj je valjda da Savez zaradi, tj. da se potpiše što unosniji ugovor, pa makar ga i Legea ponudila. Čuj, da se Borac Travnik progura.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
sta se brinete oko toga ko ce nam biti sponzor...saznat cemo sve za nekih mjesec dana..ja sam nekako ubjedjen a i siguran da to nece biti Legea 
Centre forward je napisao/la:Ovaj bi se inatio sa Adidasom, Nikeom i sl., najvećim sportskim brendovima kod kojih god. promet višestruko premašuje i sam budžet ove naše jadne države. Nema veze što je velika stvar kada se za tebe zanimaju najveći, onda znaš da nešto vrijediš na sportskom planu, jer se uklapaš u njihovu tržišnu strategiju,a i time ne promovišu samo sport nego državu u cjelini al' hajd bitno je pokazat' zube; krv nam našu ilirsku a i slavensku da se razumijemo.
Adidas ima Mađarska, Nike ima Estonija.. pa na sportskom planu te ekipe ne vrijede pisljiva boba
A Belgija dođe u BURRDA (ozbiljno, tako im se zove sponzor) dresu, i proseta se grupom
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ma haj' madjarska i estonija, to i nekako, ali buraz san marino, andorra i lihtenstajn nosaju adidas 
Fuck logic
Fuck logic
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Kako mozes vise vrijediti u zavisnosti od toga koji dres nosis ?
Tu je jedino bitno da Savez zaradi sto vise novca od takvog sponzora i to je to.
Siguran sam da cemo u Adidas dresovima igrati na SP.
Tu je jedino bitno da Savez zaradi sto vise novca od takvog sponzora i to je to.
Siguran sam da cemo u Adidas dresovima igrati na SP.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Proximic i 22 gosta.